Surfskate ostajan opas

Surfskaten ostajan opas 2022 Valikoimissamme Offshoressa on 25v kokemuksen mukaan parhaat surfskate merkit ja kyseisistä merkeistä parhaiksi toteamamme mallit. Kaikki laudat myydään huolella koottuna, tarkastettuina ja käyttövalmiina.

juha sila surfskate cutbackSurffiharrastajat alkavat vasta nyt heräämään tosiasiaan, että 10 minuutin surfskateilulla voi oppia enemmän kuin 10 päivän tai jopa kuukausien surffireissulla. Tavallisesti yksi aalto kestää noin 15-25s, mutta surf skatella se on niin pitkä kuin haluat. Lainelautailutaitojen kehittämisen lisäksi surf skate paljastaa tekniikkavirheesi. Surf skateilu ei salli tekniikkavirheitä sillä väärällä asennolla tai tekniikalla et pysty surffisimuloimaan.

Surf skatea käytetään kansallisella tasolla harjoitteena mm Usan, Meksikon, Australian, Espanjan ja Portugalin sekä Italian ja Brasilian olympiatiimit harjoittelevat surf skatella. Harjoittelemalla surf skatella esimerkiksi 10min/päivä huomaat kehittyväsi joka kerran nopeammin ja löydät oikean surffistanssin ja kropan asennon sekä liikeradat. Opit käyttämään käsiä ja jalkoja oikeaoppisesti. Surfskateilu on myös hauskaa ja nykyään oma genrensä skeittauksessa. Surf skate genren tunnusomaisuus tulee käännöksien pyöreistä linjoista ja siitä, että eturenkaita ei nosteta käännöksissä ilmaan. Kääntämisessä painotetaan yläkropan liikkeitä ja kiertoa samalla tavalla lainelautailun kanssa. Painoa pidetään paljon takajalalla aivan kuten lainelautailussa, samaan tapaan surffitrukit mahdollistavat ”painottoman” etujalan käytön kuten lainelautaillessa. Surffauksen lisäksi surfskateilu kehittää koordinaatiota, tasapainoa ja tasapainolihaksia sekä tukee myös muita lautalajeja kuten lumilautailua. Valikoimissamme on vain parhaat merkit ja mallit. Markkinoilla on paljon lautoja joita markkinoidaan surfskateina vaikka ne eivät edes ole surfskateja tai edes kunnollisia surffiskeittejä. Älä anna grafiikoiden ja tuotelupauksien hämätä. Olemme toimineet surffiskedejen parissa n.20v joten olemme päässeet valitsemaan parhaat tuotteet valikoimiimme. Tuotteiden painopiste on surffitreenaus ja perus surffikruisereita valikoimissamme on vain muutamia malleja.

Järjestämme myös surf/surfskate valmennuksia tiloissamme ja ulkoparkeilla. Meillä on Offshoressa lajivalmennusta, opetamme mm. surffausta ja surfskateilua sekä opastamme surf &skate&snow lajeja tukevia harjoitteita. Surfskateilu on myös hauskaa eikä sinulla tarvitse olla surf prioriteettina vaan harjoittelussa opitaan myös skeittaamaan. Ota yhteyttä ja tule opettelemaan surffausta kanssamme kuivalla maalla vaikka esim vanerisella Tyrsky aallollamme. Talveksi 2021 on tulossa uusia juttuja (02/21 tuli surffibankkiramppi) ja lainelautailun tasapainolaitetta (tulossa 05/2021).

Olemme olleet surfskate valmistajien kanssa tuotekehityksessä mukana ja tiedämme varmasti minkätyyppinen surfskate ja minkälainen surffisysteemi olisi sinulle paras valinta. Jotkut mallit kannattaa aina modata vielä käyttäjän painon ja käytön painopisteen mukaan. Olen testannut kaikki valikoimissamme olevat mallit, jotkut mallit ovat olleet minulla valmistajilta testikäytössä ennen niiden menoa tuotantoon. Olen tehnyt yhteistyötä useiden eri merkkien kanssa ja vaikuttanut tiettyjen mallien sheippeihin. Offshoren yhteystiedot tästä tai tämän sivun kaavakkeella artikkelin loppupuolelta. Laudan ostaminen/tilaaminen onnistuu ottamalla yhteyttä kaavakkeilla tai laittamalla viestiä juha.sila@offshore.fi Meillä on vain parhaat mallit myytävänä ja tilaamme niitä ennakkoon. Nämä suositut mallit ovatkin loppu euroopasta, mutta meillä niitä on heti hyllystä toimitukseen.

Surf skate lautojen ostajan opas 2022

Hydroponic surf skate classic modattuYleisesti luullaan, että kaikki surffilaudalta tai grafiikaltaan näyttävillä laudoilla, joissa on normaali trukit, voi harjoitella surffisimulointia. Näin kuitenkaan ei ole vaan harjoitteen saamiseksi on laudassa oltava vähintään erikoisvalmisteiset surffitrukit. Käyttötarkoitukseen vaikuttavat laudan ominaisuudet, jotka tulevat dekkien sheipeistä ja materiaaleista sekä käytetyistä trukeista ja niiden erilaisista muokkauksista. Tyyliä korostavat ominaisuudet saadaan käytettävistä osista, renkaista ja koropaloista. Renkaita on erilaisilla kovuuksilla ja offseteilla, leveyksillä ja halkaisijoilla. Samalla kovuudella on erilaisia rengasuretaanejakin. Renkaan laakerin keskitys vaikuttaa trukinkin toimintaan, joten tiedämme kokemuksesta minkä tyyppinen rengas sopii käytettävään trukkisysteemiin ja dekkiin. Trukkeja ja trukkisysteemiä kannattaa modata aina eri renkaan kanssa samoin erilaisille käyttäjille ja käyttötarkoituksille on oma modauksensa. Tehtaan vakiosetupit on tehty yleisesti toimimaan kaikenkokoisille surffaajille ja kaikentyyppiseen surffiskeittaukseen ja siksi on tärkeää muokata lauta käyttäjälle yksilöidysti jotta laudasta saa kaikki ominaisuudet irti. Laudasta tulee myös huoltovapaampi ja kestävämpi toiminnallisuuden parantuessa. Käytännössä 99% myydyistämme laudoista muokataan asiakkaalle ja tämä palvelu onkin ollut Offshoren yritysidea vuodesta 1997. Tämän takia meillä on valikoimissamme parhaat osat ja merkit. Jos haluat ostaa surf skaten ja opastuksen oikean mallin valinnassa niin laita mailia juha.sila@offshore.fi tai soita, yhteystiedot tästä. Ellet pääse paikanpäälle liikkeeseemme Tampereelle, toimitamme laudan postitse tai matkahuollolla. Oikean mallin valinta käyttötarkoituksen ja käyttäjän speksien mukaan modattuna on erittäin tärkeätä, yhtä tärkeää kuin oikean lainelaudankin valitseminen oikeilla spexeillä.

Trukit

ChargerX Rollersurfer 160mm surfskate trucksSurf skate trukkeja on olemassa kolmen mallisia joko perinteinen bushings inverted hanger tai vipumallisia joissa baseplate liikkuu sekä näiden välistä olevia jousimallisia hybridejä joissa kiinteä baseplate. Inverted surffitrukkeja pystyy muokkamaan parhaiten. Kunnollisessa inverted trukkimallissa on myös oma erikseen suunniteltu surffietutrukin kanssa yhteen toimiva takatrukki. Inverted surffitrukki soveltuu parhaiten kaariajoon ja parkkikäyttöön sekä pooliin ja surffitrikkeihin. Vipumallisien trukkien baseplate osaa ei pysty muokkaamaan, mutta siihen liitettävä trukkiosan muokkaus onnistuu. Vipumallisten systeemien takatrukkia pystyy muokkaamaan samaan tapaan kuin inverted malliakin. Vipumalliset trukit soveltuvat parhaiten flättisimulointiin ja pumppaamiseen ja huonoiten kaariajeluun. Vipusysteemejä on erilaisia ja tiedämme kyllä Offshoressa sinulle sopivan systeemin. Näiden trukkimallien puoliväliin sijoittuu hybrid surffitrukkimalli, joka onkin ns allrounder surffitrukki soveltuen jokaiseen osa-alueeseen. Hybrid mallien säätö tapahtuu jousen esijännityksellä ja takatrukin modaamisella. Siksi hybrid mallisessa trukissa on jousen ominaisuus tärkeä ja siksi sellaista trukkityyppiä jolla on lineaarinen jousi on markkinoilla vain yksi eli Slide. Jotkut trukkisysteemit lisäävät wheelbasea jotkut lyhentävät, siksi ei kannata luottaa suoraan valmistajien ilmoittamiin wheelbase mittoihin koska ne mitataan dekin reijistä. Hamboardsin käyttämä HST surffitrukki on linkkujousityyppinen ja se soveltuu surfskate carvingiin ja -mäkienlaskuun Merkkikohtaisesti  trukeista tarkemmin, klikkaa tästä.

Dekit

Flyingwheels Abstract surfskate tailpadKaikki valikoimamme dekit ovat ytimeltään vaahteraa joissa on epoksi resin. Laudat vaihtelevat käytön painopisteen mukaisesti flätistä medium concave dekkeihin erilaisilla muodoilla. Dekkejä on käyttötarkoituksen mukaisesti eri leveyksisiä ja pituuksisia. Laudan pituutta tärkeämpi mitta on dekin wheelbaseja, mikä vaikuttaa oleellisesti laudan ominaisuuksiin yhdistettynä laudan konkkaan ja käytettäviin trukkisysteemeihin. Samoin dekin kiertojäykkyys ja flexi, joka tehdään erisuuntaisilla viiluilla ja dekin muodoilla. Surffitrukit synkronoivat dekkien ominaisuuksien kanssa ja esim halvemmissa surfskateissa dekistä puuttuva kiertojäykkyys pilaa surffitrukkien toiminnan. Vääränlaisen sheipin ja ed ominaisuuden vuoksi emme suosittele vanhojen poolidekkien käyttöä surfskatena. Surffidekit ovat aivan omanlaisiansa eli niissä on mm concave eri kohdassa kuin normi/oldskool laudoissa. Tämän takia emme mielellään myy surffitrukkeja erikseen ostettavana sillä nykyään toimimattomia surfskateja näkee valitettavan usein. Samaan tapaan trukkien reijitysasemointi on erilainen johtuen trukkigeometriasta ja erilaisesta jalkojen stanssista laudalla. Valmistajat ilmoittavat wheelbasen suoraan reikien etäisydellä, joten eri surffitrukkisysteemit vaikuttavat todelliseen wheelbaseen merkittävästi. Meillä on kokemusta eri systeemien sopivuudesta erilaisiin dekkeihin. Kaikissa myymissämme surf skate laudoissa on kicktailit ja riittävän leveä nose etujalalle sillä ilman niitä laudalla ei pysty surffisimuloimaan.

Renkaat

buddha-longboard-wheels-hansan-72mm80aVakiorenkaat completeissa ovat pehmeät halkaisijaltaan 60-70mm, jotka krippaavat loogisesti ja rullaavat mukavasti. Mikäli haluat korostaa jotain tiettyä ominaisuutta niin tiedämme minkälainen rengas, rengaskoko ja renkaan offsetti sopii minkäkin laudan ja trukkien kanssa. Renkaita on erilaisilla coreilla (materiaali ja valu) ja se vaikuttaa renkaan ominaisuuksiin. Renkaan laakeripesän eli coren offsetti vaikuttaa trukin käyttäytyiseen ja siten kokonaisuuteen mm trukkibushineiden valintaan. Renkaita on erilaisilla sisä- ja ulkoreunoilla (lipillä) minkä muotoilu vaikuttaa renkaan toimintaan ja käyttötarkoitukseen laakeripesän sijainnin tapaan. Renkaan contact patcillä pystyy myös vaikuttamaan laudan ominaisuuksiin. Myös helposti slaidaavia renkaita tai todella krippaavia renkaita on saatavilla. Väärä rengasvalinta saattaa ottaa wheelbiten tai sitten et saa comboasi toimimaan oikein. Muokatut completemme eivät ota koskaan wheelbiteä

Merkit

Hydroponic surfskates the best quiver

Hydroponic surfskatet (kuva yllä) ovat laadukkaalla mallistolla olevia lautoja. Kaikki laudat soveltuvat surffisimuloimiseen ja bankki/kaari/parkkisurffailuun. Hydroponicin mallistossa on malli  joka on suunnattu erityisesti pumptrackille. Offshoren ja Hydroponicin yhteistyön tuloksena on syntynyt lautasheippi the Palms, jossa on kaikki tarvittavat surfskate featuret ja sheipit säädettävällä wheelbasella. Hydroponic longboards on ollut Offshoren valikoimissa vuodesta 2015. Hydroponic on 2002 perustettu surf/skatemerkki Barcelonasta.

Slide surfskates Offshore quiverSlide surfskatet (kuva yllä) tulevat pohjoisespanjan Irúnista . Tuotemerkin Slide omistaa skate&surf valmistaja Sancheski. Sancheski on perustettu 1934 ja vuonna 1966 Sancheski valmisti ensimmäisen puuviiluisen rullalaudan. 60-luvulla laudat olivat surf skate henkisiä. 80-luvulla Sancheski aloitti surffiyhteistyönsä australialaisen Hot Buttered surffimerkin kanssa, jolloin perustettiin Slide by Sancheski. Slide tuotemerkki herätettiin uudelleen eloon tavoitteena rakentaa surf skate trukillinen rullalauta, jolla pystyi harjoittelemaan surffityylisiä käännöksiä ja manoovereitä asfaltilla ja betonilla, käytännössä he siis rakensivat ensimmäisen oikean nykysuuntauksen surfskaten 80-luvun alkupuolella. Kehitystyö näkyy 2021 Offshoren valikoimassa ja olemme ylpeitä saadaksemme edustaa kyseistä merkkiä. Slide surffitrukeista on menossa kolmas generation ja valikoimissamme on vain uusia 2021 GEN3 tuotteita. Uuden trukkisysteemin ansiosta Slide laudat ovat matalampia kuin muut surf skatet. Olen ajellut Slide laudoilla joulukuusta 2019 ja vakuuttunut niiden toiminnasta. Laudat eroavat sheipeiltään huomattavasti muihin surfskateihin mm leveämpien dekkien osalta. Vaikka dekkien kokonaispituudet ovatkin samaa luokkaa kuin muutkin surf skatet niin Slide lautojen wheelbase on muita valmistajia pidempi. Slidelaudoilla surffisimuloiminen on helppoa ja nautinnollista ja niihin välittyy uusien trukkien myötä todentuntuinen kelluttava lainelautatuntuma. Slidelaudat ovat sopivat kaikentasoisille lautailijoille ja kaikentyyppiseen surfskateiluun surffisimuloimisesta parkkikäyttöön ja jopa pumptrackille Härmälään :).

Landyachtz surfskate offshoresta

Landyachtz surfskate on uusin brändi surffiskeittien valmistajana. Perinteiset merkit ovat heränneet surfskatejen mahdollisuuksiin. Landyachtz merkin Bear surftrucks:it ovat Landyn omaa suunnittelua. Dekeissä on voimakas rocker ja siksi kicktaili on mieto, mutta käyttökelpoinen. Bear surffitrukit sietävät vauhtia enemmän kuin muiden merkkien trukit. Landyn surffiskeitit ovat parhaimmillaan loivissa mäissä ja niillä on helppo pumppailla ja surffikruisailla sekä carvailla. Uusi soft top grippi on yhtä pitävää kuin perinteinen krippi. Dekit ovat vaahteraa tai lasikuituvahvistettuja. Kaikki mallit saatavilla Offshoresta.

FW surfskatesFW flyingwheels surfskateboards on vielä melko tuntematon ranskalainen baskimaan Atlantin rannoilta kotoisin oleva surf/skatebrändi, joka perustettu 2003. Aikaisemmin FW liiketoiminta-alue oli pienellä alueella välillä Biarriz-Hossegor. FW laudat ovat kehittyneet viime vuosina huomattavasti ja laajentaneet markkina-aluettaan. Mallisto oli sen verran kiinnostava, että lautaa testatessa se vakiinutti merkkinä paikkansa Offshoren valkoimissa. FW dekeissä on hienot surffaajien itse suunnittelemat sheipit. Osassa FW laudoissa on sama Thruster surffisysteemi kuin Smoothstar merkillä, hinnan jäädessä jopa 60-70% edullisemmaksi. FW skateboardsien vetäjät ovat itsekin surffareita ja siksi lautojen saaminen on hidasta ja epävarmaa mikä tarkoittaa rajoitettua valikoimaa Offshoressakin, malleja tulee ripotellen kauden 2021 aikana. Siksi yllä olevasta kuvastakin puuttuu monta lautamallia. Nimensä brändi on saanut siitä, kun 2000-luvun alun monella eri surffibrändillä oli lautasloganina ”boards that flyes!”

yow surfskates for saleYOW surfskatet tunnetaan edelläkävijänä vipumallisista completeista. YOW systeemit on heidän omansa ja se on patenttisuojattu. Vanhemmat V2 ja 3 mallit eivät aikaisemmin kiinnostaneet, mutta uusi version 4 S 5 trukki on muokattu huomattavasti toimivammaksi sekä uudet sheipit kiinnostavimmiksi. 2021 Yow Merak on uusi matalampi ja helpompi YOW surffisysteemi bankeissä ja kaarissa, mutta se vaatii laudalle uudet sheipit. Valikoimissamme on vain resheipattuja lautamalleja. YOW 2021 mallistossa on useita lautoja joista vain muutama soveltuu kunnolliseen surffisimuloimiseen. Yksi tällainen on euroopassa suuren suosion saanut YOW PUKAS Dark. Dekissä on kunnollinen kicktaili ja tail rockeria, joka lisää hyvällä tavalla kelluvaa tunnetta ja kiikkeryyttä. Dekin pituus ja dekin leveys suhteessa wheelbaseen on optimoitu monipuoliseen surffauksen harjoitteluun.  YOW:lla on paljon kruiserimallejakin, mutta offshoressa olemme keskittyneet vain näihin malliston ainoihin surffaukseen soveltuviin surffimalleihin. Muut YOW mallit ovat tehty laajalle käyttökunnalle ja niistä puuttuu simuloimiseen käytettävä kunnollinen kicktail tai kicktaili on liian kapea ja lyhyt. Joidenkin mallien dekkien jalkatilat ovat liian lyhyitä jolloin niistä ei löydä oikeaa surffistanssia ne ovatkin kruisereita vaikkakin ulkoisesti ja grafiikallisesti muistuttavatkin lainelautaa. Tästä syystä olemme poistaneet mallistostamme YOW La Loca surfskaten. Käyttöalueena YOW laudat on parhaimmillaan flätland surffisimuloinnissa ja kalteviin pintoihin tehtävissä harjoitteissa (Dark). YOW laudat vaativat käyttäjältään hyvää tasapainoa. YOW lautoja ostaessa kannattaa katsoa tarkkaan tiedot käytettävästä trukkimallista sillä usein nettikaupat myyvät alle 50 kiloiselle tarkoitettua trukkimallia. Sitä ei missään nimessä kannata valita. Meidän kaikki laudat ovat paremmalla jousella olevia S5 malleja. Koska surffiskeittaus vaatii kunnollisen completen, on offshore keskittynyt vain näihin muutamaan hyviksi todettuun YOW malliin (joissa paremmat trukitkin vakiona) painopisteenä surfskate eikä kruisailu.

Kruuze surfskatesKruuze surfskates on saksalainen skatemerkki. Kruuze on ainoa surfskate merkki jonka edullisemmatkin (SFR surffitrukit) completet ovat hyviä . Mallistossa on SFR inverted surffitrukki ja vipumallinen systeemi. Lautojen käyttöalue on pääasiassa surffipumppaus ja flättisimulointi. Kruuzelta tulee kokoajan uusia malleja ja valikoima liikkeessämme päivittyy sitä mukaa. Kokoamme myös Kruuze dekeistä custom surfskateja mm Smoothstarinkin käyttämällä Thruster surffisysteemillä.

Hamboards Finland

Hamboards lautamerkin laudat valmistetaan Kaliforniassa Huntingtonin kaupungissa käsityönä. Valikoimissa on monenlaisia lautoja normaali lonkkareista land paddlereihin. Offshoren valikoimista löytyy vain Hamboardsin surfskatea jossa on HST surffitrukkisysteemi ja joka on sellainen malli, joka testiemme preusteella on ehdottomasti paras. Hamboards surfskaten ominaispiirre on voimakaasti kallistuva ja lineaarisesti jyrkkään kääntyvä pidempi surffiskede. Systeemi sopii pitkille wheelbaseille ja dekeille. Dekit ovatkin 45″ pitkiä ja niillä on todella nautinnollinen laskea mäkiä ja hallita lautaa samalla tekniikalla kuin lainelautaakin. Jos haluaa kehittyä monella eri osa-alueella niin Hamboards tarjoaa normaalin surfskatelaudan rinnalle toisentyyppistä harjoittelua.

Long Island surfskatesLong Islands surfskatet ovat hyviä neutraaleja surfskateja. Niiden sheipit ovat monipuolisia sekä neutraaleja. Vakiotrukkisysteemi on inverted bushings surffitrukkimallia ja ovat muihin verrattuna 10mm kapeampia eli 150mm hangerillä olevia. Trukit kannattaakin modata enemmän kääntyväksi sekä lisätä rebounbdia jolloin laudat ovat hyviä allroundereita ja surffipumpereita jotka toimivat parkeissakin. Long Island laudat tulevat Espanjasta. Kokoamme dekeistä paljon custom lautojakin vipu/jousisysteemeillä. Vipu/jousimallisilla surffisysteemillä modattuna laudat ovat todella mukavia ja lainelautamaisesti kääntyviä.

Waterborne surfskates on californialainen lauta- ja trukkivalmistaja, joka valmistaa high end tuotteita. Tuotteet ovat made in California ja niiden pääpaino on surfstyle. Adaptereilla saa muokattua vanhasta laudasta surf skaten tai soveltuvalla dekillä customoidun surfadapterin. Tiedämme Offshoressa adaptereihin parhaimmin soveltuvat komponentit ja rakennamme sinulle custom surfskaten vaikka jo olemassa olevaan dekkiisi.

Flow surfskatesFlow surfskate (kuva yllä) on amerikkalainen skate merkki. Flow 2021 mallisto on suunnattu hieman maltillisemmasta kääntymisestä tykkääville lautailijoille tai sellaiselle, joka hakee samaa tuntumaa kuin Carver laudoissa on.

Miller Surfskate quiver

Millerin surfskatet (kuva yllä) ovat mallistoltaan yleisesti leveitä ja niissä on voimakkaampi concave kuin Hydroponiceissa. Miller on surf&skate merkki La Barrasta eli pohjoisespanjan Cantabrian alueelta. Pohjoisespanja sekosi surfskateista talven 2015 aikana ja nyt on muiden rannikkoalueiden vuoro ympäri maailmaa. Keväällä 2017 Miller yhdisti voimansa Venice beachin Jimmyzin kanssa.  Miller Surf skatet sopivat kaikenlaiseen surfskeittaukseen.

Gravity skateboardsien laudat ovat Offshoren custom lautoja joihin Gravity toimittaa dekit ja Offshore kasaa oman surfskate setupin parhaista dekkeihin yhteensopivista osista.

Koastal surf the street on kalifornialainen käsityönä valmistettavien dekkien valmistaja. Offshore kasaa oman setuppinsa kyseisen dekkimerkin lautoihin. Laudat edustavat rennompaa malibutyylistä surfskeittausta ja setuppi pyritään rakentamaan samanhenkisesti eli maltillisemmin, mutta syvään kääntyväksi.

Lautoja löytyy heti toimitukseen Offshoresta. Klikkaa siniseksi tummennettua ja alleviivattua mallinimeä niin näet kyseisen lautamallin kuvan.

hydroponic skateboards

Hydroponic surfskates the PalmsHydroponic the Palms 31.7″X10″ WB 17.-18.5″. Offshoren ja Hydroponicin yhteistyön sekä kokemuksen tuloksena syntynyt lautasheippi, jossa on kaikki tarvittavat surfskate featuret ja sheipit sekä reilusti säädettävä wheelbase jolloin lauta soveltuu niin lyhyille kuin pitkillekin surffaajille. Wheelbasen säätämisellä ja trukkisetupilla sekä rengasvalinnalla voidaan vaikutta laudan ominaisuuksiin lähes rajattomasti. Leveät ja surfskateen tarkoitettu oikean muotoiset tail ja nose sekä oikeassa paikassa olevat concavet ja dekin muodot synkronoivat täydellisesti markkinoiden kevyimpien HY2160mm surffitrukkien kanssa. Tuntuma on hyvin lainelautamainen. Laadukkaat kanadanvaahteraviilut ja epoksi resin lisäsää completen keveyttä. 65mm80a Buddha surfskate renkaissa on pitoa ja draivia sopivassa suhteessa. Dekin krippi on myös erityisen pitävää. Lauta soveltuu kaikenlaiseen surfskateen/surfsimuloimiseen ja se viihtyy myös pumptrackeillä ja skeittiparkeissa sekä erityisesti Offshoren vanerisella aallolla. Lauta pumppaa hyvin ja helposti rail to rail. Snäpit ja cutbackit sujuu vaivattomasti. Tämä lautasheippi luo uuden 2020 standardin surfskate dekkien suunnittelussa. Kyseisellä laudalla oppii nopeasti oikeaoppisen lainelauta-asennon ja yläkropan käytön. Keveydestä johtuen helppo kuljettaa mukana. Myydään säädettynä ja valmiiksi koottuna. Nopea review + video tästä. (Hyllyssä)

hydroponic surfskate Classic 2Hydroponic the Surf Classic 2.0

30,875″x9″WB16.5-17.5″ on mukavalla concavella ja kicktaililla varustettu 7 ply kanandanvaahteraa oleva allrounder surfskate. Lauta on helppo ja kompaktin pituinen. Mieto fishtail lisää aavistuksen tailin rail-tuntumaa ja helpottaa näin taililla ajoa pidettäessä lainelautailulle tyypillisesti takajalalla painoa. Käyttövalmiiksi koottuna 179e complete. Video. (Hyllyssä)

Hydroponic the Beach (189e complete)

Hydroponic surfskate Beach30″x9″WB16.5″ Hyvä parkkisurfskate ja lauta nopeisiin snäppeihin. Helppo potkutellakin ja ottaa mukaan vaikka bussiin. Hydroponic 2 Surfskate 160mm trukit. 189e complete. (Hyllyssä)

Slide Gussie Spot-XGussie 31″ allrounder sheipin omaavat mallit ovat Spot-X ja Stingray on 31″x10.25 wb18.5″ medium concave 7 kerrosta kanadan vaahtera, flex 3/5. Trukit Slide Gen3. Loogisesti kääntyvä ja vakaa. Sopii kaikenlaiseen surffisimulointiin niin flatille kuin betoniparkkiinkin. Luonnollinen jalkojen stanssi ja asento. Leveä kicktail jota helppo ja luonnollinen käyttää. Toimii pumptrackilläkin. Renkaat 70mm78a jotka krippaa ja saa myös irtoamaan kevennettäessä. 189e complete. (Loppu)

Slide CMC Performance 31CMC Performace 31″ x 10.25″ x WB17″ syvemmällä concavella  ja lyhyemmällä wheelbasella kuin Gussie. Tailikin on vastaavasti pidempi. Ominaisuudet tekevät laudasta performance surffaajan allround laudan. Kääntyy syvään ja reagoi nopeasti. Se pumppaa hienosti ja sillä opit cutback tekniikan flätillä kuin kaltevillakin pinnoillakin. Tällä laudalla opit surffaamaan nopeasti ja tyylillä. Review videomme tästä. Hinta 189e complete. (Loppu)

Slide Diamond KaenaDiamon Kaena 32″ on oldskool tyyppinen vanhan liiton surfskate. Lauta on keskeltä leveä joten sillä voi pumppailla kapealla stanssilla. Laudassa on pieni taili joka määrittelee käytön pääpainoksi carving/carver tyylisen katukruisailun tai leppoisan singlefin fiilistelyn paikasta a paikkaan b. 70mm renkaat rullaa hienosti. 179e complete. (Loppu)

Slide surfskates DrifterFish shapen omaavat surffiskedet Drifter ja Pawones on retrotyyppinen 32″x10.25″ malibutyyppisistä laudoista tykkääville lautailijoille. Pumppaa kivasti. Fish tail vähentää tailin painetta ja keventää näin tailin vaikutusta painopisteen pysyessä silti takana. Leveä nose + diipimpi concave kompensoi fishtailin vaikutusta ja herkistää laudan etujalalle. 65mm78a renkaat. 189e complete. (Loppu)

Slide Swallow SaladitaSwallow 33″ Saladita ja Wahine 33″x10.25″ on kunnollisella pitkällä ja leveähköllä fish taililla varustettu surffiadapteri. Pitkästä wheelbasesta huolimatta se on silti pumppaava ja jopa kaarissa ja pumptrackeillä viihtyvä medium flex complete. Leveä nose loivalla concavella takaa lainelautamaisen tunteen.  Dekistä löytyy vapaammin surffiasento ja siksi se onkin muodostunut wing- ja kitesurffaajien suosikiksi. Sopii myös pidemmille ja painavillekin lautailijoille.  Dekki 33″ ja renkaat 70mm78a. 199e complete. Video tästä. (Loppu)

Slide surfskates Neme Promodel

Nemo Pro model 35″ x9.6″ lautaan on ympätty kaikki prosurfer Neme Ricon surffitietämys ja harjoittelumetodit. Vaikka lauta on pidemmällä wheelbasella, on dekki siltikin kiertojäykkä ja siten trukit toimivat tarkasti. Pitkä wheelbase laittaa lautaa käyttämään voimalla, jolloin se aktivoi lihaksia paremmin lihasmuistiin. Unelma trikkailla mm slashit ja snäpi lähtee helposti, koska dekissä ylösalas flexiä. Karkea krippi ja pitkä kicktail ja hieno concave saa laudan pysymään jalkojen alla rail to rail käännöksissäkin. Tällä voi mennä myös rauhallisesti ja laajoilla round house cutback käännöksillä, koska alkuflexi on maukas. Monipuolinen tekninen allrounder, jossa vivahde longboardiakin. Kääntyy hyvin betoniparkeissa ja kaarissakin ja karvaa alamäissä. Monen surffikoulun treenilautana käytetty, myös Offshoren. 209e complete. (Loppu)

landyacht logo

Landyactz mallistossa on kahta erilaista dekkiä säädettävällä wheelbaseilla. Kaikissa malleissa on rocker shape joka jatkuu diagonaalisena tailina. Pocket Knife on lasikuituvahvistettu kanadanvaahtera. Bear surffitrukit ovat parhaimmillaan kovempivauhtisessa surffiskateilussa ja pumppailussa sekä carvingissa. Uusien RKP surffitrukkien kingpin on suoraan eteenpäin mahdollisten grindauksenkin. Kolmessa oikeanpuoleisessa on uusi pitävä soft top grippi. Kuva isompana. 2021 hinnat ovat 229e complete. (Hyllyssä)

Landyachtz surfskates

Your Own Wave Finland

Yow Pukas DarkYOW PUKAS Dark 34.5″ x 9.85″ x 20″ WB. Surfskate on Pukaksen sheipperin Axel Lorentz suunnittelema lauta joka on tarkoitettu kaikenlaiseen surffiskeittaukseen. Hieno kicktail ja aggressiivinen concave sekä tail rocker, joka lisää kiikkeryyttä ja tailin käytön herkkyyttä lainelautamaisesti. Leveä surffisimuloimiseen optimoitu pitkä taili. Trukit ovat asemoitu edemmäs dekkiä, joka lisää harjoittelun tehokkuutta. Jalkaa siirtämällä taaemmas etutrukilta voi lautaa ajaa kuin lyhyempää wheelbasea omaavaa lautaa shorttimaisestikin. Mikäli haluaa agressiivisimman surffisimulaattorin niin tämä on se lauta.  Cinetic 66 x 51mm 80A grey renkaat ja Meraki systeemi paras combo. 309e Huom renkaat!!!.  Lautavideomme tästä, pumptrack tästä ja aaltoramppi tästä. (Hyllyssä)

YOW La Santa (kuva yllä) on uudestaan sheipattu toimimaan Merak systeemillä (kuva yllä). Se pumppaa ja kääntyy kuin shortboard. Erityisomainaisuuten voidaan pitää bankki- ja kaariajeluominaisuuksia ja niissä tehtäviä trikkiharjoitteisiin keskittynyttä surffisimulointia mikä onkin Merak trukkimallin parasta osa-aluetta . Kuvan completen keltaiset renkaat saa lisätilauksesta. La Santa videomme tästä ja tästä. Ekalla videolla La Santa on keltainen lauta. Complete koottuna 289e ja rengasvalintaan voi vaikuttaa +20e lisähintaan. (Hyllyssä)

Jos etit hieman pidemmällä wheelbasella olevaa lautaa kuin La Santa niin valintasi on Lakey Peak 33″ 289,90e ja jos lyhyemmällä niin valintasi on Mundaka 32″ 289,90e. Rengasvalintaan voi vaikuttaa +20e lisähintaan näissäkin malleissa. Yow Pukas Dark 34.5″ 309e on hyvä lauta surffisimuloimiseen sillä sitä pitää käsitellä hieman edellä oleva vaihtoehtoja agressiivisemmin jolloin harjoite menee paremmin lihasmuistiin.

YOW Pipe 32″ on allround surfskate, joka soveltuu kaikentyyppiseen surffiskeittaukseen ja surffisimuloimiseen. Helppo ja hauska surffituntuma. 289,90e ja rengasvalintaan voi vaikuttaa +20e lisähintaan. Toimii myös 70mm renkaalla. (Hyllyssä)

Flying wheels surfskate

fw thruster system surfskate offshore edition 38FW malliston lippulaivana on Offshoren omaa setuppia edustava lauta, joka on 38″ pitkä. Kokonaispituuden ei kannata alkaa hämätä, sillä se muodostuu pitkästä tailista ja trukin eteen jäävästä pienestä nosesta. Wheelsbase on sama kuin YOW Pukas Dark:ssa. Nosessa on 2mm droppaus alaspäin joka autaa jalkaa pysymään oikeassa kohdassa trukkien hängerilinjan takana. Etujalalle spoon concave antaa lainelautamaisen tuntuman. Takajalkaa on helppo ja luonnollinen pitää kicktaililla, jolloin saat saman asennon kuin lainelautaillessa. Kicktaili on leveä ja aavistuksen kuppimainen jolloin se ragoi jalkasi liikkeisiin herkästi. Laudassa on W-concave takatrukin päällä mikäli haluat snäppäillä ja slashäillä helposti jalan lipsumatta tai carvata voimakkaasti. Rengaskaivot on jyrsitty CNC koneella ja krippi on karkeaa ns freeridekrippiä.  FW 38″ Offshore edition kootaan samalla Thruster surffisysteemi kuin mitä Smoothstar käyttää laudoissaan. Renkaina on erilaisia vaihtoehtoja, mutta Buddha Wheels (BW) Classic 70mm83a sidesetit ovat osoittautuneet toimiviksi setuppiin, carvepainoitteeseen lautaan sopivat Cadillacin renkaat. Buddha Wheels on Hydroponic surfskate valmistajan rengasmerkki. 279e complete koottuna Thruster surffisysteemillä + FW 6.0 trukeilla ja Buddha renkaalla, 299e Tracker Sixtrax 161 + modaus liitettynä FW thruster surffiadapteriin. Saatavilla heti toimitukseen sillä lautamalli saapui 11.3.2021. Huom! Kyseistä lautaa ei saa kuin Offshoresta. Lautavideomme tästä. (Loppu)

FW Surfskates 30 Hydrangea & Lotus30″ x 9.5″ Hydrangea ja Lotus ovat samat laudat, mutta eri grafiikka. Dekissä on mieto concave ja kunnollinen kicktail surffisimulointiin flätillä. Pumppaaminen ja cutback treenit ovat tämän laudan pääpainopisteenä. Lauta kehittää hyvin tasapainoa ja sillä on hyvä harjoitella surffauksessa tehtäviä kropan oikeaoppisia liikeratoja ylös-alas liikkeineen. Vaikka lauta on melko kiikkerä soveltuu se hyvin aloittelijallekin. Laudassa on krippaavat 65mm 78a renkaat. Laudasta on lyhyt review tästä. Lautavideomme tästä. Lauta myydään trukkiruuvit lukitteella asennettuna ja säädettynä 145e complete.

Flying wheels surf skate Lombard systemFlywheels 31,5″ Biarriz Offshore edition. Flätille surffisimulointiin ja cutback treeneihin erittäin mukava complete. Tällä asfalttisurffaus on helppoa ja hauskaa sekä tuntuma lainelautamainen ja nopea. Skedeparkkeihin varauksella. Ei pumptrackeille. Vakiosetuppi modattava käyttäjälle sopivaksi ja renkaat vaihdettava käyttöalueen mukaan customina. Itse olen käyttänyt lautaa flätillä cutback opetuksissa jne. Modattuna riippuen osista 229e-289e complete.Kuvan renkaat ovat Alva merkkiset. Tämä dekki oli 2020 pohjoisespanjan yksi suosituimmista surfskatemalleista. (Loppu)

Flyingwheels abstract 32 surfskateFlyingwheels Abstract surfskate tailpad

Abstract 32″ on 10.5″ leveä noseltaan ja taililtaan. Lauta antaa vipusysteemeistä poiketen hyvän vasteen jaloille, kiitos hienon concaven ja sen suhde leveyteen. Taili tuntuu jalkojen alla kuin lainelaudan pädiltä. Kääntyy loogisesti. Laudassa Lombard surffisysteemi, jota myös Filipe Toledo sekä muutkin lautavalmistajat käyttävät. Erilaisia setuppeja 219-269e (Loppu)

FW spike surfskate 29Hieman nopeammin kääntyvänä Spike/29″ mallina, lyhyempi wheelbase ja 3″ lyhyempi dekin kokonaispituus Sabre modauksella ja jousimallisella trukilla sekä vaihtoehtoisesti Cadillacin renkaalla 249e. Lauta sopii kevyemmille surffaajille tai sinulle jonka painopiste on surffipumppaus ja rail to rail surffaus sekä cutbackit. Bushings trukilla 199e 292 hyllyssä ja Thruster surffitrukilla loppu (Tulossa lisää 10.11.2021)

Kruuze surfskate Offshore edition

32″ ja leveäfishtailinen edullinen surfskate. Lombard vipumalline trukkisysteemi joka kääntyy helposti. Dekki on 7 ply vaahteraa ja sen sheippi on mukava. Mikäli haluat kehittää tasapainoasi ja surffitekniikkaa pienellä budjetilla niin tämä lauta on todettu hyväksi allrounderiksi. Pidemmän wheelbasen ansiosta hieman helpompi kuin Hydrangea malli. Sovetuu myös siksi pidemmille surffitreenaajille, joka hakee vipu/jousimallista trukkisysteemiä. Lautaa on kandella graffalla ja 65mm78a renkaiden väri vaihtelee. Lautavideomme tästä. Lauta myydään trukkiruuvit lukitteella asennettuna ja säädettynä 145e complete.  (Vähenemässä)

Kruuze surfskates

Kruuze surfskate on Offshoren omaa kustomointia. Dekki on 37″ pitkä ja n 10″ leveä samalla systeemillä kuin Smoothstar ja Flyingwheels. Renkaan geometria ja systeemissä käytettävät trukit yhdistettyinä oikeanlaisiin kallistuskoropaloihin tekee laudasta erittäin hyvin kääntyvän, tuntuma on lainelautalonkkarin omainen tosi loose surffitatsi. Dekissä on mukava flexi ja hyvä kicktaili. Complete on 275€ custom koottuna. Kokoamme myös SFR busings surffitrukeilla, jolloin hintaluokka on 239e complete. Tällaisella trukilla laudalla pystyy myös hieman dancailemaan ja steppailemaa helpommin. Kuvaus lyhyesti tästä. (Loppu)

LONG ISLAND-surfskate

Long Island Baja surfskateLong Island Baja on 32″ pitkä ja 9.6″ leveä voimakkaasti muotoiltu dekki. Dekin wheelbase on lyhyt 16.5″. Dekissä on syvä concave ja jalkatuntumaa parantavat flaret. Dekki on jäykkä. Complete soveltuu tekniseen surfskateen ja parkkikäyttöön. Long Islandin busgings surffitrukeilla ja 66mm80a Cinetic (YOW eli Your Own Wave) renkaalla complete on 209e. (Loppu)

Long Island surfskate Trestles and SummerLong Island Trestles on 34″ x 9.85″ leveä ja Summer malli on 33″ x 9.6″ mitoilla oleva sisarmalli. Molempien mallien dekeissä on mieto concave ja kunnollinen kicktaili. Dekkien pituusero tulee nosen muotoilusta. Molemmissa dekeissä on flexiä. Molemmissa laudoissa on vakiona 20″ wheelbase, jota pystyy säätämään erilaisilla surffisysteemeill 16-20″ välille. Erilaiset trukit muokkaavat laudan käyttöaluetta syvistä cutback harjoitteesta helpoksi sidewalk surfferiksi. Driftaavilla renkailla sopii myös slash ja snap harjoitteisiin. Sopii kaikenkokoisille ja tasoisille skeittaajille. 209e-249e-279e. (Loppu)

hamboards suomesta

Hamboards HOP surfskateValikoimiimme on testien perusteella valikoitunut 45″ Huntington HOP malli HST200 surffitrukilla. Laudalla on todella nautinnollinen laskea alamäkiä ja carvailla jyrkästi käyttäen lainelautatekniikkaa. Tekniikassa korostuu yläkropan käyttö ja voiman vieminen laudalle ilman nilkoilla kallistamista. Laudalla siis pääsee eroon ns reilin kyntämisestä, joka usein johtuu siitä, että käännät lainelautaa nilkoilla. HOP mallilla voi steppailla, dansailla ja kruisailla sekä land päddläillä. Stickkejä löytyy Offshoresta 79e hintaan. 114.3cm / 45″ dekki on leveä 26.9cm / 10.58″ ja flat, joten se antaa malibu/lb/midlenght tyyppisen vasteen ja tuntuman todellisen wheelbasen olevan 34.5″. 9-Ply 16mm Baltic Birch dekissä on Lucid krippi, jota saa ostaa myös Offshoresta. Completemme on HST-200mm surffitrukeilla sekä 24mm risereillä ja 66mm78a renkailla. Grafiikat on tyyliä 60’s surf-look ja Birdwell Beach Britches käsialaa, erilaisia grafiikkavärejä tarjolla. Surfskate completena koottuna valmiiksi maksaa 265e liikkeessämme. Reviewtyyppinen lautavideomme tästä.

miller logo

Miller Pablo Solar Promodel (199e complete)

32″ x 10″ ja pitkä wheelbase 17.95″ rauhoittaa kuitenkin takapainoisen laudan.  Aluksi lauta on vaikea, mutta sheipin saloihin pääsee käsiksi melko nopeasti. Laudalla voi snappäillä ja tehdä cutbackejä niin flatland ajoihin kuin kaariinkin. Miinuspuolena saa vatsalihakset nopeasti kipeeksi sekä se, että laudalla ei voi oikeen skeitata rauhallisesti. 70mm transparent renkaat. Miller XRKP2 surfskate 160mm trukit. Pieni review tästä. (Hyllyssä, tullut 25.3.2021 aikataulun mukaisesti)

Flow surf skates.JPG

The Swell 33” (209e complete)

Lovasti kääntyvä pidemmällä wheelbasella oleva helppo ”flowy carving” tyylinen vakaa surf skate lauta. (Hyllyssä)

Shape: Classic single kick, medium concave

Trucks: Flow Surf Skate

Wheels: 69mm 78a

Bearings: Abec 5

Length: 83.8 cm / 33”

Width: 25.4 cm / 10”

Wheelbase: 48.3 cm / 19”.

Construction: 7 Ply Hard Rock Maple & Olive Wood.

Teemme laudasta custom Offshore versioita jossa modatut Charger surffitrukit ja tyylillesi sopivat renkaat 239-249e.

Flow 29 Stardust surfskate

Stardust 29″x10.5″ on markkinoiden helpoin surfskate 219e

Dekissä on spoon tyyppinen nose ja mukava concave.

(Loppunut)

Flow blunted nose surfskate

Blunted 31″ on blunt nose helposti hallittava allrounder 219e

Complete on todella kevyt. (Loppunut)

koastal-logo-s (2)

surf skate hybridKoastal merkiltä Offshore kokoaa custom surfskateja ja long surf malleja. Laudat vaihtelevat lyhyistä classic surfskateista 32″-60″ surf long malleihin. Tällä hetkellä heti toimitukseen löytyy malleja seuraavasti koottuna erilaisilla setupilla:

Koastal surfskate by Offshore Finland.jpg37″x9,5″. Dekissä mieto concave ja kictail sekä camper shape. 269e

60″x11″ WB48″ long surf malli jossa 12ply. Flat ja flat tail. Surfy long, lautavideo tästä. 289e

gravity-40-stingray-kicker-completegravity-45-spoonnose-thahitian-treatGravity lautaa löytyy kahta erilaista surf skatea.

40″ carving surfskate painoitteinen ja 45″ longboard painoitteinen surfskate. Molemmilla pystyy surffisimuloimaan ja menemään jopa skateparkissa pituudesta johtuvista ennakkoluuloista huolimatta ks video alla. Hinnat riippuvat käytetyistä osista, kysy tarjous tästä. (Loppu)

Kokoamme myös toiveiden mukaisia surf skateja. Pystymme rakentamaan vaikka lapselle matalan ja helposti kääntyvän surfskaten n.150e jolla onnistuu kääntyminen vaivattomasti. Completella on helppo opetella temppujakin, koska matala.

surf skate lapselle

2020 uusi genre on longboardin ja surfskaten yhdistelmä. Olemme rakentaneet custom surfskate lonkkareita erilaisia ja tiedämme mitkä osat synkronoivat keskenään. Ota yhteyttä allaolevalla kaavakkeella mikäli haluat tällaisen laudan tai muuntosarjan vanhaan lautaasi.

Surf Long hybrid

2017 Offshoren innovoima ja kehittämä Surf hybrid longbord on 40-55″ pitkä lainelautamaisesti ja radikaalisti kääntyvä lauta, jolla voi laskea sen kaikista jyrkimmän mäen carvailemalla tai mennä betoniparkkiin/pooliin surffailemaan samaan tapaan kuin ajelisit oikealla longboard lainelaudalla. Lauta taipuu cut backeihin ja pumppaa tasamalla ilman jaloilla potkimista. Laudoilla pystyy surffisimuloimaan erityisesti loivaan alamäkeen poiketen normi surfskatesta. 55″ Video tästä. Kuvat (c) Offshore.fi

surf hybrid skateboard surf skate hybrid surfturn surfskate hybrid_niina_edesta

Surf skate dance ja krosstepping

Surf skate dancing on uusi suuntaus dancessa. Liikkeet tehdään hitaammin ja keskitytään tyylittelyyn suorittamisen sijaan ja kruisailun oheen. Dance liikkeisiin sulautetaan surffimooveja kuten hang-10 ja steppailua. Paras lauta tämän tyyppiseen surf skate danceen on Slide Neme 35″ jolla surffailu nautinnollista kiitos eri surffin osa-alueille säädettävien Slide GEN3 trukkien.


SUP skate eli land paddling

Offshore SUP skate.jpgOffshoresta löytyy SUP skate surffeja. Valikoimamme dekit valmistetaan käsin Kaliforniassa. Tarkkaan harkittuun 60″ (n 153cm) dekkiin istuu Millerin Surffitrukit ja Seismic renkaat. Dekissä on todella hieno flexi ja se on myös riittävän leveä steppailuunkin. Skatepole on pituudeltaan säädettävä 33″-6´4″. Alumiini materiaalina (1.8lbs) tekee siittä kevyen käsitellä ja helpon kuljettaa. ”Melan” asfalttinpuolen pää on joustavaa kumia. Kumipädi on linkkumainen jolloin se on aina suorassa asfalttiin nähden taaten takuuvarman pidon ja neutraalin tunteen lipsumatta. Samalla kumi toimii vaimennuksena ja tunne on kuin meloisi vedessä. Yläpään ote on kädelle pyöreä, joten ei ole väliä missä asennossa melaa pidät. Sup skatella on mahdollista harjoitella sup surf käännöstekniikkaa ja melan käyttöä. Pelkällä laudalla on hauska kruisia ja laskeä mäkeä mukaillen aidon tuntuista surf longboard fiilistä. Olemme testanneet erilaisia setuppeja ja valinneet parhaat osat completeen. Kyseistä completesetuppia myydään ainoana maailmassa Offshoressa. Complete maksaa 379e laatuosin koottuna valmiiksi, hinta sisältää land paddlerin eli polen eli melan. Kääntyy maksimit eikä ota wheelbiteä.

OFFSHORE FUN EQUIPMENT OY

miller mundaka miller soul surfskateYli 20v skatelongboard kokemuksemme mukaisesti pystymme Offhoressa vaihtamaan erityyppisiä osia Millerin surfskateihin ja customoimaan laudan tai vain trukit käyttötarkoituksellesi sopivaksi mikäli haluat korostaa jotain tiettyä surffiskeittauksen osa-aluetta esim pumppausta tai pooliajoa. Olemme rakentaneet oldskool henkisiä surfskateja ja tietyistä malleista saamme rakennettua longboard surfskatenkin tai SUPskaten ja jopa surfstyle LDP (LongDistancePumping) laudan. Rakennamme Offshoressa kyllä mieleisen RKP/TKP CitySurfer laudankin tai modaamme valikoimastamme surf skaten käyttötarkoituksesi mukaisesti laajasta surf skate tarvikevalikoimastamme.

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.

Olemme toimineet longboard- ja surfskaeittauksen sekä lainelautailun parissa n25 vuotta, joten osaamme valita oikean tyyppisen laudan tarpeillesi. Tämän takia meillä ei ole nettikauppaa vaan haluamme palvella ja opastaa sinua löytämään tarpeitasi vastaavan surffiskeden ja lainelaudankin. Surfstyle- ja surfskeittauksen historiaa käsittelevä artikkeli löytyy tästä. Lainelautailun suomihistoriaa löytyy tästä. Alla suomisurffia videolla.

Surfskate harjoitteista tullaan tekemään videot + tekstiopastetut Episodit 2017-20 aikana. Valmiit episodit alla listattuna, klikkaa alleviivattua. Maailman tilanteen vuoksi aloitamme DrZilton lautatohtori sarjan, jossa opeteaan surf -surf skate perusteita ja samoja asioita mitä opetamme valmennuksessamme. Näistä lautatohtoreista kannattaa aloitella. Niitä on tulossa lähiaikoina lisää.

Lautatohtori 21.4.2020: Surf skate stance.

Episodi 1, pumptrack

Episodi 2, pumppaus tasamaalla

Episodi 3, topturn-ja-bottomturn

Episodi 4, cutback

Episodi 5, snap ja slash

Episodi 6, Spray

Episode 7, Carving

Episodi 8, korvaavat harjoitteet

Episodi 9-11, pool & bankit & rampit

Valmennus ja harjoittelu

Surf valmennus

Offshoresta Tampereelta on mahdollisuus ostaa surffivalmennus ™ tai surffikoutsaus ™. Surffivalmennuksessa harjoitellaan erilaisia surffausta tukevia harjoitteita surffisimulaattorilla ja tasapainoa harjoittavilla tukevilla menetelmillä mm fit/balance ball/hiit yhdistettynä surfskate harjoitteisiin ja kevyisiin SurfFitness ™ tyyppisiin liikkeisiin. Nämä 3 harjoitetta yhdessä ovat oikotie nopealle surffauksen oppimiselle ennekuin olet edes kertaakaan päässyt veteen. Peruskurssi eli surffikoutsaus, jossa opetetaan take off ym simulaattorillamme. on ekologinen vaihtoehto surfcamp ulkomaanmatkalle ja antaa hyvät lähtökohdat lainelautailun aloittamiselle ja reissuun. Lisää aiheesta artikkeliin tästä videoineen. Offshoreen saat yhteyden tai yhteystiedot tästä mikäli haluat koutsausta, valmennusta tai pelkän surfskate opetuksen.

Puinen aaltomme, Myrky valmistui kesäksi 2020 jolloin surf skate harjoittelu monipuolistuu ja menee next levelille. Meillä on siis aina kliini keli päällä 🙂 säällä kuin säällä. Myrsky simuloi Majakkaa. Seuraava surf skate wave on Uparo.

17 vastausta artikkeliin: Surfskate ostajan opas

 1. Paluuviite: Suojat longboard skeittaukseen | Longboard & Snowscoot & Surf

 2. Paluuviite: Miller Surfskates | Longboard & Snowscoot & Surf

 3. newbie :) sanoo:

  Kaksi surffireissua blakkarissa. Niiden välissä ahkeraa surfskedeilyä. Just palasin takas ja surffikäännökset alkaa olemaan hallussa surffiskedellä ja surffilaudalla. Kiitos siitä! Nähdään!

 4. Paluuviite: Surffikoutsaus | Longboard & Snowscoot & Surf

 5. Aleksi sanoo:

  Vahva suositus näille laudoille👍🏻.
  Olen varma että nämä auttavat omaan surffitouhuun ja lisäksi noilla kääntyily on törkeän kivaa. Juniorit katsoo ihmetellen mitä se pappa heiluu laudalla koulun pihalla..

  kiitokset!

 6. Paluuviite: Surf simulation | Longboard & Snowscoot & Surf

 7. Paluuviite: Uusi Surfadapter surffikoulussamme | Longboard & Snowscoot & Surf

 8. Olli sanoo:

  Nää on kyllä tosi mukavia pelejä ja uskon, et auttaa surffitouhuissakin, kun kruisailee ja koittaa vähän ettiä ”aaltoja” ympäristöstään. Flättikin kyl riittää. Juhan opetusvideotkin kannattaa tsekata niin ei jää jumittelemaan mihinkään shorttityyliseen kruisailuun vaan pistää laudan kääntymään.
  Juhalla tuntuu olevan niin paljon kokemusta, että jos osaa kuvailla minkä tyylistä surfskatea hakee ja mihin tarkotukseen niin vastaus ja laudan säädöt tulee ku apteekin hyllyltä.

  Kiitos!

 9. Paluuviite: Surffitrukit ja surffisysteemit | Surf & Skate & Snow

 10. Paluuviite: Erilaiset surffitrukit ja niiden surffitekniikat | Surf & Skate & Snow

 11. Paluuviite: Surfskate ostajan opas 2020 – OFFSHORE.fi

 12. Epe sanoo:

  Kiitos Offshore! Harmittaa vain etten ostanut jo aikaisemmin 🙂

 13. JM sanoo:

  Tuo teidän aaltonne on kiinnostava. Missä se on? Idearikkautenne on päättymätön. Ihmettelen mistä ideat kumpuaa. Toimintanne ei ole pelkkää puhetta vaan kaikki puheenne ja visionne olette toteuttaneet. Arvostan. Pidän teitä edelläkävijänä surffauksessa ja skeittauksessa. Valmennusmetodit, jopa maailman mittakaavassa ainutlaatuisia.

 14. Miss60sty sanoo:

  Offshoresta parasta palvelua! En olisi uskonut oppivani surffaamaan Suomessa. Nyt liityt instaan!

 15. Jan sanoo:

  Laudan valinta olikin helppoa paikanpäällä, netistä melko tuskaista. Tämä todellakin auttaa surffissa!

 16. Paluuviite: TNS 6´10 | Surf & Skate & Snow

 17. K&S&P&P sanoo:

  Surf skate aalto oli mahtava kokemus! Kuin oikealla aallolla surffaisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s