Valmennus

Offshoresta on mahdollista ostaa 1-4 hengelle surffivalmennus ™ tai surffikoutsaus ™.

Surf valmennusSurffivalmennuksessa harjoitellaan surffisimulaattorilla ja surf balance boardilla erilaisia surffausta tukevia harjoitteita kuten pädläystä ja takeoff/popup:a sekä surffiasentoa ja -stanssia. Tasapainoa ja lihasvoimankäyttöä eli koordinaatiota harjoitellaan erilaisilla lajia tukevilla menetelmillä kuten bosupallolla. Laudan käsittelyä ja kropan hallintaa harjoitellaan surfskatella Offshoren omilla aaltorampeilla.

Nämä 3 harjoitetta yhdessä ovat oikotie nopealle surffauksen oppimiselle ennekuin olet edes kertaakaan päässyt veteen. Kuivalla maalla perusteiden oppiminen on tehokkaampaa kuin vedessä.

Valmennusmenetelmässämme pääset harjoittelemaan aallolla ajamista vaikka oikealla lainelaudalla vedessä et vielä pääsisikään pystyyn. Surf skatella surffitekniikat oppii nopeasti, koska toistojen määrä on satakertainen vedessä tapahtuvaan lainelautailutekniikan harjoittamiseen verrattuna. Surfskatella tehtävät liikeradat ja painonsiirrot ovat samanlaiset kuin lainelaudalla. Harjoitteet menevät lihasmuistiin ja ne on helppo siirtää veteen toteutettavaksi. Kurssimme on ekologinen vaihtoehto ulkomailla toteutettavaan surffiopetukseen ja hyvä lähtökohta ennen surffireissua. Pystymme tarjoamaan myös kokeneille surffareille harjoitteita sekä korjaamaan mahdollisesti väärin opittua surffitekniikkaasi tai hiomaan surftrikkejä.

surfsimulaattoriPeruskurssi eli surffikoutsaus, jossa simulaattorillamme opetetaan pädläämään oikein ja oikeassa kohtaa lautaa. Simulaattorilla opetetaan take off/popup eli laudan päälle nouseminen. Harjoittelun yhteydessä saat vinkkejä lainelautailuun. Kesto 45min.

Näiden lisäksi tiloissamme on vanerinen aalto eli surf ramp. Rampissa surf skateaminen on samankaltaista kuin surffaisit oikeaa aaltoa, ajotekniikat ja aallon muoto on samanlainen. Keinoaallossa on ns lip puoli ja bottom puoli. Aallollamme pystyy harjoittelemaan erityisesti bottomturnin ja topturnin tärkeyttä. Aallossa voi harjoitella front- ja backside aallolla menemistä. Yhteen runiin mahtuu helposti 3 käännöstä samaan suuntaan tai mikäli haluaa voi käännösharjoitteet yhdistää vauhdikkaasti molempiin suuntiin ajelemalla aaltoramppia ympäri mikä on kaikista hauskinta ja monipuolisinta. 

Vaneriaallon lisäksi voit harjoitella surfficutbackejä sekä mm slash- ja snap tyylisiä trikkejä surffibankissämme. Surffibankki on miedompi versio vaneriaallosta. Surffibankkiä pystyy myös ajamaan puolelta toiselle. Bankin flätiosuudella voi tehdä pumppausharjoitteen tai ihan aloitella surfskateilua. Surffibankkiin voi myös rakentaa keilaradan cutback harjoitetta varten tai jopa banked slalom keilaradan. Rampin molempiin reunoihin voi heitellä slaiditrikkejäkin simuloiden surffausta. Aalloillamme treenit kestävät noin 1-2 tuntia riippuen ryhmäkoosta. 

Surf skateilla voi harjoitella myös ns flatillä käännöksiä ja cutbackejä sekä kropan hallintaa ja surffiasentoa. Meillä on erityinen ohjelma ulkona tapahtuvaan flättiharjoitteluun, jolloin rakennamme tasamaalle harjoitteita vastaavan keilaradan. Voimme myös vierailla pumptrackillä joka on vaneriaallon ja surffibankin jälkeen parasta surffiharjoitetta.

Offshoreen saat yhteyden alla olevalla kaavakkeella, Puhelin yms yhteystiedot tästä. Mikäli haluat koutsausta, valmennusta tai pelkän surfskate opetuksen. Pelkällä simulaattorilla käyty harjoituskin antaa hyvä lähtökohdat harrastamisen aloittamiseen.

 

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Tietojasi ja kysymystäsi ei jää mihinkään näkyville.