Miller Surfskates

UUSIN SURFSKATE OSTAJAN OPAS (kaikki mallit) tästä

Surskate cutbackMiller Surf skatet sopivat kaikenlaiseen skeittaukseen, mutta erityisesti lainelautailun harjoittamiseen eli surffisimulointiin. Yleisesti luullaan, että kaikki surffilaudalta tai grafiikaltaan näyttävillä laudoilla, joissa on normaali trukit, voi harjoitella surffisimulointia. Näin kuitenkaan ei ole vaan harjoitteen saamiseksi on laudassa oltava vähintään erikoisvalmisteiset trukit kuten Millerin patentoimat Miller XRKP trukit. Surfskatet pumppaavat eli liikkuvat ilman potkuttelua kahdenlaisella tekniikalla; pelkällä yläkropan kierrolla tai jaloilla pumppaamalla. Molemmilla tekniikoilla kerätään vauhtia lainelautailussakin. Surffiskeitit kääntyvät todella pienessä tilassa, jopa 1.5m x1.5m terassillakin pystyy harjoittelemaan surfstyle pumppausta. Mikäli haluaa harjoittaa vertikaalipumppausta (vrt surfpump) niin pumptrakit ovat parasta harjoitetta kallistettuine mutkineen. Vauhdin lisääntyessä rytmityksen harjoittelu pumppaukselle vaikeutuu toiseen potenssiin.

Potkutellakin saa, mutta Miller surfskateilla pystyy liikkumaan eteenpäin ilman jalalla potkuttelua. Tasamaalla pystyy carvailemaan pumppaamalla vauhtia ja tekemällä väliin jyrkkiä carving surfstyle tyylisiä käännöksiä. Alamäissä vauhtia voi säädellä samanlaisilla jarruttavilla käännöksillä tai standup slidellä.

Käsien liikeratoja ja ylävartalon asentoa harjoittelemalla surffikin siirtyy huomaamatta next levelille. Surskate cutbackCutback käännöksiä on helppo harjoitella sillä trukkien ja dekkien geometrian suunnittelussa on onnistuttu vastaamaan käännöksessä samaa tunnetta kuin surffatessa, lauta on balanssissa kokoajan. Koska surffipäiviä on suomessa melko harvassa niin vaihtoehtoisten harjoitteiden avulla pystyy pitämään tatsia ja tasapainoa yllä ja jopa kehittyä. Complete maksaa alle 200 euroa ja harjoitella voit kesät talvet vaikka Prisman parkkihallissa.

Millerit tulevan La Barrasta, Santanderista. Pohjoisespanja sekosi surfskateista talven aikana ja nyt on muiden rannikkoalueiden vuoro ympäri maailmaa. Tulevana keväänä Miller yhdisti voimansa Venice beachin Jimmyzin kanssa. Amerikan valloitus voi alkaa. Surffikäännöstekniikan ja pumppailun lisäksi Miller surfskateilla voi carvailla mäkiä alas, kruisailla leppoisasti tai mennä jopa skeittiparkkiin surfstyle kaariajoille. Laudat toimii aloittelijasta protyypeille ja käy pelkästä kaupunkikruiserista poolin hinkkaajille. Edellä video, jossa jopa steppaillaan (0:28s-), flipataan lautaa ja lasketaan erilaisilla tyyleillä.

Kaikissa laudoissa on kicktailit ja osassa laudoista on pieni nose. Kaikki dekit ovat 100% Kanadan vaahteraa + epoksi resin. Laudat vaihtelevat käytön painopisteen mukaisesti flätistä medium concave dekkeihin erilaisilla muodoilla. Laudoissa on eri pituuksisia wheelbaseja, mikä vaikuttaa oleellisesti laudan ominaisuuksiin. Samoin dekin kiertojäykkyys ja flexi, joka tehdään erisuuntaisilla viiluilla ja dekin muodoilla. Surffitrukit synkronoivat näiden dekkien kanssa täydellisesti, ei wheelbiteä!

Vakiorenkaat ovat pehmeät 65-70mm, jotka krippaa loogisesti ja rullaa mukavasti. Miller Surfskate XRKP trukkeja on kahdenlaisia. Alu 160mm ja steel 180mm. Molemmilla pystyy säätäämään wheelbasen pituutta. Edellä alustavaa informaatiota laudoista. Trukeissa on erityinen geometria ja pivottimuotoilu sekä hangerin kulma ja rake. Customoimme lautoja mikäli haluat korostaa tiettyä osa-aluetta mm. renkaiden tai trukkibushingien vaihdolla. Lautoja löytyy heti toimitukseen Offshoresta. Hintaluokka 189e-199,90e. Klikkaa tummennettua ja alleviivattua mallinimeä niin näet kyseisen lautamallin.

WP_20170320_15_06_48_Pro

Miller Surfskatet wheelbasen mukaisessa järjestyksessä, oikealla lyhin. Kuva Offshore.fi

Classic

– Mukava medium concave, joka korostuu nosessa spoon tyyppisesti. Ei kuitenkaan luo kiikkerää eikä keinuvaa tuntumaa vaan pitää etujalan hyvin paikoillaan. Hienosti kääntyvä surffilautamainen fiilis, joka palautaa cutbackeistä lainelautamaisesti, pitkä WB 17.12″ ja dekki 31.5″. Pumppaa herkästi. Flexi 2/5. Kiertojäykkkyys 3/5. 65mm renkaissa medium rebound. Miller XRKP surfskate steel 180mm trukit

Wheels & Fins

– 32″ pitkä ja 10″ leveä dekki. Sopii oldskool&newskool tyyppiseen lainelaudan simuloimiseen ja voimakkaaseen pumppaamiseen. Helppo cutback, jalat pitää paikkansa dekin päällä. Kuppimainen konkka nosessa ja takajalalle ”pokettilukko” eli kavennus ja konkkaa. Jos tykkää noseridingista surffilonkkarilla tykkää tästä, koska nosella pystyy ”manuaali ratsastamaan”.  Nosessa manuaalikelponen nosto. Paras malli pooliin ja betonille surfstyle. Sopii isojalkaisillekin. WB 16.92″. Flexi 3/5. Kiertojäykkkyys 4/5. 65mm renkaissa medium rebound. Miller XRKP surfskate steel 180mm trukit

Aguas Calientes

– 31″ yleiskäyttöön monipuolinen 9.8″ leveä dekki, jossa perinteinen medium concave. WB 16.33″. Sopii surffisimuloinnin lisäksi pumppaavaksi yleiskruiseriksi kaikille lautailijoille, kaikki mitat ovat keskiarvoja. Paras malli streetille. Laudalla on helppo hakea maksimirajoja käännöksiinsä kaikilla alustoilla. Flexi 4/5. Kiertojäykkkyys 4/5. 70mm renkaissa medium rebound. Miller XRKP surfskate steel 180mm trukit

Kirra

– 31,5”  pitkä lähes flätti dekki, josta välittyy todella lainelautamainen tuntuma. Muuttaa parhaiten katujen asfaltit aalloiksi. Kääntyy syvään (nose ei sukella) ja pumppaa erittäin hyvin. Sopii huonoiten kaariajoon vakiosetupilla. Pisin WB 17.95″. Flexi 1/5. Kiertojäykkkyys 1/5. 70mm renkaissa medium rebound. Miller XRKP surfskate alu356 160mm trukit

Miami Beach

– 31″ pitkä ja 9.7″ leveä mukava reunoiltaan korostuva medium konkkainen allrounderi. Jalat ei lipsu kovemmin pumpatessakaan. Sidewalksurfer. Flexi 3/5. Kiertojäykkkyys 3/5. WB 16.33. 70mm renkaissa medium rebound. Miller XRKP surfskate steel 180mm trukit

Miller Inn

– Nopeasti kääntyvä. Sopii street ja parkkiruutuajoon. Tällä pystyy pumppaan renkaan jäljet asfalttiin. Medium concave 30″x9.5″ ja 15.94″ WB. Pienijalkaisille  paras, myös female choice! Surfstyle pumppaamisen ja cutback reenaamiseen. Flexi 2/5. Kiertojäykkkyys 4/5. 70mm renkaissa high rebound. Miller XRKP surfskate steel 180mm trukit. Offshoren lautavideo tästä.

Mundaka

– 30” ja flät, lyhyin wheelbase. Kääntyy syvään ja pumppaa järkyttävästi. Snapper!! Nopeisiin surffisnäppeihin ja 180 käännöksiin. Mukava suhde wheelbase ja 160mm trukit. Flexi 3/5. Kiertojäykkkyys 3/5. 70mm renkaissa high rebound. Miller XRKP surfskate alu356 160mm trukit.

Edellä kaksi videota, joissa havainnollistetaan hyvin surffisimulaatiota.

Surfskate harjoitteista tullaan tekemään video + teksti opastetut Episodit.

Episodi 1, pumptrack

Episodi 2, pumppaus tasamaalla

Episodi 3, topturn-ja-bottomturn

Episodi 5, snap ja slash

Episodi 6, Carving

Episodi 7, pool & bankit & rampit

Episodi 8, korvaavat harjoitteet

UUSIN SURFSKATE OSTAJAN OPAS tästä

Advertisement
Kategoria(t): Longboard, Surf, Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s