Uusi Surfadapter surffikoulussamme

Hamboard Pescado HST200Surffausopetuksen tueksi meillä on kattava valikoima erilaisia surfskateja. Valikoimamme ja opetusarsenaalimme on karttunut Hamboards Pescado surfskatella. Pescadossa on uusi patentoitu Hamboards HST200 trukkisysteemi. Trukkisysteemin ansiosta lauta kääntyy omanlaisella tavalla, joka on aivan erilainen kuin perinteiset surfskatet tai vastaavat. Laudan hallinnan pääpaino on ylös alas liikkeessä ja rail to rail surffauksessa. Ilman ylös alas tekniikan osaamista lauta ei käänny siten kuin se on suunniteltu. Lautaa ei pysty kääntämään pelkillä nilkoilla vaan kropan painotusta pitää osata liikutella kevennys- ja painotusperiaatteella. Painoa pitää pyrkiä siirtämään ylös alas sekä samanaikaisesti uskaltautua nojaamaan kallistuvaan lautaan horisontaalisti. Laudan paras opetusalue onkin surffauksen dynaaminen ylös alas liikkeen opettelu. Kun laudan oppii hallitsemaan, ovat loivat alamäet sen parasta osa-aluetta. Hauskinta laudalla on tehdä longboard henkisiä glove down käännösiä tai speed check tyyppisiä snäppislidejä.

Dekissä ei ole concavea ja se antaakin luonnollisen lainelaudan tuntuman jalalle. Dekin päällä on lakkakrippi , joka ei mielestäni ole kauhean krippaava. Dekki on 3’7″ eli tutummin 36″x14″. Dekki on todella leveä ja graffa on hauska bolting lights eli sama mitä Gerry Lopez käytti surffilaudoissaan. 66mm80a renkaat slidettävät helposti ja loogisesti ja niistä löytyy pitoa juuri sen mitä tarvistee. HST200 trukit tuovat lautaan omantyyppisen Hamboardsmaisen kallistuksen ja ainakin x-steppailussa dekin leveyskin on perusteltua.

Hamboards Pescadito Bolt.pngLisää surffiopetusmenetelmistämme tästä.  Hamboards laudat saa tilattua kauttamme. Valikoimiin on tulossa ainakin Huntington HOP surfskate modelia. Kiitokset kuvailusta, Santa Monica Airlineksen Turmikselle.

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Uusi Surfadapter surffikoulussamme

  1. Paluuviite: Uusi Surfadapter surffikoulussamme – Offshore.fi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s