Blogista

Blogi lainelautailusta, surfskatesta, longboard rullalautailusta, snowsurffauksesta, snowscoottauksesta ja niihin liittyvistä lajiharjoitteista ja valmennuksesta. Asiaa harrastamisesta, välineistä ja tapahtumista. Blogissa julkaistaan harrastajien artikkeleita.

Blogiyhteistyössä Offshore ja Surfskatefinland sekä Nordicriders . Lajisponsoreina 2024 ovat Rusty surfboards, Slide surfskates, Nousu sekä Greenfix wax. Kirjoittajat ja kuvissa olevat henkilöt ovat lajien osaavia harrastajia.

Vastavuoroisina tuemme Puhtaan Meren puolesta ry:tä. ” Meri on meidän kaikkien ” videolla kuvataan ”elämäämme” meriporissa keväästä talveen. Lähes 30 vuotta Pori Surf lifeä on opettanut luonnon ja meren puhtauden tärkeyden.

Kaikkiin  lajiin ja välineisiin liittyviin kysymyksiin voi lähettää sähköpostia osoitteeseen juha.sila@offshore.fi

Hyviä kirjoitusaiheita ja ideoita voi lähettää yllä olevaan sähköpostiin. Mikäli olet pätevä esimerkiksi tuotetestaukseen niin voimme julkaista blogissa kokemuksiasi omien kokemuksiemme tueksi. Mikäli sinulta löytyy riittävää alan kokemusta ja hallitset lajisi hyvin julkaisemme kuvasi ja/tai artikkelisi. Blogi pyritään pitämään laadukkaana eri laudalla tapahtuvien lajien blogikanavana.

Yksi vastaus artikkeliin: Blogista

  1. Paluuviite: Surfskate wheels are fins | Surf & Skate & Snow

Jätä kommentti