Lainelaudan ostajan opas ja surffaus Suomessa

Suomiaaltoja Offshore.fiOffshore on Suomen ensimmäinen surfshop, lainelautakauppa vuodesta 1997. Meillä ei ole nettikauppaa vaan kivijalkakauppa. Haluamme palvella ja mm. tarjota juuri sinun tarpeillesi sopivan lainelaudan. Valikoimissamme olemme keskittynyt vahvasti suomisurffaukseen soveltuviin lainelautoihin ja tarvikkeisiin kuten cold/coolwater vahoihin, vaihtoponchoihin ja leasheihin sekä tietenkin eviin. Huom! 2022 Offshoren lautahinnat sisältää aina evät. Offshoren toimintaa kuuluu myös surffauksen lajivalmennus, josta lisää tästä linkistä. Alleviivatusta kohdista pääsee artikkeleihin aiheesta.

Valikoima

Meillä on suomen Futures fins edustus sekä olemme Pukas, Channel Islands ja Torq sekä Indio virallinen lainelautamyyjä. Indio Endurance sarjan laudoista rtikkeli tästä. Evistä on oma artikkeli, joka löytyy tästä klikkaamalla. Offshore kuuluu espanjalaiseen Pukas familyyn. Pukaksen lautatehtaalla valmistettaan lisäksi Indio Endurance ja Al Merrick tuotteita, Channel Island sekä Lost lautoja. Olemme myös mm. Oneill, Softech ja Indio sekä Softdog surfboardsien myyjäliike. Evämerkkeinä edustamme Futuresin lisäksi Captain Fin sekä Koalition ja Roam merkkejä. Offshoren omaa lainelautamallistoa edustaa 8’6 hybrid longboard (suomisurf video tästä). Evo 7 on poistunut kalliiden tuotantokustannusten takia. Offshoren lainelautavalikoima vaihtelee kokoajan, erityisesti softboardien ja grovelerien. Artikkelin loppupuolella on esittelyjä laudoistamme. (Päivittyy kevään 2022 aikana). Märkäpukuja on aina silloin tällöin merkkeinä Manera ja Dakine. Märkäpuvun ostajanopas tästä.

Pyrimme pitämään erikoisempia käsintehtyjä suomisurffiin sopivia ison volyymin (40+ ltr) surffilautoja varastotuotteina mm  5´11-8′ retrosta perinteiseen pintailiin, merkkeinä Channel Islands Al Merrick ja Venon.  Valikoimissamme on Torq sekä Indio ja Al Merrick performance grovelereita, jotka sopivat lyhyinä lautoina parhaiten suomisurffiin ja ulkomaillakin allroundereiksi. Tällaisen laudan spexit on esimerkiksi 6´2 ja 42,2 ltr sekä 6´4 ja 45,5 ltr. Laudat toimii suomessa ja ulkomailla. Niillä saa kiinni aallon kuin aallon. Ota yhteys 0405872958 niin valitaan oikea koko sinulle.

Surfshop suomiSeuraavaksi täydennyslähetys lainelautoja saapuu (arvio) 28.7.2022 (saapunut) ja lähetyksessä tulee 6,2-6.6 yli 40 litraisia grovelereita ja 7´midlenghtejä,  9´1 lonkkaria sekä muitakin noin 7-8´pitkiä lirtahirmuja mm. Channel Islands:lta ja Indiolta. Softboardejakin uudelta merkiltä hintaluokkaan 450e evineen. Vastaanotamme ennakkovarauksia. Ota yhteyttä tästä. Laudoista ja surffitarvikkeista voi myös soittaa 0405872958. Kuvissa alla vain osa valikoimaa.

Yhteystiedot löytyy klikkaamalla-> Offshoreen mikäli laudat ja surffitarvikkeet kiinnostavat. Tälläkin hetkellä valikoimissa heti toimitukseen mm 9´lonkkareita ja ison volyymin 7-8` suomisurffaukseen sopivia ja erittäin kestäviä epoksilautoja sekä grovelereita monen kokoisia 6´2-6´10. Aloittelijoille on myös softboardeja 6´7-7´2. Kuvia vaihtuvasta valikoimasta löytyy mm täältä.

.

Lautavalikoimakuva isompana tästä. Torq 2022 lautavalikoimakuva tästä.

Torq surffilaudat

futures AM1 Thermotech

Lapsille on tarjolla 4´6 pitkää twinfin softboardia jolla voi harjoitella joko seisaaltaan tai maaten. Lauta + evät + leash maksaa yhteensä vain 89e.

Evät ja leashit sekä tailpadit

Evämerkkeinä valikoimassamme on Futuresin lisäksi FCS, Koalition, Torq ja Captain Fin. Esimerkiksi Futures AM1 Thermotech tri evät maksavat 39e. Suosimme laudoissamme Futuresia jo pelkästäään eväboxin kestävyyden takia. Lainelaudan eväoppaaseen tästä.

Leasheja on eri pituuksisia paksuuksisia 6′-9′. Merkit ovat Channel Islands, Koalition ja MDNS sekä Roam ja FCS. Hinnat alkaen 25e. Lautapusseja valikoimassamme on monenlaisia eri lautatyypeille alkaen 59e. Lautaa suojaava kevyt lautasukka maksaa noin 25-40e. Tailpädejä on erilaisia alkaen 19,90e. Löytyy myös seatcovereita sekä softeja kattotelineitä eli lautaräkkejä.

Offshoresta löydät myös surf&skate vaatteet aftersurffiin ja mukavaan märkäpuvun vaihtamiseen tarkoitettuja surfponchoja. Poncho toimii samalla pyyhkeenä.

Surffivahat

Rob MachadoLiikkeestämme löytyy montaa eri merkkistä surffivahaa. Bubble Gum on vuonna 1983 kehitetty surffivaha, jonka resepti on ollut sama tuosta ajankohdasta lähtien. Vaha on made in USA ja olemme todenneet sen yhdeksi parhaimmista kylmän veden vahoista Rob Machadon ohella. Rob Machado on myös parafiinitonta surffivahaa. Rob’s Organic Blend (R.O.B.) on myrkytön ympäristöystävällinen EKOvaha. Pakkaus on valmistettu nopeasti maatuvasta kierrätyspaperista johon on printattu soijamusteella grafiikka. Kolmas tarjoamamme parafiiniton EKOvahamerkki on 100% luonnontuote merkiltään Greenfix, merkiltä löytyy myös recycled PU leasheja (hyllyssä).

Greenfix, ROB sekä BubbleGum ja muiden vastaavien merkkien vahojen päätymisen valikoimiimme suurin syy vahan ominaisuuksien lisäksi on pakkausmateriaalin ekologisuus. SexWax vahan ympärillä on muovikelmu ja Sticky Bumbs valkaistussa suojapaperissa on muovia ja se ei maadu. Ainakin minulta on livennyt tuulessa suojapaperi luontoon ja siksi haluan sen olevan ekologista ja maatuvaa, joten kyseiset merkit ovat tästä syystä poistuneet valikoimastamme.

Offshoresta löytyy Bubble Gum Cold wateria 4e pala, joka toimii 0-16 C vedessä luotettavasti ja on kääritty normaaliin muovittomaan suojapaperiin ilman muovia.  Greenwax Cold toimii parhaiten 10-14 asteen lämpötiloissa, Icecold on uutuusvaha joka toimii -10-10 asteessa ja on supersticky. Greenwaxilta löytyy myös hyvää basecoatia eli pohjavahaa, jolla saa helposti bumbsit aikaiseksi laudalle.  ROB vahavalikoimissamme on eri lämpötiloille vahoja; coldwater alle 0-16C ja Cool 16-18C sekä Warm 19-23C a´4e.

Uuden laudan ja miksei vanhankin vahauksesta löytyy videomme tästä.

Pukas Offshore.pngValikoimissamme on vain parasta eli carbon vahvistettu INNCA mallisto. Innegra carbon.JPGInnegra laudoissa flexi on kuin PU. Ei delaminoidu. Innegra + carbon laminointi lisää reilien kestävyyttä ja jäykkyyttä eikä INN-CA vahvistetut laudat tarvitse ollenkaan jäykistävää flexiä vähentävää puustringeriä vaan carbon vahvike korvaa puun. Inn-ca lautoja on ollut Pukaksella jo useampi vuosi, mutta vasta nyt niiden hinnat ovat tulleet kuluttajaystävällisemmiksi. Eri rakenteista linkki tästä. Pukas lautavalikoima tästä.

Pukas sixtyniner stepdownPukas surfboardsien muutamaa suomi surffaukseen sopivaa lautamallia pyrimme pitämään mahdollisuuksien mukaan varastossa. Yleensä Performance sarjan lautatilauksessa menee noin 2-6kk.  Sheipperi on Axel Lorentz, jonka kynästä on tullut mm kaikkien aikojen myydyin ja menestynein Pukas lauta Sixtyniner. Orginal Sixtynineristä Axel on tehnyt päivitetyn mallin, jossa on leveämpi perä ja loivempi rokkeri sekä optio quadille. Malli on nimeltään 69er step down. Lauta soveltuu näillä muutoksilla paremmin pienille ja voimattomille aalloille ja on Axelin suosittelemana helppo lauta myös suomisurffaukseen ja kesäaalloille eurooppaan. Vaihtoehtoisesti 69er mallista löytyy evolution malli, johon lisätty mm. hiukan volyymia ja perän sheippiin reileihin terävyyttä.

Pukas La Loca tailToinen malli on La Loca, joka on todella nopea ja kääntyvä lauta. La Locakaan ei tarvitse isoa aaltoa alkaakseen toimimaan. Suomisurf videoidemme perusteella Axel suositteli veden roiskuttamiseen La Loca mallia, jota itsekin odotan innolla. La Locassa myös quad optio trifinin lisänä. Pukaksen La Loca mallin sheippi on aloittanut uuden trendin, jota mukailee moni muukin lautavalmistaja. Perä on tavallista leveämpi, reilit ovat pitävät ja keskeltä lautaa lähtee iso syvä tailia kohden rajusti syvenevä loiva V- channeli. Lauta on monen ammattilaisen vapaa-ajan lautavalinta erityisesti vaihtelevaan pienestä keskisuureen keliin. La Locassa on hyvä outline suhteessa litroihin. Venonin laudoissa on samaa ideaa. Oman kokemukseni perustella eväalueella oleva vesipatja lisää laudan liukumaa sekä kiihtyvyyttä ja tekee laudasta hyvin surfskate tuntuisen ja eloisan. Lautaa pystyy kallistamaan voimakkaammin, jolloin tailin ja takajalan käyttö korostuu.

Indio surfboards on Pukaksen sivumerkki ja offshoresta löytyy Indion Midlenght lautoja sekä Egg ja longboardeja mm trim Machineä! Myös pienet suositut ison volyymin plussalaudat ovat saapuneet ja mm 5´10 laudassa on n43 ltr. Valikoimissamme on vain kestäviä EPS ytimellisiä epoksilautoja. Indio laudat maksaa 450-500e evineen ja lonkkarit alkaen 590e evineen.

Channel Islands Pod ModChannel Islandsin lautoja löytyy varastosta heti toimitukseen. Suomisurffauksessa useana vuotena parhaaksi malliksi on todettu PodMod 6’6, joka on klassikkosheipperi Al Merrickin käsialaa. Laudasta löytyy suomisurffari Villen käyttäjäkokemus tästä. Lauta on valmistettu kestävällä TET epoksitekniikalla ja tietenkin Futuresin eväboxeilla. Eviä löytyy erilaisia. Kuva isompana tästä. Channel Islandista artikkeli tästä.

Torq lautamerkki on panostanut kestävyyteen ja ekologisuuteen ja valikoimassamme on tästä syystä kaikki TET epoksimallit. Suomessa rannat ovat kivikkoisia mistä syystä laudankin pitää olla erittäin kestävä. Eri pituisina sheippeinä TET laudoissa on ModFish ja Funshape sekä Minilong ja Longboard. Longboardeja on kokoa 8´6, joka on n25v suomisurffikokemuksemme mukaan optimaalisin kokoluokka lonkkaria hankittaessa. Hieman ketterämpänä löytyy 8′ Minilong. Osasta Torq TET sheipeistä löytyy soft top lautanakin ja niitä löytyy vielä tällä hetkellä heti toimitukseen.

Venon lautamerkki on tunnettu käsinsheipatuista custom PU laudoistaan sekä Pukaksen high end mallien tapaan tailissa olevista channel-muodoista, joka on 2021 lautasuuntaus custom laudoissa. Venon on myös arvostettu edelläkävijä groveler ja single-tri hybrid sheipeissä (kuva alla) sekä moderneissa retroissa. Venon käyttää laudoissaan Bennet PU blankkiä ja kaikki laudat CNC esijyrsitään sheippitarkaksi ja viimeistellään glossyksi eli kiiltäviksi. Venonin suosio on noussut niin hurjaksi, että laudoilla on tällä hetkellä noin vuoden toimitusaika. Offshoresta löytyy vielä muutamia malleja. Kuva Venon hybrid singlefinistä (toimii myös 2+1) ja video löytyy Surffaus suomessa otsikon alta missä suomisurffataan Venon laudalla Uparolla.

Surffaus Suomessa

Suomisurffauksen historiaa eli kuinka suomisurffauscene sai alkunsa ja kuinka Suomessa surffaamisen mahdollisuus levisi pikkuhiljaa muidenkin lajista kiinnostuneiden tietoon. Suomisurfscene voidaan sanoa saaneen alkunsa vasta 1997, jolloin oikeilla lainelaudoilla alettiin ajelemaan kunnollisia aaltoja Porin surfspoteilla. Suomisurffihistoria video tästä ja relaa.com artikkeli tästä. California kolmonen tästä. Skeittaaminen on ollut vahvasti osana suomisurffauksen historiassa, lisää tästä.

Järvisurffaus

nasijarvi aaltoNäsijärvellä on lainelautailtu ensimmäisen kerran vuonna 2004. Ensimmäisen aallon ottaja on jäänyt epäselväksi, mutta kyseisenä päivänä vedessä oli Jusa Mattila, Puppe Pohjasto sekä Juha Sila. Tämän jälkeen Näsijärvellä on surffattu useita kymmeniä kertoja. Urkki spot on tuhottu 2015 vedenottoruoppauksen seurauksena. Las Mummolaksessa käy vakiporukka surffaamassa ruokatuntisin mikäli porukka ei ole ison meren äärellä. Combo järvisurf ja merisurf on suoritettu vuonna 2006. Lisää tietoa ja kuvia Nässysurffauksesta tästä ja Pyhäjärven puolelta tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa spot Las Mummolas, Tampere. Järvisurffaus on myös mahdollista myös Tampereen Pyhäjärvessä. Saimaalla ja Säkyläjärvessäkin on surffattu. Saimaasurffauksesta tulossa blogiin juttua joskus 2020. Äänisessäkin on jo kuuleman mukaan surffattu. Ailamyrskyvideo, jossa tuubaavaa aaltoa Näsijärvellä tästä.

SurfSkate ja surffitreenit

Surffin kuivaharjoitteluun löytyy Offshoresta Surfskateja. Olemme opettaneet surffivalmennuksessamme surffitekniikkaa surfskateilla jo 7 vuotta. Surffaajat ovat vasta nyt huomanneet, että muutaman tunnin surfskate reeneillä oppii enemmän kuin monien viikkojen surffauksella. Surfskatella harjoitteiden toistojen määrä on toista luokkaa kuin vedessä tapahtuvalla harjoittelulla. Surfskatet kehittävät tasapainoa, kropan surffausasentoa ja -kiertoa sekä käsien ja jalkojen liikkeitä. Toistamalla samoja liikkeitä samantuntuisesti ja samoin kuin lainelaudalla vedessä, jää ne nopeasti lihamuistiin vedessä sovellettavaksi ja huomaat oppineesi lainelaudan hallintatekniikan yllättävän nopeasti. miller surfskate pablo solar promodelSurf skate on osana kansallisen tason lainelautailuharjoitteissa mm USA:n, Espanjan, Australian, Portugalin ja Brasilian 2020 olympiajoukkueet harjoittelevat surfskateilla.

Surf valmennusOffshoresta on mahdollista ostaa 1-4 hengelle surffivalmennus ™ tai surffikoutsaus ™. Surffivalmennuksessa harjoitellaan erilaisia surffausta tukevia harjoitteita surffisimulaattorilla ja tasapainoa harjoittavilla tukevilla menetelmillä mm fit/balance ball/hiit yhdistettynä surfskate harjoitteisiin ja kevyisiin SurfFitness ™ tyyppisiin liikkeisiin. Nämä 3 harjoitetta yhdessä ovat oikotie nopealle surffauksen oppimiselle ennekuin olet edes kertaakaan päässyt veteen. Peruskurssi eli surffikoutsaus, jossa simulaattorillamme opetetaan take off ym on ekologinen vaihtoehto surfcamp ulkomaanmatkalle ja antaa hyvät lähtökohdat lainelautailun aloittamiselle ja reissuun.surfskate kirra turning Lisää aiheesta artikkeliin tästä videoineen. Offshoreen saat yhteyden tai yhteystiedot tästä mikäli haluat koutsausta, valmennusta tai pelkän surfskate opetuksen.

Surfskateista tarkemmin tästä. Surfskatet ja skedelonkkarit myy Offshore Tampere . Valikoimaa tästä.

Surffisäännöt eli surffietiketti

surfetikettiSurffauksessa on hyvä tietää muutama sääntö. Mielellään älä surffaa yksin. Älä mene spoteille, jotka eivät vastaa taitotasoasi. Älä mene sellaiselle spotille mistä et pääse uimalla rantaan tai esim. veneelle. Lopuksi yksi tärkeimmistä asioista eli toisten lautailijoiden huomioiminen ja käyttäytyminen muita kohtaan sekä pidetään mielessä hyvän tavan mukaiset asenteet maanomistajia kohtaan.

Noudata surffietikettiä niin kaikilla on ruuhka-aikaankin hauskaa. Surffietiketti on sama asia kuin autolla ajettaessa liikennesäännöt. Lue surffietiketti tästä.

Pori surfgaragen ja Offshoren vuokrattava lautavalikoima

  • INDIO 5´10 epoxy funshape
  • INDIO 8´0 Kelly green Minilong softboard (lonkkarin ominaisuudet, Malibu koko ja keveys sekä ketteryys). Soft top suomisurf videomme, kesä tästä talvi tästä.
  • Pinguino Fishy 5´10, lautavideo tästä ja lautaspexit tästä
  • Pinguino Finitiko them 6´9 Juha Sila/Offshore, lautavideo tästä  ja artikkeli tästä
  • Pinguino Snares 5´11, lautavideo tästä
  • Offshore Evo7, Suomisurf design 2006 Offshore, lautavideo tästä, artikkeli tästä
  • Offshore Hybrid longboard 8´6, Suomisurf design 2004 Offshore, artikkeli tästä ja video tästä
  • TNS 6´10, Suomisurf design 2014  Samu Isorinne, artikkeli tästä
  • Fanatic 9´
  • MacTavish 9´1
  • Malibu longboard 8´5
  • Bic 7´9 Natural Surf
  • Skipper 7´5 Simmonz, Suomisurf design Sami Aumanen 2010.
  • Rip Curl Singlefin 7´6
  • Miller/Hydroponic surf skates
  • Koastal land paddler

Pukas Inio Magnifigus.pngInio Minilong softboard.png

Offshore surf garage, vuokraa lainelautoja Porissa. Valikoimistamme löytyvät Indio by PUKAS vuokralautamallisto 5´10-8´ sekä alla oleva listaus. Toimitamme laudan esimerkiksi Pumpparille. Lautaa vuokratessa on hyvä olla oma leash (mikäli ei ole niin laudoissamme on) sekä oma märkäpuku. Märkäpukuja ei ole vuokralle. Varaa lautasi ajoissa sillä kelin ollessa päällä  olemme todennäköisesti vedessä.

surfgarage quiver 2012Surfskatejen ja -lonkkareiden sekä tarvikkeiden että –suojien toimitus onnistuu myös Poriin surfgarageen etukäteen sovittuna. Paikanpäältä voi näin ostaa skate surffeja heti toimitukseen. Mikäli surf opetus surfskatella kiinnostaa niin varauksella teemme surffiopetuksia myös Porissa.

Flättipäiviksi löytyy hauskanpitoon vuokralle Skate longboardeja ja surffin harjoittamiseen Surfskateja. Opastamme samalla parhaille Porin skatelonkkarispoteille ja hienoimmille Fatbike reiteille Yyterin alueella. SUP surf lautaa voi vuokrata Porissa ja SUP järvimelontaan löytyy myös Tampereelta. 040-5872958

indio-softboard-finland-surfing

Surfgaragen vuokrahinnasto:

INDIO by Pukas laudat 30e/ päivä

Surfskate Pablo Solar/Hy Marine 2.0/70´s/Classic 5e tunti

Evolution 7 PU lauta, 25e päivä

Miller Division/Hydroponic skate longboard/land paddle 10e päivä

Softboard 8´25e päivä

SUP surf + mela, 35e päivä. Toimitetaan Uniluodolle (vain Pori Surfgarage)

sup-pyhc3a4jc3a4rvi-tampere-offshore

SUP järvimelontaan, kovakantinen 35e päivä. Toimitus Uittotunnelille, Pyhäjärvi (vain Tampere, Offshore)

Lauta- ja tarvikevalikoima myös Tampereella showroomissamme Teerivuorenkatu 10, 2 krs, 33300 TAMPERE, Raholan liikuntakeskukselta 200m eteenpäin.

Offshore the shop Offshore INN surf simulation tampere

Käytettyjä lainelautoja on myynnissä Offshoressa.

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.

Voit myös liittyä Facebookin Baltic surf ryhmään alla!

Baltic Surf
Ryhmä (Julkinen) · 522 jäsentä

Liity ryhmään
People who do Baltic Surf. Please, only Baltic Surf Aloha!

ärkäpuku

Wetsuits

Quiksilver

Xcel

Oneill

Surf Leash

Sex wax

Surffivahaa suomesta

Vissla

Rip Curl

Pinguino surfboards

Surffaus suomessa

Surfaaminen suomessa

Pinguino surfboards

Surffaus

Surffaaminen suomessa

Aaltokone

Sisu Surf Club

Artwave Surf Center

Arctic Surf Center

Arctic kalasatama

Härmäsurf

Arctic Helsinki

#Artwave

Aaltokone

Surf SM

Surffauksen suomenmestaruuskisat

Surf stoke

Sirius surf

Surffaus sisätiloissa 

Surffaamo

Surffaus Helsinki vesipuisto

Surffilauta

Lainelauta

Surffilaudan sheippaus

Lainelaudan sheippaus

Kala Surfboards

Arctic wave

Artwave

Keinoaalto

Artwave Finland

Kalasatama

surf helsinki

surffaus helsingissä

Helsinki surf shop

surffaaminen suomessa

suomisurf dokumentti

suomi surf dokumentti

documentation of finnish surfing

suomi surf dokumentti

suomisurf historia

suomifornia

suamifornia

suomi formia

suomisurf pori

suomessa surffaamisen historia

lainelautailun historia suomessa

surfing document finland

suomisurfdokumentti

härmäsurf

surfaaminen suomessa

surfsuomi16

surfsuomi17

#surfsuomi2016

surfsuomi18

surfsuomi2017

surfsuomi2018

surfsuomi18

kalasurfboards

kalasurfboards kangasala

woodpecker surfboards

woodpecker surf boards timo tikka

Romu Shapes

Elvis Muhonen

Romu Shapes Spain

Olli Juutila

Kala surffilaudat

Kala Surfboards

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

ärkäpuku

Wetsuits

Quiksilver

Xcel

Oneill

Surf Leash

Sex wax

Surffivahaa suomesta

Vissla

Rip Curl

Pinguino surfboards

Surffaus suomessa

Surfaaminen suomessa

Pinguino surfboards

Surffaus

Surffaaminen suomessa

Aaltokone

Sisu Surf Club

Artwave Surf Center

Arctic Surf Center

Arctic kalasatama

Härmäsurf

Arctic Helsinki

#Artwave

Aaltokone

Surf SM

Surffauksen suomenmestaruuskisat

Surf stoke

Sirius surf

Surffaus sisätiloissa

Surffaamo

Surffaus Helsinki vesipuisto

Surffilauta

Lainelauta

Surffilaudan sheippaus

Lainelaudan sheippaus

Kala Surfboards

Arctic wave

Artwave

Keinoaalto

Artwave Finland

Kalasatama

surf helsinki

surffaus helsingissä

Helsinki surf shop

surffaaminen suomessa

suomisurf dokumentti

suomi surf dokumentti

documentation of finnish surfing

suomi surf dokumentti

suomisurf historia

suomifornia

suamifornia

suomi formia

suomisurf pori

suomessa surffaamisen historia

lainelautailun historia suomessa

surfing document finland

suomisurfdokumentti

härmäsurf

surfaaminen suomessa

surfsuomi16

surfsuomi17

#surfsuomi2016

surfsuomi18

surfsuomi2017

surfsuomi2018

surfsuomi18

kalasurfboards

kalasurfboards kangasala

woodpecker surfboards

woodpecker surf boards timo tikka

Romu Shapes

Elvis Muhonen

Romu Shapes Spain

Olli Juutila

Kala surffilaudat

Kala Surfboards

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitto instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

surf shop

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffilauta suomesta

Bear trucks suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf kuvakisa instagram

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitti instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

surf shop

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf kuvakisa instagram

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitti instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

Surfboard blog

surf shop

Surf board blog

Surf repair Finland

Surf

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

Ulappa magazine

Ulappa mag instagram

Surffilaudan valinta

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf suomi 2020

Yyteri Prikka

Yyteri Praasu

Yyteri Piletti

Yyteri saunamaailma

Yyteri kattoterassi palju

Yyterin surfkeskus

Suomen lainelautaliitto

SLLL

surf kuvakisa instagram

Surfsuomi 2020

Surfsuomi 2021

Surf suomi 2020

Surf suomi 2021

Katepal

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

9 vastausta artikkeliin: Lainelaudan ostajan opas ja surffaus Suomessa

 1. Geebe sanoo:

  Kiitti vielä!! Lauta toimii!!

 2. Soulsurfer sanoo:

  Huippu palvelu ja tuotteet! Avatkaa liike Helsinkiin.

 3. Eve sanoo:

  Paras kauppa Suomessa 🙂 🙂 🙂 Terkkuja!

 4. Wencke Verreydt sanoo:

  Probably the best surf shop in Europe

 5. Jasu sanoo:

  Lähetätkö listan mitä lainelautaa löytyisi kokoluokkaan 7-8 jalkaa. Kiitos!

 6. Pekko sanoo:

  Täällä asiakas ei ole pelkkä lompakko 🙂 T Pekko

 7. Paluuviite: 2022 Lainelaudat ja tarvikkeet saapuneet | Surf & Skate & Snow

 8. Paluuviite: No Powder No Problem | Surf & Skate & Snow

 9. Paluuviite: Yyterin surfkeskuksella lainelautoja vuokrattavana | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s