Lainelaudan ostajan opas ja surffaus Suomessa

Suomiaaltoja Offshore.fiOffshore on Suomen ensimmäinen surfshop, lainelautakauppa vuodesta 1997, josta löytyy kaikki tarvittava suomisurffiin. Meillä ei ole nettikauppaa vaan kivijalkakauppa. Haluamme palvella ja mm. tarjota juuri sinun tarpeillesi sopivan lainelaudan tai vaikkapa evät. Offshoren toimintaan kuuluu myös surffauksen lajivalmennus, josta lisää tästä linkistä. Artikkelin alleviivatusta kohdista pääsee suoralla linkillä tarkempiin artikkeleihin eri aiheista.

Valikoima

Valikoimissamme olemme keskittynyt vahvasti suomisurffaukseen soveltuviin lainelautoihin ja tarvikkeisiin kuten icecold-coolwater vahoihin, vaihtoponchoihin ja leasheihin sekä tietenkin eviin. Meillä on suomen Futures fins edustus sekä olemme Pukas, Venon, Channel Islands ja Torq sekä Indio lainelautojen virallinen kauppias. Offshore on authorized dealer of Channel Islands ja kuuluu espanjalaiseen Pukas familyyn. Pukaksen lautatehtaalla valmistettaan lisäksi Indio Endurance ja Al Merrick tuotteita, Channel Island sekä Lost lautoja. Olemme myös mm. Oneill, Softech ja Indiosoft sekä Softdog surfboardsien myyjäliike. Huom! 2023 Offshoren lautojen kokonaishinnat sisältävät aina evät. Surfshop suomi Loppukaudesta 2023 valikoimiimme tulee kalifornialainen Rusty surfboards. Sopimus on jo allekirjoitettu.

Offshoren liikkeestä heti saatavilla oleva lainelautavalikoima vaihtelee kokoajan, erityisesti softboardien ja grovelerien osalta. Offshorella oli oma lainelautamallistokin, mutta laudat ovat poistuneet kalliiden tuotantokustannusten takia. (Offshore longboard singlefin video tästä). Artikkelin loppupuolella on esittelyjä laudoistamme. Kuvia vaihtuvasta valikoimasta löytyy mm täältä. Yhteystiedot löytyy klikkaamalla-> Offshoreen mikäli haluat ostaa laudan ja/tai surffitavaraa. Ota yhteyttä myös jos haluat apua tai lisätietoja tuotteista. Saa myös soittaa 🙂 0405872958 tai whatsapp, mese, txt…

Märkäpukuja on aina silloin tällöin merkkeinä Manera ja Dakine, saamme niitä myös yksittäin erikoistilauksella. Märkäpuvun ostajanopas tästä.

Evämerkkeinä edustamme Futuresin lisäksi Captain Fin sekä Koalition ja Roam merkkejä. Evistä on oma artikkeli ”eväopas”, joka löytyy tästä klikkaamalla. Eväsetit alkaen Futures boxiin 24,90e.

Leasheja eli karkuremmejä löytyy paljon erilaisia ja joka lautatyypille omat pituutensa. Leasheista tulossa artikkeli vuoden 2023 aikana. Leashit alkaen 28,90e.

Vahoja on kaikille keleille paitsi trooppisten kelien vahaa ei ole 🙂 Vahoista on tarkempi artikkeli, johon pääsee tästä klikkaamalla. a´4e

Lautavalikoima merkeittäin

Al Merrick lainelaudatChannel Islandsin lautoja löytyy varastosta heti toimitukseen kokoluokkaan 6’2 – 6’6 – 7′ – 7’6. Suomisurffauksessa useana vuotena parhaaksi malliksi on todettu C I PodMod 6’6, joka on klassikkosheipperi Al Merrickin käsialaa 669e evineen. Laudasta löytyy suomisurffari Villen käyttäjäkokemus tästä. Lauta on valmistettu kestävällä TET epoksitekniikalla ja tietenkin Futuresin eväboxeilla. PodMod laudoista erikseen kuva tästä. PodModista löytyy myös lyhyempi 6´2 versio 669e evineen myös. Channel Islands Pod Mod Xlite on maailmalla valittu useaan kertaan overall kaikilla aalloilla toimivimmaksi laudaksi ja lautaa käytetään vertailukohteena muihin lautoihin. Midlength luokassa lautamallina on Chancho. Sitä löytyy heti toimitukseen 7′ ja 7’6 pituuksina 749 ja 769e hintaan evineen.  Meillä on myös CI vaatteita 32,90e, lippiksiä 29,90e, eviä 49e ja leasheja 32,90e. Channel Islands laudoista tarkemmin artikkelit alla kuvin ja suomisurf videoin.

Channel Islands surfboards

Channel Islands Chancho midlenghts

Venon lautamerkki on tunnettu CNC työstetyistä PU Bennet ytimistä + käsin viimeistellyistä laudoistaan sekä Pukaksen high end mallien tapaan tailissa olevista channel-muodoista, joka on voimistuva lautasuuntaus monissa performance laudoissa. Venon on myös arvostettu edelläkävijä groveler ja single-tri-quad hybrid sheipeissä sekä moderneissa retroissa. Venon käyttää laudoissaan Bennet blankkiä sekä Hexcel kankaita. Kaikki laudat CNC esijyrsitään sheippitarkaksi ja viimeistellään käsin. Viimeistely joko mataksi eli sanded tai glossyksi eli kiiltäviksi.

Venonin suosio on noussut niin hurjaksi, että uusilla laudoilla on tällä hetkellä noin puolenvuoden toimitusaika. Offshoresta löytyy vielä muutamia malleja heti toimitukseen. Alla linkki tarkempaan artikkeliin laudoista tekstein, hinnoin ja suomisurf videoin. Kuvan keskimmäinen Evolution 6´6 lauta maksaa evineen 569e.

Venon surfboards Offshoressa

Indio surfboardsIndio surfboards on Pukaksen alamerkki. Valikoimastamme löytyy Indion Midlenght lautoja sekä Egg ja longboardeja mm trim Machineä! Myös pienet suositut ison volyymin plussalaudat ovat saapuneet ja mm 5´10 laudassa on n43 ltr. Artikkeli kuvineen, hintoineen ja kuvauksineen tästä. Valikoimissamme on vain kevyempiä ja kestäviä EPS ytimellisiä Indio epoksilautoja.

Indio lyhyemmät laudat maksaa 459-489e evineen ja lonkkarit alkaen 699e evineen (kuvassa vasemmalla erikoistilaus graffanen). Indio Endurance sarjan laudoista artikkeli tästä. Loppukesän värejä videolla, Indio 7´2 Egg laudalla eri Porispoteilla tästä.

Pukas lautavalikoima tästä.

Pukaksen lautavalikoimamma on INNCA mallistoa. Pukaksen lautoja saadaan erikoistilaamalla, jopa custom lautojakin, mikäli mieleistä mallia ei löydy hyllystä heti toimitukseen alkaen 689e.

Perusmalliston laudat ovat Axel Lorenz sheipperin käsialaa kuten La Loca, Sixtyniner stepdown ja Evolution. 

 

Torq surffilaudatTorq lautamerkki on panostanut kestävyyteen ja ekologisuuteen sekä lautojen tasalaatuisuuteen. Artikkelini aiheesta tästä. Valikoimassamme on tästä syystä kaikki TET epoksilautamallit. Suomessa rannat ovat kivikkoisia mistä syystä laudankin pitää olla erittäin kestävä. TET laudoissa on eri pituisia sheippejä ModFish ja funshape ModFun sekä Minilong ja Longboard. Longboardeja on kokoa 9´0. Hieman ketterämpänä löytyy 8′ Minilong tai 7´8 V+ joka on lonkkarivolyymit mutta funshape. Osasta Torq TET sheipeistä löytyy soft top lautanakin ja niitäkin löytyy vielä tällä hetkellä heti toimitukseen. Valikoimissamme on Torq performanceluokan lautoja kuten Bigboy23 performance 6´6 709e ja PGR eri kokoja alkaen evineen 689e.  Torq performance midlenghtejä Carbon + TEC EPS + epoksilla löytyy hintaan 695e (quad evillä). Kyseisen suomisurffiinkin soveltuvan laudan erikoisuutena on 5 fin boxi quad ja 2 +1 optiona. ModFish ja ModFun sekä mm Minilong lautasheipit löytyvät alta hintoineen ja tietenkin evineen.

Torq 2023 lautavalikoimakuva tästä.

Softboardit

2023 Softboardimme toimiteataan aina leashin kanssa. Lapsille on tarjolla 4´6 pitkää twinfin softboardia jolla voi harjoitella joko seisaaltaan tai maaten. Lauta + evät + leash maksaa yhteensä vain 89e. Junioreille löytyy 6´7-7 softboardia jolla on todella helppo ottaa aáltoa, hinnat alkaen 439e. Aloittelijoille sopivia softejä löytyy hintaan 399e-499e sis evät ja leash. Torq lautamerkiltä löytyy 52litraista 7´2 modfish midlenght softoppia, joka tarkoittaa että laudan kansipuoli on pehmeä ja pohja lähes kova jossa kunnon kovan laudan sheipit, sellainen sopii kaikentasoiselle lautailijalle, hinta 539e evineen ja leshin kera.

Groveler laudat, intermediate-expert

Valikoimissamme on Torq, Pukas sekä Indio ja Al Merrick performance grovelereita, jotka sopivat lyhyinä lautoina parhaiten intermediate-expert tason lautailijoille suomisurffiin ja ulkomaillakin allroundereiksi. Laudoilla on helppo tehdä käännöksiä ja niillä saa aallon kiinni aikaisessa vaiheessa. Tällaisen laudan spexit on esimerkiksi 6´2 ja 42,2 ltr sekä 6´4 ja 45,5 ltr. Laudat toimii suomessa ja ulkomailla. Niillä saa kiinni aallon kuin aallon. Ota yhteys 0405872958 niin valitaan oikea koko sinulle.

Surffivahat

Rob MachadoLiikkeestämme löytyy montaa eri merkkistä surffivahaa. Vahoja on eri kovuuksisia eri lämpötiloille. Laudan pohjustukseen löytyy basewaxia. Vahoista on oma artikkelinsa kuvauksineen ja vinkkeineen videon kera tästä

 

Evät ja leashit sekä tailpadit ja lautapussit ym tarvikkeet

Evämerkkeinä valikoimassamme on Futuresin lisäksi Roam,  FCS, Koalition, Torq ja Captain Fin. Esimerkiksi Futures AlMerrick Thermotech 1-2 tri evät maksavat 59e. Suosimme laudoissamme Futuresia jo pelkästäään eväboxin kestävyyden takia. Valikoimissa on myös singlefinejä ja 2+1 eväsettejä US boxiin. Myös Twin eväsettejä löytyy. Kuvan 2+1 laudassa on ROAM hiilikuituevä. Lainelaudan eväoppaaseen tästä.

 

Leasheja on eri pituuksisia paksuuksisia 6′-10′. Merkit ovat Channel Islands, Greenfix, Koalition ja MDNS sekä Roam ja FCS. Hinnat alkaen 25e. Greenfix, merkiltä löytyy myös recycled PU leasheja 

Lautapusseja valikoimassamme on monenlaisia eri lautatyypeille alkaen 59e. Lautaa suojaava kevyt lautasukka maksaa noin 25-40e.Tailpädejä on erilaisia alkaen 19,90e. Offshoresta löydät myös surf&skate vaatteet aftersurffiin ja mukavaan märkäpuvun vaihtamiseen tarkoitettuja surfponchoja. Poncho toimii samalla pyyhkeenä. Löytyy myös seatcovereita sekä softeja kattotelineitä eli lautaräkkejä. Polkypyörällä lainelaudan kuljetukseen sopivaa Carver lautaräkkiä on myös saatavilla 169e. Siitä artikkeli tästä.

 

 

 

 

 

 


Surffaus Suomessa

Suomisurffauksen historiaa eli kuinka suomisurffauscene sai alkunsa ja kuinka Suomessa surffaamisen mahdollisuus levisi pikkuhiljaa muidenkin lajista kiinnostuneiden tietoon. Suomisurfscene voidaan sanoa saaneen alkunsa vasta 1997, jolloin oikeilla lainelaudoilla alettiin ajelemaan kunnollisia aaltoja Porin surfspoteilla. Suomisurffihistoria video tästä ja artikkeli tästä. California kolmonen on oleellinen osa suomisurf elämäntapaa, artikkeli tästä. Skeittaaminen ja myöhemmin surffiskeittaus on ollut vahvasti osana suomisurffauksen historiassa, siitä lisää tästä.

Järvisurffaus

nasijarvi aaltoNäsijärvellä on lainelautailtu ensimmäisen kerran vuonna 2004. Ensimmäisen aallon ottaja on jäänyt epäselväksi, mutta kyseisenä päivänä vedessä oli Jusa Mattila, Puppe Pohjasto sekä Juha Sila. Tämän jälkeen Näsijärvellä on surffattu useita kymmeniä kertoja. Urkki spot on tuhottu 2015 vedenottoruoppauksen seurauksena. Las Mummolaksessa käy vakiporukka surffaamassa ruokatuntisin mikäli porukka ei ole ison meren äärellä. Combo järvisurf ja merisurf on suoritettu vuonna 2006. Lisää tietoa ja kuvia Nässysurffauksesta tästä ja Pyhäjärven puolelta tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuvissa spot Las Mummolas, Tampere. Järvisurffaus on myös mahdollista myös Tampereen Pyhäjärvessä. Saimaalla ja Säkyläjärvessäkin on surffattu. Saimaasurffauksesta tulossa blogiin juttua joskus 2020. Äänisessäkin on jo kuuleman mukaan surffattu. Ailamyrskyvideo, jossa tuubaavaa aaltoa Näsijärvellä tästä.

SurfSkate ja surffitreenit

Surffin kuivaharjoitteluun löytyy Offshoresta Surfskateja. Olemme opettaneet surffivalmennuksessamme surffitekniikkaa surfskateilla jo 7 vuotta. Surffaajat ovat vasta nyt huomanneet, että muutaman tunnin surfskate reeneillä oppii enemmän kuin monien viikkojen surffauksella. Surfskatella harjoitteiden toistojen määrä on toista luokkaa kuin vedessä tapahtuvalla harjoittelulla. Surfskatet kehittävät tasapainoa, kropan surffausasentoa ja -kiertoa sekä käsien ja jalkojen liikkeitä. Toistamalla samoja liikkeitä samantuntuisesti ja samoin kuin lainelaudalla vedessä, jää ne nopeasti lihamuistiin vedessä sovellettavaksi ja huomaat oppineesi lainelaudan hallintatekniikan yllättävän nopeasti. miller surfskate pablo solar promodelSurf skate on osana kansallisen tason lainelautailuharjoitteissa mm USA:n, Espanjan, Australian, Portugalin ja Brasilian 2020 olympiajoukkueet harjoittelevat surfskateilla.

Surf valmennusOffshoresta on mahdollista ostaa 1-4 hengelle surffivalmennus ™ tai surffikoutsaus ™. Surffivalmennuksessa harjoitellaan erilaisia surffausta tukevia harjoitteita surffisimulaattorilla ja tasapainoa harjoittavilla tukevilla menetelmillä mm fit/balance ball/hiit yhdistettynä surfskate harjoitteisiin ja kevyisiin SurfFitness ™ tyyppisiin liikkeisiin. Nämä 3 harjoitetta yhdessä ovat oikotie nopealle surffauksen oppimiselle ennekuin olet edes kertaakaan päässyt veteen. Peruskurssi eli surffikoutsaus, jossa simulaattorillamme opetetaan take off ym on ekologinen vaihtoehto surfcamp ulkomaanmatkalle ja antaa hyvät lähtökohdat lainelautailun aloittamiselle ja reissuun.surfskate kirra turning Lisää aiheesta artikkeliin tästä videoineen. Offshoreen saat yhteyden tai yhteystiedot tästä mikäli haluat koutsausta, valmennusta tai pelkän surfskate opetuksen.

Surfskateista tarkemmin tästä. Surfskatet ja skedelonkkarit myy Offshore Tampere . Valikoimaa tästä.

Surffisäännöt eli surffietiketti

surfetikettiSurffauksessa on hyvä tietää muutama sääntö. Mielellään älä surffaa yksin. Älä mene spoteille, jotka eivät vastaa taitotasoasi. Älä mene sellaiselle spotille mistä et pääse uimalla rantaan tai esim. veneelle. Lopuksi yksi tärkeimmistä asioista eli toisten lautailijoiden huomioiminen ja käyttäytyminen muita kohtaan sekä pidetään mielessä hyvän tavan mukaiset asenteet maanomistajia kohtaan.

Noudata surffietikettiä niin kaikilla on ruuhka-aikaankin hauskaa. Surffietiketti on sama asia kuin autolla ajettaessa liikennesäännöt. Lue surffietiketti tästä.

Pori surfgaragen ja Offshoren vuokrattava lautavalikoima

  • INDIO 5´10 epoxy funshape
  • INDIO 8´0 Kelly green Minilong softboard (lonkkarin ominaisuudet, Malibu koko ja keveys sekä ketteryys). Soft top suomisurf videomme, kesä tästä talvi tästä.
  • GO Softboard 8´0
  • Pinguino Fishy 5´10, lautavideo tästä ja lautaspexit tästä
  • Offshore Evo, Juha Sila/Offshore, lautavideo tästä  ja artikkeli tästä
  • Pinguino Snares 5´11, lautavideo tästä
  • Offshore Evo7, Suomisurf design 2006 Offshore, lautavideo tästä, artikkeli tästä
  • Offshore Hybrid longboard 8´6, Suomisurf design 2004 Offshore, artikkeli tästä ja video tästä
  • TNS 6´10, Suomisurf design 2014  Samu Isorinne, artikkeli tästä
  • Fanatic 9´
  • MacTavish 9´1
  • Malibu longboard 8´5
  • Bic 7´9 Natural Surf
  • Skipper 7´5 Simmonz, Suomisurf design Sami Aumanen 2010.
  • Rip Curl Singlefin 7´6
  • Miller/Hydroponic surf skates
  • Koastal land paddler

Inio Minilong softboard.png

Offshore surf garage, vuokraa lainelautoja Porissa 040-5872958 . Valikoimistamme löytyvät yllä oleva listaus. Toimitamme laudan esimerkiksi Pumpparille. Lautaa vuokratessa on hyvä olla oma leash (mikäli ei ole niin laudoissamme on) sekä oma märkäpuku. Märkäpukuja ei ole vuokralle. Varaa lautasi ajoissa sillä kelin ollessa päällä  olemme todennäköisesti vedessä.

surfgarage quiver 2012Surfskatejen ja -lonkkareiden sekä tarvikkeiden että –suojien toimitus onnistuu myös Poriin surfgarageen etukäteen sovittuna. Paikanpäältä voi näin ostaa skate surffeja heti toimitukseen. Mikäli surf opetus surfskatella kiinnostaa niin varauksella teemme surffiopetuksia surfskatella myös Porissa.

Flättipäiviksi löytyy hauskanpitoon vuokralle Skate longboardeja ja surffin harjoittamiseen Surfskateja. Opastamme samalla parhaille Porin skatelonkkarispoteille. SUP surf lautaa voi vuokrata Porissa ja SUP järvimelontaan löytyy myös Tampereelta. Opastamme myös Fatbike reiteille Yyterin alueella.

indio-softboard-finland-surfing

Surfgaragen vuokrahinnasto:

INDIO by Pukas laudat 30e/ päivä

Surfskate Pablo Solar/Hy Marine 2.0/70´s/Classic 5e tunti

Miller Division/Hydroponic skate longboard/land paddle 10e päivä

Softboard 8´25e päivä

SUP surf + mela, 35e päivä. Toimitetaan Uniluodolle (vain Pori Surfgarage)

sup-pyhc3a4jc3a4rvi-tampere-offshore

 

SUP järvimelontaan, kovakantinen 35e päivä. Toimitus Uittotunnelille, Pyhäjärvi (vain Tampere, Offshore)

Lauta- ja tarvikevalikoima surf&skate shopissamme Ylöjärvellä. 15min  showroomissamme Tampereen keskustasta. Heinikontie 3 A5, 33470 YLÖJÄRVI Uutta Kuruntietä n 1min Elovainion kauppakeskukselta Kuruunpäin. Palatessasi huomio nopeusvalvontakamera ja 60 km/h nopeusrajoitus. Kolmenkulman Porin liittymästä noin 8 min ja matkalla kamera.

 

Käytettyjä lainelautoja on myynnissä Offshoressa.

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.

Voit myös liittyä Facebookin Baltic surf ryhmään alla!

 
Baltic Surf
Ryhmä (Julkinen) · 522 jäsentä

 

Liity ryhmään
People who do Baltic Surf. Please, only Baltic Surf Aloha!
 

ärkäpuku

Wetsuits

Quiksilver

Xcel

Oneill

Surf Leash

Sex wax

Surffivahaa suomesta

Vissla

Rip Curl

Pinguino surfboards

Surffaus suomessa

Surfaaminen suomessa

Pinguino surfboards

Surffaus

Surffaaminen suomessa

Aaltokone

Sisu Surf Club

Artwave Surf Center

Arctic Surf Center

Arctic kalasatama

Härmäsurf

Arctic Helsinki

#Artwave

Aaltokone

Surf SM

Surffauksen suomenmestaruuskisat

Surf stoke

Sirius surf

Surffaus sisätiloissa 

Surffaamo

Surffaus Helsinki vesipuisto

Surffilauta

Lainelauta

Surffilaudan sheippaus

Lainelaudan sheippaus

Kala Surfboards

Arctic wave

Artwave

Keinoaalto

Artwave Finland

Kalasatama

surf helsinki

surffaus helsingissä

Helsinki surf shop

surffaaminen suomessa

suomisurf dokumentti

suomi surf dokumentti

documentation of finnish surfing

suomi surf dokumentti

suomisurf historia

suomifornia

suamifornia

suomi formia

suomisurf pori

suomessa surffaamisen historia

lainelautailun historia suomessa

surfing document finland

suomisurfdokumentti

härmäsurf

surfaaminen suomessa

surfsuomi16

surfsuomi17

#surfsuomi2016

surfsuomi18

surfsuomi2017

surfsuomi2018

surfsuomi18

kalasurfboards

kalasurfboards kangasala

woodpecker surfboards

woodpecker surf boards timo tikka

Romu Shapes

Elvis Muhonen

Romu Shapes Spain

Olli Juutila

Kala surffilaudat

Kala Surfboards

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

ärkäpuku

Wetsuits

Quiksilver

Xcel

Oneill

Surf Leash

Sex wax

Surffivahaa suomesta

Vissla

Rip Curl

Pinguino surfboards

Surffaus suomessa

Surfaaminen suomessa

Pinguino surfboards

Surffaus

Surffaaminen suomessa

Aaltokone

Sisu Surf Club

Artwave Surf Center

Arctic Surf Center

Arctic kalasatama

Härmäsurf

Arctic Helsinki

#Artwave

Aaltokone

Surf SM

Surffauksen suomenmestaruuskisat

Surf stoke

Sirius surf

Surffaus sisätiloissa

Surffaamo

Surffaus Helsinki vesipuisto

Surffilauta

Lainelauta

Surffilaudan sheippaus

Lainelaudan sheippaus

Kala Surfboards

Arctic wave

Artwave

Keinoaalto

Artwave Finland

Kalasatama

surf helsinki

surffaus helsingissä

Helsinki surf shop

surffaaminen suomessa

suomisurf dokumentti

suomi surf dokumentti

documentation of finnish surfing

suomi surf dokumentti

suomisurf historia

suomifornia

suamifornia

suomi formia

suomisurf pori

suomessa surffaamisen historia

lainelautailun historia suomessa

surfing document finland

suomisurfdokumentti

härmäsurf

surfaaminen suomessa

surfsuomi16

surfsuomi17

#surfsuomi2016

surfsuomi18

surfsuomi2017

surfsuomi2018

surfsuomi18

kalasurfboards

kalasurfboards kangasala

woodpecker surfboards

woodpecker surf boards timo tikka

Romu Shapes

Elvis Muhonen

Romu Shapes Spain

Olli Juutila

Kala surffilaudat

Kala Surfboards

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitto instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

surf shop

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffilauta suomesta

Bear trucks suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf kuvakisa instagram

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

kala surfboards tampere

Pinguino Surfboards gran canaria

lainelauta suomisurffiin

Kala lainelauta

Suomen lainelautaliitto

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitti instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

surf shop

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf kuvakisa instagram

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

kingsurf

king surf

Jesse king

suomen lainelautaliitti instagram

#SURFSM16 instagram

lainelautailu suomessa

instagram lainelautaliitto

lainelauta

#lainelautaliitto

#SURFSM16

#ripcultcoldwater

surffikuvakisa

#surffikuva suomesta

lainelautailu

surfing in Finland

Finnish surf

Finnsurf

Härmäsurf

Härmän slater

härmän sleitteri

coldwater

LA/NY, Mortus, Motmros, The One, Grey

näsijärven sleitteri

Artic surf

Surf shop suomi

Surfboard blog

surf shop

Surf board blog

Surf repair Finland

Surf

surffari

Artwave

suomisurffari

#surfsuomi2010

#surfsuomi2011

#surfsuomi2012

#itämeri surfboards

#itameri surfboards

#surfsuomi2013

#surfsuomi2014

#surfsuomi2015

#surfsuomi2016

#surfsuomi2017

#surfsuomi2018

#surfsuomi2019

#surfsuomi2009

#surfsuomi2008

surfsuomi instagram

lainelautaliitto instagram

perämeren aaltosoturit

myydään käytetty lainelauta

myydään surffilauta

Pinguino surfboards

lainelauta myytävänä

surffilauta myytävänä

UliUli

UliUli Pinguino

UliUli surffilautamallisto

#suomisurf

#surfsuomi

Surfing in Finland

Surf Suomi

Surf Suomi 2016

myydään surffilauta

laikkari

surffilauta

secret spot helsinki

Landyachtz surfskates

Landyachtz surf skate

Landyachtz surf skate trucks

secret spot surfshop

secretspot.fi

#secretspot

secretspot surf shop

secret spot surf shop helsinki

secret spot Helsinki facebook

SUP lautailu

SUP Suomessa

surfboard

surfboards

SUP vuokraus

Härmäsurf

Surffilautoja suomesta

surffilauta suomesta

surffi lauta

Clean ocean project

surfer

bali surf

asenne

Helsinki surf shop Lainelautailu suomessa

surfer girl

surf suomi instagram girl

surfsuomi2018

surfsuomi2017

surfsuomi2019

surf suomi 2017

surfsuomi tulokset

Ulappa magazine

Ulappa mag instagram

Surffilaudan valinta

lainelautailu kokemuksia

surffityttö

indo dream

indo dream ensi-ilta

indodream

Helsinki surf shop

pinquino surfboards

pinguino tampere

Kalasurfboards

ktown

#kalasurfboards

pinguino gran canaria

pinguino surfboards gran canaria

milotravels

surffikauppa

surfshophelsinki.fi

asenne bali

Surf Suomi 15

Suomen lainelautaliitto

Surf Suomi Facebook

Suppaus

lainelautaliitto

SUP

Chasing the spot

Stand Up paddle eli SUP

surffiliitto

#surfsuomi18

surfsuomi instagram

surffikausi 18

surf suomi 2020

Yyteri Prikka

Yyteri Praasu

Yyteri Piletti

Yyteri saunamaailma

Yyteri kattoterassi palju

Yyterin surfkeskus

Suomen lainelautaliitto

SLLL

surf kuvakisa instagram

Surfsuomi 2020

Surfsuomi 2021

Surf suomi 2020

Surf suomi 2021

Katepal

#surffikausi18

SUP Finland

SurfSuomi

asenne bali

Surfsuomi 2016

surfsuomi18

esports

esports surf

e-skate

electric skateboard

eskateboard

olssonandbrothers electric

olssonandbrothers.com/

olssonandbrother wave/

olssonandbrothers malibu/

olssonandbrothers huntington/

Advertisement

20 vastausta artikkeliin: Lainelaudan ostajan opas ja surffaus Suomessa

 1. Geebe sanoo:

  Kiitti vielä!! Lauta toimii!!

 2. Soulsurfer sanoo:

  Huippu palvelu ja tuotteet! Avatkaa liike Helsinkiin.

 3. Eve sanoo:

  Paras kauppa Suomessa 🙂 🙂 🙂 Terkkuja!

 4. Wencke Verreydt sanoo:

  Probably the best surf shop in Europe

 5. Jasu sanoo:

  Lähetätkö listan mitä lainelautaa löytyisi kokoluokkaan 7-8 jalkaa. Kiitos!

 6. Pekko sanoo:

  Täällä asiakas ei ole pelkkä lompakko 🙂 T Pekko

 7. Paluuviite: 2022 Lainelaudat ja tarvikkeet saapuneet | Surf & Skate & Snow

 8. Paluuviite: No Powder No Problem | Surf & Skate & Snow

 9. Paluuviite: Yyterin surfkeskuksella lainelautoja vuokrattavana | Surf & Skate & Snow

 10. Paluuviite: Surffausta Madeiralla | Surf & Skate & Snow

 11. Paluuviite: Kevättä kohti, surf skate is up! | Surf & Skate & Snow

 12. Paluuviite: Lainelaudan ostajan opas 2023 – OFFSHORE.fi

 13. Paluuviite: Surf cruisers | Surf & Skate & Snow

 14. Paluuviite: Longboard ja Surfskate historia | Surf & Skate & Snow

 15. Paluuviite: Singlefin Snowsurf by Santtu Mäki | Surf & Skate & Snow

 16. Paluuviite: Frontside slash! | Surf & Skate & Snow

 17. Paluuviite: Kesyttämättömät aallot Suomessa | Surf & Skate & Snow

 18. Paluuviite: Käytä voimaa surf skate harjoittelussa | Surf & Skate & Snow

 19. Paluuviite: Surf & Skate & Snow

 20. Paluuviite: Slide surfskates Neme Pro | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s