Meri on meidän kaikkien

Vihmarin Villen kanssa ollaan puhuttu rantojen puhdistuspäivästä. Olisiko ihmisillä kiinnostusta lähteä talkoilla puhdistamaan Porin rantoja roskista. Siivousta voisi tehdä myös projektiluontaisesti. Itse olen miettinyt sen Kalloon vievän pengertien sataman puoleisella rannalla olevan ison renkaan kaivamista vedestä pois. Renkaat saa viedä ilmaiseksi Hangassuon jätekeskukseen.

Puhtaan meren puolestaViimesyksynä Ville sai kolibakteeriperäisen korvatulehduksen kaaduttuaan Uniluodon sataman edessä. Satamassa oli ollut edellisenä päivänä veneiden nostotalkoot. Olisiko septitankkeja tyhjennetty veteen? Pumpparilta löytyi myös viimekesänä paljon öljypitoisia hiekkakiviä. Niiden alkuperän selvitti Puhtaan meren puolesta ry. Olisikin suotavaa kannattaa yhdistystä sillä jatkossakin he tekevät vesianalyysejä Porin rannoilta.

Rob MachadoMajakan ympäristöä ollaan jo aika paljon putsattu ja sinne on saatu roskiskin kaupungin toimesta. Roskikseen olisi toivottavaa heittää myös surffivahapaperit sillä niitä löytyy aika ajoin majakan puskista. Tämä on yksi syy miksi olemme siirtyneet valikoimissamme kokonaan maatuviin ja muovittomiin sekä parafiinittomiin ekovahoihin. StickyBumbsin paperi ei ole maatuvaa ja SexWax on pakattu muoveihin. Kovassa tuulessa paperit lähtevät vahingossa helposti liikkeelle auton ovea avattaessa tai vahattaessa lautaa ulkona.

Kategoria(t): Travel Avainsana(t): , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s