Miller Surfskate Pablo Solar Promodel

Miller Surf Skate Pablo Solar promodelMillerin Pablo Solar Surfskate on optimoitu surffauksen harjoittelemiseen eli surffisimuloimiseen. Parhaimmillaan lauta on cutback tyylisessä flatland pumppailussa. Pablo Solar toimii surffivalmentajana ja lauta on kehitetty hänen valmennustarpeidensa mukaisesti. Laudan wheelbasen painopiste jakautuu hieman taaksepäin poiketen monesta muusta surf skatesta. Set back stancella on haettu lainelautamaista tailituntumaa, lautaa ajetaankin jalka mahdollisimman takana taililla. Laudan tuntuma vastaa shortboard tyyppisen laudan tuntumaa. Lauta pumppaa hyvin ja helposti. Mikäli et saa lautaa pumppaamaan on tekniikkasi väärä tai et käytä tarpeeksi voimaa, tällä laudalla ne selviää. Alla olevan videon ruudun yläosa on ylämäessä!!! Spotti löytyy Finlaysonin sisäpihalta.

Complete on herkkä kääntymään ilman wheelbiteä vaikka laudassa on 70mm renkaat. Renkaina on Miller Creek 70mm transparent renkaat joiden uretaaniseos tuottaa predikatiivisen pidon. Trukit on Miller XRKP2 160mm surffitrukit. Kanadanvaahteradekin mitat 32.5″ x 10″, Wheelbase on säädettävä ja luokkaa 16.8″+-1″.  Complete maksaa 189e. Kyseistä lautaa löytyy Offshoresta heti toimitukseen koottuna laskuvalmiiksi. modaamme myös lautaa käyttäjän painon ja käyttötarkoituksen mukaiseksi. Nopeat toimitukset matkahuollolla.

miller surfskate pablo solar promodel

Laudalla on helppo harjoittaa viittä lainelautailutekniikan perusominaisuutta, jota Pablo Solar valmennuksissaan painottaa. Ne ovat

1. Käsien asento
2. Pään asento -> katse
3. Olkapäälinja
4. Stanssi eli lautailijan jalkojen sijainti laudalla
5. Jalkojen toiminta

Riders division Pablo Solar.pngNäihin samoihin metodeihin saat opetuksen myös Offshoresta Tampereelta. Metodeinamme on lainelautasimulaattori ja surfskate yhdistettynä niillä tehtäviin harjoitteluihin. Opastettuun harjoitteluun voidaan sisällyttää muitakin lautailulajeissa vaadittavia tasapainoa kehittäviä harjoitteita eri välineillä. Voimme myös mennä harjoittelemaan pumptrackille sekä ulkoilmasalille.

Voit myös ostaa laudan surffiopastuksen yhteydessä.
Ole yhteydessä juha.sila@offshore.fi tai txt/mese/whatsApp 0405872958

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Miller Surfskate Pablo Solar Promodel

  1. Paluuviite: Surf skate 2019 | Surf & Skate & Snow

  2. Paluuviite: Surfskate ostajan opas | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s