Snowsurffin harjoittelu surfskatella

miller surfskate pablo solar promodelSurfskate on erinomainen harjoittelumenetelmä myös snowsurf taitojen kehittämiseen. Kaikki surfskatet eivät sovellu snowsurffauksen opetteluun sillä snowsurffaus ei vastaa suoranaisesti lainelautailua. Vain tietyt mallit sekä Offshoressa modatut laudat soveltuvat snowsurffauksen simuloimiseen.

Surfskatella jalat ovat samaan tapaan vapaina kuin snowsurffatessa, stanssi ja asentokin on sama. Kuten snowsurffissakin niin erityisesti surfskatessa yläkropan oikeaoppisella asennolla sekä jalkojen stanssilla on suuri merkitys kuinka homma luonaa. Merkitys korostuu mikäli haluaa tehdä tiukempaa carvingia ja spray tyyppisiä käännöksiä. Surfskatella liikeradat menevät lihasmuistiin ja ne on helppo siirtää lainelautailuun tai snowsurffiin. Kehity syksyn aikana tai palauta taitosi ennen lumen tuloa. Surfskatella saa myös ajosilmän herkistettyä. Treenattuasi spesifillä surfskatella niin huomaat kuinka snowsurffi kulkee ihan uusilla urilla tulevana talvena.

FW Surfskates Honolulu 34Kuten käytettävällä snowsurf laudallakin on menemiseen iso vaikutus niin samaan tapaan on surfskate laudallakin merkitystä. Snowsurffin simuloimiseen hyväksi todetut mallit ovat Slide Neme Pro Model, FW Duke sekä Hamboards Huntigton HOP HST-200 ja nollakulman HST trukilla oleva malli soveltuu snowsurffin simuloimiseen. Slide:ä ja FW lautaa joutuu hieman modaamaan snowsurf tuntuman parantamiseksi. Offshoresta onnistuu myös custom koottuna esim Hamboardsin HOP malli modattuna Waterbornen rail adapterilla ja TKP trukilla. Se on ylivoimaisesti paras Hamboard tuntumaltaan. Kaikkia ed malleja löytyy Offshoresta. Support your local surfshop 🙂 Toimitamme myös matkahuollolla.

Meillä on myös snowsurfiin tähtäävää valmennusta ja esim. aaltorampeilla tekniikan harjoittelua, katso video alla. Aaltorampeista tarkemmin tästä klikkaamalla. Näiden lisäksi käytämme cone harjoittelua eli erilaisia keilaratoja samaan tapaan kuin surffivalmennuksessakin. Snowsurfvalmennuksessa käytämme siihen soveltuvia surfskateja, sinulla ei tarvitse olla omaa lautaa vaan meiltä löytyy lainaan erilaisia. Mikäli sinulla on jo lauta niin voimme myös opastaa videoiden välityksellä ja analysoimaan lähettämäsi videon sekä antamaan tekniikkavinkkejä videosi perusteella.

Jotta harjoittelu olisi monipuolista, on meillä snowsurffakseenkin soveltuva tasapainolauta harjoitusohjelmineen. Lauta voidaan myös ottaa ulkona tapahtuvaan harjoitteluun mukaan.

Mikäli haluat opetella surffaamaan, pädläämään & popupin niin itse suunnittelemamme surffipainoitteinen tasapainolautamme on paras väline siihen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Advertisement
Kategoria(t): Snowsurf Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s