Hydroponic x Offshore

Hydroponic surfskate x OffshorePalms & Los Tiki Phantoms surfskatet on syntynyt yhteistyössä Offshore x Hydroponic surfskatesin kanssa. Lautojen suunnittelussa on otettu huomioon kaikki surf skate dekille vaadittavat ominaisuudet ja sheipit. Laudoissa on kunnollinen surffisimuloimiseen muodoltaan ja mitoiltaan sopiva kicktail yhdistettynä spoon nose tyyppiseen leveään noseen. Nosessa on kriittisessä kodassa, missä etujalkaa pidetään, hieman korostettu concave. Kyseinen conceve antaa laudalle kelluttavan lainelautaa vastaavan tunteen ja vasteen. Lautojen teili ei ala heti takatrukin jälkeen vaan takajalan etuosalla on concaveton noin 0.5 tuuman pituinen flätti alueella on ns evä alue joka on surfskateissa uusi suuntaus. Tämä alue mahdollistaa oikeaoppisen takajalan drop knee asennon sekä samalaisen fiiliksen kuin lainelaudassa Fin efect. Muutenkin laudassa on optimi pituus sekä wheelbase ja laudan mittasuhteet eli sheipit lainelautailua vastaavan surffiasennon löytämiseksi.

Hydroponic surfskates the PalmsJos olet kovin pitkä niin sekään ei ole ongelma, sillä etutrukkia voi siirtää eteenpäin löytääksesi mukavan lainelautailua vastaavan asennon. Käytettäessä pitkällä wheelbasella lauta on helpompi hallita kaikenkokoisille lautailijoille. Complete on markkinoiden kevyimpiä erityisesti HYDRO2 surffitrukkien ansiosta, mutta myös laadukkaan epoksiresinin ja ohuiden vaahteradekkiviilujen ansiosta. Renkaat saa irtoamaan snäppeihin ja surfcarveissa speed check tyyppisiin vauhdin hallintaslideihin.

surf skate the bertlemannLauta on parhaimmillaan cityspottien harjoitteissa mm. cut back kaariajossa loiviin liuskoihin, snäpeissä ja muissa vastaavissa surffitrikkiharjoitteissa. Kuten videolta näkee laudalla pystyy harjoittelemaan cut back käännöksiä helposti kolmella erityylisellä tekniikalla; Longboard-, Retro- ja Shortboard style, koska dekki mahdollistaa erityyppisiä surffiasentoja varsinkin wheelbasea säätämällä. Lautaa voi käyttää skateparkeissa, pooleissa sekä pumptrackeillä unohtamatta Offshoressa olevaa vanerista aaltoa (kuvassa). Lauta on aallolla kotonaan kuin saukko vedessä 🙂 Laudassa on Hyroponic V2 Surffitrukit jotka on markkinoiden kevyimmät, myös dekki on erittäin kevyt Kanadan vaahteraviilua ja epoksi resin. Keveyden vuoksi laudalla on mukava myös kruisailla sekä harjoitella pumppaamista tai ylipäätään käyttää sitä citysurfferina.

Videomme, klikkaa tästä.

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Hydroponic x Offshore

  1. Paluuviite: Flättipäivät ja Havumäki surfskate parkissa | Surf & Skate & Snow

  2. Paluuviite: Hydroponic 2022 surfskate malliston uutuudet | Surf & Skate & Snow

  3. Paluuviite: Slide CMC Performance surfskate | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s