Surffikoutsaus

Tule opettelemaan lainelautailua Tampereelle. Opetamme sinut surffaamaan nopeammin kuin oppisit vedessä. Menetelmällämme toistojen määrä on aivan eri luokkaa kuin harjoitteet vedessä. Surffisimulaattorin ja surf balance boardin avulla opit oikean surffiasennon eli stanssin ja surffitekniikat. Harjoittelussa opetetaan surffaustekniikat mm. ylös nouseminen eli take off, oikea surffausasento, sijainti laudalla, kropan liikkeet ja pädläystekniikka sekä duck dive. Laudan hallintaa harjoittelemme surf skateilla.

Surffisimuloiminen simulaattorilla ja Horseradish balance boardilla on yllättävän raskasta ja käy lihaksille parantaen tasapainon lihaskoordinaatiota. Useasti toistettuna harjoitteet jäävät lihasmuistiin. Tasapainolihakset sekä tasapainoelin aivoissa tekevät työtä koko ajan aktiivisesti. Surffauksen harjoittamista tuetaan erityisillä liikesarjoilla. Kyseisilla laitteilla surffin simulointi kehittää tasapainoa ja aktivoi tasapainolihakset sekä lisää lihaskoordinaatiota ja voimaa. Yleisesti tiedetään, että surffaamisen oppimisnopeutta hidastaa koordinaatiopuutteet ja lihasheikkoudet, huono tasapaino sekä väärät harjoitteet. Ohjelmaan sisältyvä surf skate harjoite paljastaa tekniikkavirheet käytännössä. Jos surf skatella surffisimulointi tuntuu luonnottomalta tai vaikealta niin lainelautatekniikassasi on mahdollisesti asentovirhe tai tekniikkavirhe, joka on helpoin korjata juuri surf skatella.

Surf simulation pädläys.JPG

Yhdistämällä harjoitteisiin surf skatella tapahtuvat harjoitteet, pääset nopeasti ns. lautatuntumaan eli tatsiin todella nopeasti. Erilaisilla Surf skateilla harjoitamme asennon lisäksi kropan käyttöä mm kiertoliikettä ja käsien synkronointia sekä jalkojen aktiivista toimintaa yhdistettynä mm. pään asentoon. Surf skatella voimme mennä pump trackillekin harjoittelemaan. Kokonaisvaltainen laadukas kuivaharjoittelu on oikotie vedessä tapahtuvaan lainelautailuun. Lisäksi harjoittelumme on ekologista eikä sinun tarvitse lähteä erikseen ulkomaille surffikouluun istumaan auditoriossa kuuntelemassa surffiluentoa. Meidän menetelmällä kaikki harjoitteet voidaan tehdä ulkona. Voimme myös käydä harjoittelemassa pädläystä vedessä. Myös vastaava SUP opetus mahdollista land paddlerillä. Hiit treenin kaltainen Surfskate workout on myös hyvä harjoite tasapainolihasten aktivoimiseen ja venyttelyyn tai lämmittelyyn ennen harjoitteita.

Opitut taidot siirtyvät helposti lihasmuistista vedessä suoritettavaan surffaamiseen!  Kaiken lisäksi tämä on hauskaa! Varaa aikasi 0405872958 tai kyselyt/varaukset alla olevalla kaavakkeella. Harjoittelun yhteydessä myös vinkit veteen menemiseen. Meillä on laaja myytävien surf skatejen valikoima myymälässämme, opastamme oikeantyyppisen laudan valinnassa. Vuokraamme myös surf skateja.

Surf simulation asento.JPG

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä ja kysyä lisää surffikoutsauksesta ja surf skateista. Vastaan ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.

Suomiaaltoja Offshore.fi

Advertisement
Kategoria(t): Surf, Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Surffikoutsaus

  1. Paluuviite: SUP Skate eli land paddler | Longboard & Snowscoot & Surf

  2. Paluuviite: Uusi Surfadapter surffikoulussamme | Longboard & Snowscoot & Surf

  3. Paluuviite: Surffitrukit ja surffisysteemit | Surf & Skate & Snow

  4. Paluuviite: Surf skate 2019 | Surf & Skate & Snow

  5. Paluuviite: Erilaiset surffitrukit ja niiden surffitekniikat | Surf & Skate & Snow

  6. Paluuviite: Surfskate ostajan opas | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s