Greenfix surffituotteet Offshoresta

greenfix lainelauta leashOffshoren valikomissa on ollut jo muutaman vuoden Greefix:n ranskalaiset surf tuotteet. Greenfix tunnetaan erityisesti surffivahoista ja Greenfix vahat saivatkin jo vuonna 2009 Eurosima innovaatiotunnustuksen. Eurosima on European surf industry manufacturers association järjestö. Greenfix sai tunnustuksen myös siitä, että tuote on täysin myrkytön ja se valmistetaan 100%:sesti luonnontuotteista. Parafiiniöljyjä ei käytetä tuotteen valmistamiseen. Parasta asiassa on se, että tuote valmistetaan Euroopassa. Offshoressa ei ole ollut parafiinipohjaisia vahoja moneen vuoteen eikä sellaisia jotka pakataan muoviin.

Vahoja on eri lämpötiloille sekä tietenkin basewaxina. Basewaxina Greenfix on valikoitunut tällä hetkellä ainoaksi vahaksi Offshoren valikoimaan. Basewaxin päälle muodostuu erittäin helposti bumbseja ja se säästää varsinaista pitovahaa melkoisesti. Syksyksi Offshoreen on tulossa Greenfix icecold vahaa, joka toimii vielä ilman ollessa -10 asteista ja veden 0-10 asteista eli juurikin baltic surffiin. Coldwater vaha toimii parhaiten 10-14 asteessa, mutta soveltuu suomessa coolwater lämpötiloillekin. Kaikkien vahojen erityisominaisuus on se että ne ei läGreenfix surf leashhde auringossa niin helposti sulamaan eikä tahraa pukua. Myös coolwater Rob Machado on tällainen vaha ja myös sitä löytyy valikoimistamme.

Greenfix valmistaa leasheja eli lainelaudan karkuremmejä. Leashin ”kaapeli” tehdään kierrätetystä PU materiaalista ja käytettävät muut materiaalit kuten velcro ovat ensiluokkaisia. Greenfix Premium recycled leasheja löytyy eri kokoja erilaisiin lautoihin alkaen 30e kpl. Erikoisuutena Greenfix leash valikoimassamme on 10″ koon 9mm paksuudella ilman spiraalia oleva recycled Premium leash 39e, joka sopii juuri pidempiin lonkkreihin ja suppeihin sekä niillä tehtäviin noserider, x-stp ja dance trikkeihin.  Offshoren yhteystiedot tästä.


 

Advertisement
Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s