Lainelaudan vaha ja lainelaudan vahaus

Liikkeestämme löytyy montaa eri merkkistä surffivahaa. Bubble Gum on vuonna 1983 kehitetty surffivaha, jonka resepti on ollut sama tuosta ajankohdasta lähtien. Vaha on made in USA ja olemme todenneet sen yhdeksi parhaimmista kylmän ja coolin veden vahoista Rob Machadon ohella. Rob Machado on myös parafiinitonta surffivahaa. Rob’s Organic Blend (R.O.B.) on myrkytön ympäristöystävällinen EKOvaha. Pakkaus on valmistettu nopeasti maatuvasta kierrätyspaperista johon on printattu soijamusteella grafiikka. Kolmas tarjoamamme parafiiniton EKOvahamerkki on 100% luonnontuote merkiltään Greenfix. Merkki on ollut valikoimissamme vasta vuoden ja kokemuksia tuotteista jaamme vasta ensi kesänä. Greenfixin greenwaxit valmistetaan Ranskassa täysin luonnontuotteista. Valikoimissa on myös recycled leasheja eli kierrätetystä muoveista valmistettuja karkuremmejä.

ROB ja muiden vastaavien merkkien vahojen päätymisen valikoimiimme yksi painavin syy vahan ominaisuuksien lisäksi on pakkausmateriaalin ekologisuus. SexWax vahan ympärillä on muovikelmu ja Sticky Bumbs valkaistussa suojapaperissa on muovia ja se ei maadu. Ainakin minulta on livennyt tuulessa suojapaperi luontoon ja siksi haluan sen olevan ekologista ja maatuvaa, joten kyseiset merkit ovat tästä syystä poistuneet valikoimastamme. Sticky bumbs myös vanhenee nopeasti ja sulaa helposti auringossa. Greenfix väittää, että heidän vahansa pitäisi ominaisuutensa myös auringossa ja se jääkin testattavaksi asiaksi. MyösGreenfix icecold vaha kiinnostaa sillä joskus kylmä ilmakin tekee tepposet pidolle ja Greenfix lupaileekin tuotteen toimivan vielä -10 asteen pakkasessa.

Offshoresta löytyy Bubble Gum Cold wateria 4e pala, joka toimii 0-16 C vedessä luotettavasti ja on kääritty normaaliin muovittomaan suojapaperiin ilman muovia.  Greenwax Cold toimii parhaiten 10-14 asteen lämpötiloissa. Greenwaxilta löytyy myös hyvää basecoatia 4e eli pohjavahaa, jolla saa helposti bumbsit aikaiseksi laudalle.  ROB vahavalikoimissamme on eri lämpötiloille vahoja; coldwater alle 0-16C ja Cool 16-18C sekä Warm 19-23C a´4e.

Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Lainelaudan vaha ja lainelaudan vahaus

  1. Paluuviite: Greenfix surffituotteet Offshoresta | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s