Channel Islands Chancho midlenghts

channel islands surffilautaChancho 7′ ja 7’6 midlenght lainelaudat ovat sellaisen lautailijan lautoja, jotka hakevat laudalta helppoja ominaisuuksia jokaiselle osa-alueelle. Ne pädläävät nopeasti ja helposti sekä loivan noserokkerin ansiosta niillä saa pienenkin aallon kiinni todella aikaisin. Aikaisesta takeoffista johtuen laudalla on käytännössä pystyssä silloin kun muut vasta pädläävät aaltoa. Jyrkemmissä aalloissa popup saa olla nopea. Pienempien aaltojen saamisen helppous on kuitenkin kuin lonkkarilla.

Laudan pohjamuodot ja taili ovat tarkoitettu helppoon kääntyilyyn ja tyylittelyyn. Tailissa on rokkeria ja Vee shapea mahdollistaen loogisen kääntyvyyden ja nopean rail to rail kallistamisen. Erityisesti V shape tekee laudasta helpon. Laudan pohjamuodot ovat single concave to double concave channels-vee, katso viimeinen kuva. Onnistuneiden sheippien takia 7´6 lauta tuntuu jalkojen alla lyhyemmältä kuin onkaan. Lauta on pituuteen nähden todella nopea. 7´0 laudan tuntuma vastaa lyhyttä 6′ midlengtiä jos sellainen olisi olemassa. Laudassa on keskellä carbon strip, joka loppuu ennen laudan tailia jättäen tailiin flexiä ja siten tuoden käännöksiin eloisuutta.

channel islands chancho shapesRakenne ja eväboxit

Laudassa on kolmelle evälle aidot Futures eväboxit. Laudan eväsetupilla voi vaikuttaa laudan ominaisuuksiin. Hintaan kuuluvilla aidoilla Futures evillä lauta on neutraali ja helposti ajettava. Mikäli haluat lautaan lisää jotakin ominaisuutta esimerkiksi springy ominaisuutta niin valikoimissamme on paljon erilaisia Futures Performance eviä alkaen 79e setti. Eväoppaaseen pääset tästä.

Laudan rakenne on tehty sellaiseksi, että esimerkiksi evän osuessa pahasti kiveen eväboxi ei mene rikki vaan evä katkeaa juurestaan. Näin välttyy kalliilta aikaa vievältä ja lautaa heikentävältä eväboxin korjaukselta. Uusi evä maksaa huomattavasti vähemmän kuin eväboxin korjaus ja lautakin säilyy ehjänä ja mikä tärkeintä pääset jatkamaan sessareita saman tien kiinnittämällä uusi evä. Esimerkiksi 4 evän Futures Quad setti maksaa Offshoressa vain 49e. Tri tarvikesetin saa 29e /3evää, jota on hyvä pitää varaeväsettinä mukana.

Hanko aaltoLauta on erittäin kestävä EPS ytimellinen X-lite epoksiteknologian lauta. Se on pyörinyt kivillä ja jäissä eikä siihen ole tullut painaumia eikä dingejä. Eviäkään ole irronnut tai katkeillut. Lauta on myös todella kevyt ja sen huomaa rannalla kannettaessa esim Hangon Tullarissa sekä vedessä käsiteltävyydessä kuten Tullarin rantaruoskassa. Kuva isompana tästä. 7´6 pitkää ja 58 lirtasta lautaa voi myös vuokrata Porissa Offshoren surfgaragelta 25e päivä, 0405872958.

Channel islands XLITE CHANCHO

7’0 Chancho maksaa evineen alkaen 749e. Tarkemmat spexit laudasta Channel Islandsin sivulta tästä.

7’6 Chancho maksaa evineen 769e . Se on sama lauta kuin 7′ mutta 6″pidempi ja 58 litrainen.

Lautoja löytyy heti toimitukseen liikkeestämme. Kyselyt juha.sila@offshore.fi tai Whatapp/mese/txt 040-5872958

.

.



Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Channel Islands Chancho midlenghts

  1. Paluuviite: Uusi Genesis surfsystem ja 2023 Long Island surfskatet Offshoressa | Surf & Skate & Snow

  2. Paluuviite: Backside slash | Surf & Skate & Snow

Jätä kommentti