Snowsurf tekniikkaopetus

konvoi snowsurf trou 153cmEikö snowsurffilauta käänny tai jos kääntyy niin se on heti poikittain. Sojottaako takakäsi suorana taaksepäin vai onko jalat suorana. Tule Offshoren snowsurf opetukseen niin hiomme tekniikkasi kuntoon niin pääset nopeasti next levelille.

Snowsurffaus on erilaista kuin lainelautailu ja siksi tavallisella surfskatella on vaikea simuloida snowsurffausta. Tästä syystä olemme rakentaneet snowsurffausta varten omia lautasysteemejä snowsurffauksen simuloimiseen. Opetus maksaa 10e henkilö ja sisältää spesifin surfskate laudan tekniikan simulointiharjoitteisiin. Kyseisillä laudoilla on helppo pilkkoa snowsurf harjoitteet osiin. Kääntyilyn ja harjoitteiden toistojen määrä ja intensiteetti on aivan toista luokkaa kuin snowsurffilaudalla metsässä laskiessa. Tunnin harjoittelu vastaa varmasti viikon reissun aikana vietettyä aikaa snowsurffaamalla lumella.

Viime kesänä oli muutama demotreeni ja kaikilla oli hauskaa. Itsekin opin uusia juttuja. Alla olevaa videota kuvatessa ja laskiessa aukesi monta uutta tekniikkajuttua. Vauhti ei korjaa todellakkan virheitä, sanotaan nykyään! Vauhti tuo virheet esiin. Videon alussa olevat mäet ovat kohtuullisen jyrkkiä ja vaativiakin. Jos olet Porissa kesällä surffeilla niin kukkula löytyy Keisarinpankin vierestä. Rantaan päin laskevan mäen lopusta lähtee lankoolit rantaan. Tarjoon bissen, jos menee pystyssä mäet alas jarruttamatta surfskatella tai videon laudalla. Surfskatella helpompi. 

Harjoittelu tapahtuu talvella sisätiloissa. Tästä syystä talvella tapahtuva osallistujamäärä /treeni on rajattu 4:ään henkilöön. Harjoitteluun tarvitset lenkkarit, mielellään skeittitossut. Oma kypärä ja muut henkilökohtaiset suojat mukaan. Ilmoittautumiset ja tiedustelut juha.sila@offshore.fi tai 0405872958 mese/whatsapp. Arvioitu ajankohta 1.2.2023 kello 18.30. Kesto noin 1h. Paikka ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Maksu ennakkoon mobile pay tai paikanpäällä käteinen. Muista valmennuksistamme ja mm. aaltorampeistamme lisää tästä klikkaamalla..

.

.Advertisement
Kategoria(t): Snowsurf Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s