Channel Islands ja Al Merrick tuotteet saapuneet Offshoreen

channel islands surfboardsKantelin juuri sisään Channel Islands tuotteet. Valikoimassa nyt lippiksiä 29e, t-paitoja 35e, leasheja 34e, eviä kahta kokoa a´59e ja tietenkin lainelautaa, joista alla lyhyet kuvaukset. Mallit soveltuvat suomisurffiin ja toimivat myös ulkomaiden reissulautana. Lautoihin löytyy bägejä eripaksuisia 70-139e sekä lautasukkia 39,90e. Leashien kaapeli on hex mallinen, joten kaapeli ei mene solmuun tai mutkalle niin helposti. Samassa lähetyksessä tuli Captain Fin tuotteitakin. Lainelaudan lähetys onnistuu mm 6´2 laudan lähetys maksaa vain 24e.  Molemmat aaltorampitkin on käyttökunnossa 🙂 Huom lautojen hinnat sisältävät evät (kolmen evän setti).

Channel Islands lainelaudat heti toimitukseen

Al Merrick lainelaudat

Keskellä Al Merrick PodMod 6’6 x 21 7/8” x 2 7/8” 47,6  Ltr

Oikealla Al Merrick PodMod 6’2 x 21 3/8” x 2 3/4” 40,5 Ltr

Molemmat laudat a´ 689e evineen. Futures eväboxi.

Sheipperin Al Merrickin luoma PodMod ei enään varsinaisesti esittelyjä kaipaa sillä se on jo yksi suosituimmista suomisurf laudoista kokoluokassaan. Laudalla on helppo saada aalto, se kääntyy kevyesti ja on todella kestävä. Sopii kaikenkokoisille lautailijoille. 6´2 versio on hieman nopeammin kääntyvä ja isompaan keliin. Molemmat laudat soveltuvat performance vetäjille sekä myös sellaisille, jotka haluavat siirtyä midlenght kokoluokasta lyhyeen lautaan. PodModista käyttäjäkokemus tästä klikkaamalla.

Vasemmalla 7’0 x 21 1/2 x 2 3/4 48,8 Ltr 739e evineen. Futures eväboxi.

Midlenght luokan monipuolinen lauta, joka valmistettu ”no waste” TET tekniikalla. Lauta on minilongboard henkinen 7’midlenght. Laudassa on loiva noserokker joten se pädlää nopeasti ja toimii jo pienissäkin aalloissa. Lautaa ajetaan takaa ja keskeltä shorttimaisella stanssilla ja asennolla.

Advertisement
Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s