Frontside slash!

Surfskate lauta

Oleellista on, että surfskatessa on kunnollinen tilava kicktail ja että saat dekistä luonnollisen lainelauta-asennon. Surffitrukkisysteeminä toimii parhaiten completessa 50/50-40/60 painottava trukkipari. Videolla lauta on Slide Quad, joka on etujalka 40/60 takajalka. Myös luistavat renkaat helpottaavat harjoittelua, surfskaten renkaita voi verrata lainelaudan eviin.

Kädet

Sekä lainelaudalla että surfskatella slash tehdään samanlaisella tekniikalla. Videolla opetetaan fronttislash lainelautatekniikalla. Älä opettele normi skedetekniikalla, jossa käsiä nostetaan ylös. Nostamalla käsiä ylös keskeytät yläkropan rotaation ja käsien liikeradat. Ne on olennaisia lainelautailussa. Jos katselet surfslash videoita niin huomaa, että käsiä jopa painetaan alaspäin. Tietysti jos haluat nostella käsiä niin mikään sitä ei estä, se jopa näyttää hyvältä valokuvissa mutta ei videoilla.

Painonsiirto ja precarve

Käännökseen lähdettäessä perän kevennys ei tarkoita painon siirtoa kokonaan etujalalle. Muista painaa tailia, kun käännös on lähtenyt lukumaan äläkä hyppää missään vaiheessa. Precarve surfskatella vastaa bottom turnia lainelaudalla.

Nämä ovat vinkit lainelautailun slashin harjoittamiseen surfskatella. Normi skeittaukseen ne eivät toimi ja myös moni surfskate tutoriaali onkin tehty vain puhtaasti skeittaamiseen ja normiskeittaamisen pohjalta. Kunnollisella kicktaililla varustetulla surfskatella slashin harjoittelu on huomattavasti helpompaa ja tekniikan oppii nopeasti. Tarvitset vain oikeanlaiset renkaat ja oikeanlaisen skedespotin.

surffitekniikka slash

Backside slash

Kategoria(t): Surf, Surfskate Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Frontside slash!

  1. Paluuviite: Backside slash | Surf & Skate & Snow

Jätä kommentti