FW Surfskates Solana 32″

FW Surfskates Solana 32FW Solana 32″ x 9.5″ on pitkällä Fishtail tyyppisellä kicktaililla oleva surfskate. Trukit on asemoitu dekissä eteenpäin mikä korostaa kicktailin käyttöä. Tailin fish mallisuus ei häiritse ollenkaan, koska se on mieto ja siitä saa jalan ulkosyrjälle hyvän reilituntuman. 7 ply vaahteradekissä on aavistus flexiäkin ja samanlainen concave kuin FW Hydrangea mallissa. 

Saman hintaiseen ja levyiseen (9.5″) Hydrangeaan verrattuna laudan kääntäminen vaatii hieman enemmän vauhtia, voimaa ja tekniikkaa johtuen pidemmästä wheelbasesta. Laudasta saa hyvän vasteen surffireeneihin flätille ja varauksella parkkeihinkin. Laudalla on kiva käännellä ja kurvailla kaltevia pintoja, koska se on niin kiikkerä ja renkaat krippaavat hyvin kaikilla pinnoilla. Lauta kallistuu käännettäessä samaan tapaan kuin lyhyemmät lainelaudat. Laudalla onnistuu cutback, top- ja bottomturn reenit. Lauta tuntuu kuin se kääntyisi syvempään kuin se todellisuudessa kääntyy. Tunteen ansiosta lautaan varmasti ihastuvat puuterissa laskemisesta tykkäävät lumilautailijat.

FW surfskates topturn

6″ trukeissa on 90A bushingit ja ne sopivat wheelbasen kanssa hyvin vastaamaan laudan ominaisuuksia. Miinuksena Hydrangean tapaan trukkien liitosruuvit surfbaseplateen aukeavat tärinästä, mutta laitamme ruuvilukitetta ja säädämme laudan sinulle sopivaksi Offshoressa hintaan 145e complete. Omasta laudasta eivät ole ruuvit lähteneet löystymään tämän jälkeen. Lautaa löytyy kahdella eri graffalla. Mikäli alla oleva youtube video ei lataudu pääsee siihen suoraan tästä.

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: FW Surfskates Solana 32″

  1. Paluuviite: Flättipäivät ja Havumäki surfskate parkissa | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s