Torq wood lainelaudat

Torq wood classic series

Mallisto on erikoistilauksesta ja kyseiset laudat soveltuvat lisätyn leveytensä ja litrojensa puolesta erityisen hyvin suomisurffiin. Lautoihin on lisätty flexiä komposiittirakenteen layereillä kuten bambusella wood skin kerroksella. Rakennekuva tästä. Lisäflexi tasoittaa röpöisemmänkin windchop suomiaallon, jolloin laudan hallitseminen on helpompaa ja lauta kulkee tasaisemmin ja nopeammin. EPS ytimen resepti on suunniteltu toimimaan kerrosrakenteen (komposiitti) kanssa, laudat valmistetaan patentoidulla ZeroWaste systeemillä.

Classic seriesin laudoissa kääntyvyyttä on parannettu sidecuttia lisäämällä ja myös korostamalla pohjasheippejä. Tri finien sijaan classic wood seriesin laudoissa on 2 + 1 eväsetuppi, joka mahdollistaa laudan käytön tyyliin sopivana singlefininä. Laudalla onnistuu klassinen surfstyle (singlefin) ja moderni kurvailu (2+1). Kuva isompana tästä.

Torq wood series surfboards

Torqsurf wood classic 7’8 x 22.5” x 3/16” 64 ltr (midlenght)

Kuvan oikeanpuoleinen Woodskin malli, jossa lisälitroja ja -leveyttä. Flexi säädetty optimiksi ja pohjamuodot toimiviksi 2 +1 eväsetupin kanssa. Vakaa, kääntyvä ja kevyt käsitellä. Toimii sinkulanakin. Erittäin monipuolinen lauta jos hakusessa on kääntämisen helppous 2 +1 eväsetupilla ja klassinen tyyli singlefininä. Tämä lauta on muuten vakaampi kuin minilong 8. Lauta maksaa 679e evineen ja leashin kanssa.. Tarjous 679e evineen ja leashin kanssa. Suositushinta 817,90e ilman leashia.

Torqsurf wood classic Minilong 8’0 x 22” x 3” 60 ltr (allrounder)

Kuvassa keskellä oleva Woodskin Minilong 8.0 on kaikinpuolin helppo lauta ja on sopivan kokoinen kaikenlaiseen suomiaaltoon, se ei ole liian lyhyt eikä liian pitkä. Se on 7´8 mallia hieman kapeampi joten se soveltuu paremmin pienihartiaisille lautailijoille. Pohjamuodoissa wood mallissa on TET malliin verratuna concave to Vee bottom double channel thru fin area sheipit jotka toimivat hyvin 2 +1 eväsetupin kanssa. Reilit ovat myös terävämmät wood mallissa. Tarjous 689e evineen ja leashin kanssa. Suisoitushinta 819,90e ilman leashia.

Torqsurf wood classic Longboard 9’0 x 22 3/4” x 3 1/8” 72 ltr (longboard)

Klassikko, jonka flexiä lisätty woodskin layerillä tuomaan lautaan lisää lepposaa fiilistä. Muuten Torq longboard laudan sheippiin ei ole koskettu vaan ne ovat samat kuin perusmallissakin. Laudassa on 8.5″ singlefin ja taaksepäin keskitetyt sidebitet sivuevinä, jotka lisäävät kääntyvyyttä. Lauta toimii singlefininäkin. Dekki näyttää todella hyvältä. Tarjous 729e evineen ja leashin kanssa suositushinta 938e ilman leashia. Kuvassa yllä ja alla vasemmalla.

torq surffilauta

Huom! Classic woodshield lautojen hinnat sisältävät evien lisäksi oikean kokoisen leashin! Alla olevasta kuvasta näkee tarkemmin lautojen wood pinnan. Pohjat ovat laudoissa neutraalin harmaat, kuva yllä. Kyseisiä lautoja löytyy heti hyllystä toimitukseen. Osan laudoista voimme lähettää 29,90e.

torq surfboards wood skin


Lisää lainelautavalikoimaa!

Lainelaudan ostajan opas ja surffaus Suomessa

Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti