Lightning Bolt Offshoressa

Pääsin tutustumaan Lightning Boltin toimintaan ollessani muutama vuosi sitten Teneriffalla testailemassa uusia surfskate malleja ja löysin itseni Lighning Bolt surf festivaaleilta :).  Minua on aina kiinnostanut nämä legendaariset lainelaudat, mutta niitä ei ole ollut saatavissa euroopasta ja USA:stakin todella vaikeasti.

Festien aikaan heillä ei ollut surfskateja ja lainelautojakin oli vain rajattu määrä Usassa.  Nyt vuosia myöhemmin tapaamisesta, Lightning Bolt;sta otettiin yhteyttä. Asiana heillä oli, että viimeinkin heillä on oma surfskate malli tulossa ja he haluavat Offshoren ottavan edustukseen Lightning Bolt tuotemerkin.

lighting bolt shapersKeskustelun aikana mainitsin, että lainelaudat kiinnostavat yhtä paljon, erityisesti org. Gerry Lopez malli. 2 päivää sitten allekirjoitin sopimuksen, että myös lainelaudat ja tietenkin surfskatet kuuluvat jatkossa Offshoren valikoimaan. Lainelaudat ovat replikoita, mutta ne tehdään samoilla menetelmillä ja templateilla sekä materiaaleilla kuin ne tehtiin aikoja sitten. Laudat vastaavat täysin samanlaista lautaa kuin millä legendat surffasivat. Lautoja tehdään ennakkotilauksella ja toimitusaika käsintehdylle laudalle on 8-14kk.

Surfskateja tulee valikoimiimme syksyn aikana ja sellainen maksaa 329e complete.

gerry lopez

Kuvan otti Art Brewer

Kategoria(t): Surf, Surfskate Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Jätä kommentti