FW surfskate 38″ Construct Thruster surfsystem

fw thruster system surfskate offshore edition 38Kyseistä lautaa löytyy vain Offshoresta sillä kokoamme tähän erityiseen dekkiin Thruster surffisysteemillä omaa versiotamme laudasta. FW dekki on todella mielenkiintoinen CNC jyrsittyineen muotoineen ja toimivin sheipein. Dekissä on todella monikäyttöinen tail. Tailissa on onnistunut kulma ja hyvän tuntuman antava leveys ja pituus. Tailin ja nosen edessä on pienet mikrodroppi joka parantaa jalkatuntumaa sekä lisäämään pitoa. Kantapäille on lisäksi vielä omat konkkanostot reileillä.  Jalat eivät ole kertaakaan lipsuneet dekin päällä. Dekissä on ”freeride” karkea krippi. Dekin concave on reunoiltaan jyrkkenevä mikä antaa lainelautamaisen vasteen kallistettaessa, koska dekin keskiosa on melko tasainen. Concave tuoma tunne on siis kelluva. 

Surfskate glove down slideVaikka dekki on 38″ pitkä niin se on tosi kiertojäykkä. Kiertojäykkyys tuo lautaan tarkan ohjaustuntuman ja saa surffisysteemin ja trukit käyttäytymään loogisesti. Tällainen dekki soveltuu hyvin slash ja snap tuulisiin slaideihin sekä yleensäkin kaikelaiseen slaidailuun. Slaidailusta onkin varmasti tulossa ”the next juttu” surffiskeittauksessa, vielä en ole nähnyt yhtäkään surffislaidausvideota youtubessa. Dekin jäykkyys vähentää kruisailumukavuutta, joten ihan surffikruisailu laudalla ei ole kauhean mukavaa.

Lautaan on asennettu 170 astetta kääntyvä Thruster surffibaseplate johon on kiinnitetty modatut Tracker Sixtracit. Trukkien kunkkupultit eivät sojota hangerin yli joten laudal65mm la voi grindailla. Renkaat saa valita käyttöalueen mukaisesti. Videossa renkaat ovat Forward Wheels Drifterit joissa joutuu käyttämään voimaa saadakseen ne irtoamaan, mutta liuku on hallittava. Renkaat rullaa tosi hyvin erityisesti vaneri- ja betonipinnoilla, mutta eivät ole mukavimmillaan karkealla asfaltilla. Kaikki lautaa testanneet ovat ihastuneet siihen, lauta löytyy testattavaksi Offshoresta.

Flying wheels surfskate

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s