Skate spotit

 

Kesken 2018, päivitetään kun jaksetaan. Saa antaa vinkkejä ja juttuehdotuksia spoteista julkaistaan mielellään. lähetä ehdotus juha.sila@offshore.fi Lonkkarispoteissa klikkaa kaupungin nimeä niin pääset kaupungin alueen spoteille. Surfskatespotit tulevat videolinkkeinä. Huom! Autotiellä laskeminen on omalla vastuulla. Liikennesääntöjen mukaan autiotiellä laskeminen kielletty. Skeittaaja luokitellaan jalankulkijaksi.

Surfskate

Pirkkala betoniparkki: Helppo, vauhteja joutuu pumppaan, hienot asfalttibänkit joihin voi snäppislidetellä sekä fronttilinja topturn reenaukseen. Kaksi päätyä joihin voi harjoitella cutbackejä. Keskirakennelmasta saa kääntötreenejä ja vauhtia.

Vatiala betoniparkki: Hyvät kaaret ja kaltevat pinnat, hyvä pumppailla ympäri parkkia. Miinuksena, että joutuu pumppaileen todella paljon, koska ei ole lähtöpaikkaa tai oikeastaan on mutta väärässä paikassa eikä sitä pysty hyödyntämään. Riittävien vauhtien tekemiseen tarvitsee paljon töitä ja sijainti sorakuopan pohjalla tekee paikasta aurinkoisella kelillä kuuman pätsin -> vettä mukaan. Kummun toisella puolella on vanha parkki ja puisto, jossa voi harjoitella tasapainorenkailla.

Leos, Tampere: Roskiskäytävän bankki, jota voi mennä frontti- ja backsideaaltona. Parkkialueella hyvä assu vaikka tasamaapumppailuun.

Härmälä Pumptrack, Tampere: Todella hyvä pumptrack surffireeneihin, sopivan pituinen pump osuus ja hyvät kaaret joita voi ajaa surfstyle. Rataa voi ajaa kaikkiin suuntiin ja kasina.

Epilän allas, Tampere: Värjärinpuistossa oleva suihkulähde, joka täytetään vasta kesällä. Mukava pumpata, hyvä betoni. Todella helppoo ja voi cutback harjoitella.

Roosiksen terdet, Tampere. Kiva paikka hengailla, erilaisia puuterdejä, huonokuntoisia, Lähinnä fiilistelyyn ja ympyräpumppaukseen.

Lielahden Prisman parkkihalli, Tampere. Hyvälaatuinen betoni, unelma pumppaamiseen ja flat cutbacktreeneihin vaikka talvellakin. Mukavat vartijat. Muista käyttäytyä.

Posin bänkit, Tampere. Pääpostin nykyisen Rautatienkadun Lidlin betonibänkit. Varo ettei lauta tipu alas.

Longboard

Jyväskylä

Kuopio

Kontiolahti/Joensuu

Levi

Leppävirta

Pori

Rovaniemi

Saariselkä ja Luosto

Syöte

Tampere

Ylläs

Naantali

Hamina

Helsinki

  • Pasilan aallot
  • Hartwall areena
  • Tähtäri
  • Stadikka
  • Kirkkonummen shikaanit

Turku

  • Vartsikka

Oulu

Rovaniemi

Lappeenranta

Vaasa

LAPLAND

2 vastausta artikkeliin: Skate spotit

  1. Johannes sanoo:

    Jämsän pumptrack aivan loistava! Olis hienoa, jos tänne sais listattua kaikki pumptrackit. Niitä olis kiva kierrellä ajamassa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s