Surfskate lentokoneeseen

Käsimatkatavarana

Käsimatkatavarasäännöt vaihtelevat lentoyhtiökohtaisesti. Jotkut yhtiöt sallivat sellaisen rullalaudan käsimatkatavarana, joka mahtuu kohtuudella hattuhyllylle. Joillain yhtiöillä on checkinnissä laatikko mihin saa sovittaa ja sinne mahtuvat hyväksytään koneeseen. Myös turvatarkastuksissa on omat lentokenttäkohtaiset säännöt. Mikäli he katsovat, että on vaarallista kuljettaa rullalautaa käsimatkatavarana niin päätöksen jälkeen joudut toimittamaan sen checkinniin ruumaan meneväksi. Itse vältän rullalaudan käsimatkatavara kuljetusta ja pakkaan aina laudan laukkuun.

Näin pakkaat surfskaten reissuun mukaan

Laita lauta trukkeja ja renkaita irroittamatta poikittain matkalaukun isompaan alaosaan. Kokeile meneekö laukku kiinni. Mikäli ei mene niin kokeile laittaa lauta toisinpäin kyljelleen. Voit myös kokeilla renkaat laukun alapuolta kohden tai yläpuolta kohden. Joskus laukun tai laudan muotojen takia lauta voi sopia paremmin lappeellaan kuin kyljellään. Mikäli kyljelleen laitettaessa renkaat ottavat laukun kanteen kiinni niin voit koittaa kääntää renkaita sivuun juuri ennen sulkemista. Tärkeää on kuitenkin ennen muiden tavaroiden lisäystä kokeilla laukun sulkeutumista. 

Surfskate lentokoneeseen

Kun sulkeminen onnistuu niin pakkaa laukun alaosaan kaikki muu matkatavara tiiviisti. Vinkkinä dekin ympärille voi pakata kaikkea herkemmin rikkoontuvaa, sillä laudan dekki suojaa myös ulkopuolisilta iskuilta. Älä pakkaa matkalaukun yläosaa ollenkaan, vaan laita pakattavaa tavaraa laudan päälle jos siinä on tilaa. Näin matkalaukun kansi menee helpommin kiinni. Suosittelen käyttämään erillistä matkalaukkuliinaa varmistamaan laukun kiinnipysyminen. Oman matkalaukun mitat ovat korkeus 75cm leveys 55cm ja paksuus 28cm. Kaikkine tavaroineen sisältäen mm märkäpuku ja surffitossut, laukku painoi 17.5 kg. Kuvan lauta on Slide Gussie 31″ Spoon. Kyseinen allrounder lauta on mukava reissulauta ja se mahtuu aika helposti moneen laukkuun tai rinkkaan.

.


Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s