Indio Endurance lainelaudat Offshoressa

Indio on Pukas lautatehtaan toinen merkki. Indio Endurance sarjan laudat ovat tarkoitettu kehittyneille lautailijoille eikä ne sovellu suoranaisesti aloittelijoille. Kaikissa Indio Endurance sarjan laudoissa on alkuperäiset Futures eväboxit ja Offshoren hintaan sisältyvät aina evät. Lautojen EPS ytimet sheipataan CNC menetelmällä mittatarkasti. Laudat lasitetaan ja viimeistellään käsin, viimeistely on sanded. Indio lautoja on ollut Offshoren valikoimissa yli 10 vuotta. Offshoresta löytyy tällä hetkellä seuraavat mallit:

Indio surfboards

THE EGG 7’2″ x 21″3/4 x 2″3/4  – 50Ltr 494,90eur

2. vasemmalta. Lauta näyttää huomattavasti pienemmältä laudalta kuin se todellisuudessaan on johtuen laudan outlinestä mm nose on terävähkö. Laudan outlinen ”painopiste” on takana. Pystyy ajamaan tyylittelemällä taililta ja keskeltä. Lauta kääntyy erittäin helposti ja kiihtyy mukavasti, lyhyen laudan fiilis. Surffistanssi ja asento on sama kuin shortissa, lautaa ajetaan takajalka painoitteisena. Tällä saa cutbackin pumpparilla. Nopea pädlätä, koska kainaloiden kohdista lauta on jo melko kapea. 50 litraisena sillä on helppo saada aaltoja.

Kansi on 3 layers of 6oz fiberglass ja pohja 2 layers of 6oz fiberglass.

PLUS 5’10” x 21”7/8 x 2”7/8  – 42,90Ltr 459,90eur

4. vasemmalta. Kansi on 2 layers of 6oz fiberglass ja pohja 2 layers of 6oz fiberglass. Plussalauta, joka on todellinen aaltorosvo, kiitos oikeanlaisen mid- ja noserokkerin yhdistelmän suhteutus volyymiin. Tämä sheippi on yksi vanhimmista Indion sheipeistä ja se on todettu toimivaksi myös Suomessa, kuva tästä. Lauta soveltuu pitkästä laudasta shorttiin siirtyvälle tai sellaiselle joka haluaa kaikki aallot 🙂 hieman ulompaa muita. Vaikka se on lyhyt sillä saa aallon kuin aallon. Tailissa on rokkeria minkä takia se kääntyy ketterästi yhdessä toimivien pohjamuotojen ja reilien ansiosta. Lautaa voidaan päivittää Futures AlMerrick 1 tai 2 eväsetillä +25e jolloin mm pumppausominaisuuksia voidaan säätää. Lautaa ajetaan samalla tavalla kuin shorttia, etujalalla trimmataan ja takajalka painottaa.

MID LENGTH 7’x 21”3/8 x 2”7/8  – 49,40Ltr 484,90eur

3. vasemmalta. Lauta on helpoin ja vakain Endurance -sarjan lauta. Sen outline salli steppailun ja nosedrivenkin. Lautaa pystyy ajamaan helposi keskeltä ja takaasekä noserider tyylisesti edestä. Laudan outlinen ”painopiste” on ”forwarded” eli keskiosasta noseen päin. Lauta on hyvä vaihtoehto sellaiselle joka käyttää paljon etujalkaa. Oikeastaan tämä on lauta, joka sopii kaikille jotka eivät halua lonkkaria. Laudan outline muistuttaa performance lonkkarin muotoa. Laudan surffausasento on siksi vapaampi. Lauta on ultralight ja kelluttaa enemmän kuin litroista voisi päätellä. Lauta soveltuu perusasiat osaavalle lautailijalle, joka haluaa lyhyempää lautaa suomisurffiin eli nimenomaan siihen osa-alueeseen missä midlenght laudat ovat parhaimmillaan.

TRIM MACHINE 9’1” x 21”7/8 x 2”7/8  – 70.2L 699eur

1. vasemmalta. Lauta on tehty kääntymään, noserideen, steppailuun. Laudassa on US box+2x sivueväboxia Futures. Hintaan kuuluu sivuevät ja 8″ thermoplastic lonkkarievä. Lisähintaan 9″ honeycomp kuituevä +15e ja +30e saa hintaan ROAM 9″ performance kuituevän. Nosessa on mid-sectioniin ulottuva single concave, joka saa laudan eloisaksi. Singleconcaven jälkeen pohjamuodot jakautuvat kahdeksi channeliksi eväalueelle ja lopuksi V:nä ulos tailista. Tämä on lähes identtisesti samalainen sheippi kuin Offshoren omaa tuotantoa ollut 2007 Fun Longboard, joka on jo legend classic.

Kategoria(t): Surf, Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s