Slide CMC Performance surfskate

Sliden CMC performance on 31″ pitkä ja 10.25″ leveä. 17″ wheelbasella. Surffisysteemi on lineaarisella jousella varustettu Sliden GEN3 surffitrukkisysteemi. Systeemissä on säädettävä palautusvoima. Systeemille optimaalisen wheelbasen ansiosta palautusvoima vastaa lainelaudallakin saavutettavaa perän potkaisua eikä nosekaan tunnu elottomalta vaan antaa saman tunteen kuin lainelautaa kääntää jyrkästi aallon top- tai bottomturneissä.

Slide CMC Performance 31Dekistä saa luonnollisen surffiasennon, koska tailissa on kickiä sopivassa suhteessa pituuteen. Etujalkaa pidetään laudan leveällä nosella, jossa on kunnollinen concave. Etujalka ei lipsu. Dekki on kanadanvaahteraa 7ply ja epoksi resin pienellä värinää vaimentavalla flexillä. Dekki on ominaisuuksiltaan hyvin samankaltainen kuin Hydroponic Palm.

Lauta soveltuu flätille cutback reeneihin sekä kalteville pinnoille kuten kaariin ja erityisesti Offshoren uuteen surffiparkkiin Ylöjärvellä. Vakiorenkaat ovat 70mm78a ja ne saa irrotettua asfaltista snäppehin ja liukuihinkin. Isommat renkaat yhdistettynä 17″ wheelbaseen tekee laudan vakaammaksi ja rauhallisemmaksi esim pumptrackeille. 70mm soveltuvat paremmin kaikenlaiseen flättireenaukseen. Mikäli haluaa laudasta enemmän parkkipainoitteisen suosittelisin vaihtamaan tietyn tyyliset 65mm renkaat ja jopa 60mm pelkkään parkkikäyttöön. Betoniparkissa kaipaa pienempiä ja kovempia renkaita 70mm tilalle. Laudan dekistä ja trukeista ei lopu ominaisuudet kesken, joten completen käyttötarkoitusta voi painottaa rengasvalinnalla. Videolla vakiosetuppi 70mm renkaalla. Videolla lisää kokemuksia laudasta.

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s