Lautaräkki pyörään

Offshoresta on saatavilla alkuperäistä Carver Hawai surfrack kuljetusräkkejä fillariin hintaan 169,90e. Artikkelien kuvien lisäksi löytyy toistakin mallia esim fatbikeihin Carver Hawai Surf Double Rack. Laudan kuljetukseen tarkoitettu bike surf rack eli lainelaudan kuljetusräkki on suunniteltu pyörällä tapahtuvaan laudan kuljetukseen. Moporäkit eivät sovellu pyöriin, koska laudan ja pyörän välissä ei mahdu polkemaan eikä niitä saa kiinni polkupyörään luotettavasti. Fillariräkitkään kaikki eivät sovellu kaikkiin pyöriin. carver bike surf rackLaudan nose ottaa helposti kiinni polkupyörän ohjaustankoon mikäli räkin koko on väärä tai se on väärää mallia käytettävään pyörätyyppiin. Satulatolpan koolla ja halkaisijallakin on merkitystä. Rackit eivät myöskään sovi kaikkiin pyöränrunkoihin missä satula on lähellä runkoa tai satulan alapuolinen jousitusmekanismi vaatii tilaa satulan alla. Markkinoilla on myös sellaisia merkkejä joilla on hankala polkea laudan kanssa erityisesti käytettäessä maasto- tai fatbikeä joissa on leveämmällä kammet. Kaikkien maastopyörien matala tankokorkeus ei sovellu laudan kuljettamiseen sillä tangot ottavat kiinni kuljetettavaan lautaan. Offshoresta löytyy nousullisia korkeita tankoja a´35e mikäli haluat kustomoida kuvien henkisen pyörän tai nostaa tangot korkeammalle. Tarakka saattaa myös haitata lautaräkin kiinnitystä. Teline kannattaa kiinnittää niin matalalle kuin mahdollista.

Carver telineen lautapidikkeet ovat pehmustetut ja koukut ovat juuri oikeassa kulmassa. Lauta pysyy koukuissa hyvin, tämän lisäksi on flexit varmistusnarut. Kuvan pyörä-räkki yhdistelmällä pystyy kuljettamaan longboard lainelautaakin sekä skate longboardia. Kruiser fillarissa ja videolla on Pukas 69er 6.0. Liikkeessä olevan pyörän kuvissa oleva oma 6’2 menee mukana lähes huomaamattomasti.

Kuvissa oleva pyörä on retro Steve Caballero designia ja sitä odotin noin 1.5vuotta. Se on täydellinen surf bike. Pyöriä piti tulla Offshoren valikoimaan myytäväksi bikeräkkien kanssa, mutta koko limited edition tuotanto on loppuunmyyty. 169,90e bikeräkkejä löytyy vielä toistaiseksi. Ikävä kyllä käytettyjen Caballerojen hinnat ovat tuplaantuneet vuoden sisällä. Kuten kuvasta yllä näkee on mulla myös ihka uudet marjapuuron väriset 90´s aurinkolasitkin 🙂 90´s on pop. Steve Caballero fillari toimii myös freeride käytössä ja on sillä ajeltu Vilusen bmx rataakin.

haro caballero

Advertisement
Kategoria(t): Muut lajit Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s