Surfskate cutback harjoite tasamaalla

Lainelautaillessa et voi vaikuttaa siihen missä kohdassa aalto rullaa etkä aallon murtumiseen tai muotoon. Tämän takia keiloista tehty rata on hyvä surffiharjoite, koska siinä tavallaan keilarata määrää missä kohdassa harjoite tehdään jolloin sinun on pakko surffiskeitata keilaradan ehdoilla. Harjoite on melko raskas ja joudut käyttämään voimaa sekä tekniikkaa. Tästä syystä harjoite meneekin äärimmäisen hyvin lihasmuistiin ja siirtyy helposti veteen toteutettavaksi. Offshoressa opastamme harjoittelun yhteydessä myös tätä flatland cutback treenausta. Meillä on viralliset Seismic keilat sekä puitteet missä harjoitella. Tiloistamme löytyy mm vaneriaalto ja surffibankki. Toukokuun aikana surffijuttuja tulossa lisää tiloihimme. 

Flätillä voi treenata yläkropan oikeaa surffitekniikkaa ilman keilojakin. Silloin harjoittelu on paljon vapaampaa, koska määräävää rataa ei ole. Tällaisella harjoitteella on hyvä aloitella tai lämmitellä ennen surffeja. Yyterissä on paljon uusia asfaltteja joissa pääsee harjoittelemaan vaikka flättipäivänä nauttien auringosta sillä spotit sijaitsevat dyynialueella. Siellä on myös mäki. Keisarinpankki on spotti, jossa voi slaidailla ja kokeilla turvallisesti surffiasennon varmuutta vauhdin kasvaessa. Video Yyterin spotista tästä.

Allaolevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Tietojasi ja kysymystäsi ei jää mihinkään näkyville. 

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s