Lainelaudat suomisurffiin Offshoresta

Offshoreen on tulossa käsintehtyjä lainelautoja viikon sisällä hintaluokkaan alle 600e. Kaikki lainelaudat ovat tarkasti valikoituja ja ne soveltuvat suomisurffiin aloittelijasta performancetason ja experttitason lautailijoille. Muotoina on klassiset sheipit yhdistettynä moderneihin sheippeihin.

Valikoimassa on taas plussalautaa (2020 trend), moderneilla sheipeillä olevaa pintailia. Al Merrickin laadukkaita litrahirmuja ja tietty vähän softboardeja. Channel Islands X-lite epoksi 8.0 laudalla saa todellisuudessa helpommin aaltoja kuin softboardilla ja C I 8.0 kääntyy helpommin ja on huomattavasti helpompi hallita kuin softboardit. Mikäli haluat laudan jolla onnistuu kaikki paremmin kuin softilla niin lähes samalla rahalla saa kunnollisen suorituskykyisen lainelaudan, joka toimii niin aloittelijalla kuin expertilläkin niin valintasi on tämä Channel Islands 8.0.

Lautaquiver on koottu yli 25v suomisurffikokemuksen perusteella. Näillä laudoilla tyylisi siirtyy next levelille. Style is a lifestyle.  Myös surf skate lisätilauksemme eri merkeiltä ovat saapuneet. Ota yhteyttä varataksesi lautasi itsellesi sillä nämä ovat käsintehtyjä ja niissä oli toimitusaika noin 6kk. Kuva isompana tästä.

Nää siis jo hyllyssä!

Advertisement
Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s