DrZilton lautatohtori: Surf Skate Stance

miller surfskate pablo solar promodelStanssi eli jalkojen sijainti dekillä on yksi tärkeimmistä asioista aloitettaessa surf skatea. Vain jalkojen oikealla sijainnilla pääsee käyttämään lautaa oikein. Laudan sheippi ja trukit ovat suunniteltu juuri tällaiseen oikeaoppiseen jalkojen sijaintiin laudalla. Kun jalat ovat oikein laudalla toimivat trukitkin oikein. Oikeaoppinen luonnollinen jalkojen sijainti laudalla on samanlainen kuin lainelaudalla. Kun asento on oikea tuntuu surf skate kuin lainelaudalta. Älä koskaan pidä etujalkaa etutrukin hangerin etupuolella. Youtubessa on paljon videoita, joissa asento on väärä. Väärällä asennolla pystyy kyllä skeittaamaan, mutta surffaukseen se ei hyödytä -päinvastoin! Väärällä asennolla painopiste laudalla on väärin ja tekniikkakin vääristyy. Valikoimissamme olevissa laudoissa on dekkien concave suunniteltu oikean stanssin löytymiseksi.

Normaalisti käymme tämän tyyppisiä tarkeitä asioita läpi surf – surfskate valmennuksessamme. Koska nykytilanne on tämä niin haluamme, että kaikki jotka ostavat surf skaten pääsevät lajiin ja surf harjoitteisiin kiinni parhaalla mahdollisella tavalla niin siksi julkaisemme tärkeistä asioista videoita. Hyvää kevättä, surf skate kausi on alkanut. Uusia drzilton lautatohtorivideoita ilmestyy tänne lähiaikoina. (alleviivatut ovat linkkejä).

Flättisurffisimuloimiseen löytyy paljon vaihtoehtoja ja vakiocomplete kannattaa aina modata niin saat laudasta kaikki ominaisuudet irti.

 

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

5 vastausta artikkeliin: DrZilton lautatohtori: Surf Skate Stance

  1. Paluuviite: Surffitrukit ja surffisysteemit | Surf & Skate & Snow

  2. Paluuviite: Surf skate 2019 | Surf & Skate & Snow

  3. Paluuviite: Erilaiset surffitrukit ja niiden surffitekniikat | Surf & Skate & Snow

  4. Paluuviite: Surfskate ostajan opas | Surf & Skate & Snow

  5. Paluuviite: Lainelautailun asento | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s