Support your local surf & skateshop

Kokoamme surf skate custom lautoja haluamasi käyttötarkoituksen mukaisesti. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia surf skate sopivia dekkejä sekä niihin sopivia tarvikkeita kuten surf adaptereja sekä erilaisia surf skate trukkeja. Käytämme vain parhaiksi kokemiamme osia kuten renkaita ja laakereita. Pystymme rakentamaan lyhyitä ja pitkiä surf skateja jotka pumppaavat ja carvaavat ilman riskiä wheelbitestä. Surfskatet soveltuvat surffisimuloimisen ja kaarikurvailun lisäksi kruisailuun, carvailuun ja kaupunkikommuutteriksi.

custom surfskate

Kiitos, kun tuet meitä!

Meillä on ajoittain vaihtuva valikoima lainelautoja ja tarvikkeita mm leasheja. Teemme lautatilauksia ennakkovaraus periaatteella, koska näin pystymme takaamaan suurempana kertatilauksena laudallesi halvemman kokonaishinnan, joka koostuu tuotteen hinnasta ja rahtihinnasta.

Toimitamme matkahuollolla ympäri Suomea mukaan lukien Uusimaa. Matkahuollon Covid-19 tiedote tästä. Huomioithan, että olemme paikanpäällä vain sopimuksen mukaan ja otamme yhden asiakkaan kerralla liikkeeseemme. Kyselyt sekä yhteydenotto & yhteystiedot Offshoreen tästä. Mikäli haluat tukea paikallisia ompelijoita, tukea suomalaista työtä ja suunnittelua ja pitää kestäviä Suomalaisia vaatteita päälläsi niin Nousun mallistoa voit katsella tästä.

Vaihtoehtoisesti alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit ottaa yhteyttä Offshoreen. Vastaamme ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman nopeasti. Täytetty lomake ei jää blogiin näkyviin eikä yhteydenottotietojasi tule mihinkään näkyviin.

Advertisement
Kategoria(t): Longboard Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s