Hydroponic Surfskate The Surf red

The Surf mallin dekin mitat on 30,875″ x 9″ sekä säädettävä wheelbase 16.5-17.5″. The Surf mallissa on Hydroponic 2 Surfskate 160mm trukit, jotka ovat nopeasti kääntyvät ja erittäin tarkat ajaa. Trukeista saa muokkamalla erilaisia ominaisuuksia irti mm palautunopeutta voidaan säätää. Hydroponic Surfskate the surfSurfskatet kannattaakin aina customoida käyttötarkoituksen ja esimerkiksi käyttäjän painon mukaan. Käyttäjän jalan koolla on hieman merkitystä lautatyypin valintaan ja tämä lauta ei sovellu isojalkaisille yli 45 numeroisille. Takajalalle löytyy laudan taililta kruisailu-, pumppaus ja jyrkkiin käännöksiin omat paikat, sillä tailialue ei ole ahdas. Jalkaa pidettäessä ulommalla taililla voi sillä snäppäillä kuten yllä olevassa videossa; eka käännös 4s kohdalla. Kruisausmode on takajalka takatrukin päällä. Huom pidä aina etujalkaa etutrukin takana. Dekistä ainakin itse löydän luonnollisen surffistanssin ja asennon. Dekissä on koko laudan kattava läpinäkyvä krippi. Tämä lauta sopii sidewalk surfferiksi kaiken tasoisille surffiskeittaajalle. Lauta on myös mukava kaupunkikruiseri, koska sillä on helppo sukkuloida ihmisvilinässä ja erimuotoissa pinnanvaihteluissa mm. kaikki luiskat ja jalkakäytäväliittymät ovat parasta tällä laudalla. Laudan ominaisuuksien erikoispiirteenä on pumpattavuus ja flat land surffisimulointi. Flätillä eli tasaisella voi pumppailla ja harjoitella yläkropan ja käsien kääntämisteksniikkaa esimerkiksi cutback kääntymistä. Lauta on myös paras vaihtoehto city cruiseriksi sellaisellekin, joka ei surffaa. Facebookissa oleva Hydroponic the Surf lautavideomme löytyy tästä.

Hydroponic Surf CompleteOffshoren vakio complete maksaa koottuna vain 169e. Vakiorenkaan, Buddha Chacra, tilalle saa 5e päivityksellä Tricky surfskate 65mm renkaat. Chacrat ovat hyvin rullaavat ulkoreunoiltaan pyöreät pääasiassa parkkikruisausrenkaat (anteeksiantavammat) 83A, mutta niistä löytyy tarpeeksi krippiä ja tarvittaessa perän saa irtoamaankin. Buddha Tricky 65mm 80a rengas on leveämpi jäykällä semilipillä oleva tarkempi rengas, joka vakauttaa laudan käytöstä hieman ja sopii enemmän asfalttipinnalle. Renkaissa on mukava pito/rullaavuus suhde asfaltilla. Laudasta löytyy myös musta/puu hieman retrohenkinen väritys. Offshoren yhteystiedot tästä. Hydroponic Surfskate the Surf classic

Lautaa soveltuu hyvin Offshoren lanseeraamaan surfskate workouttiin. Erityisesti joogatyyppistä surfskate workouttia tehtäessä kannattaa trukit säätää niin löysälle kuin pystyy. Tällöin harjoite vaikuttaa lantiopohjan lihaksiin eniten, koska lauta pyrkii helposti ohjaamaan ja ohjausta estetään lihaksilla. Joogamaton päällä tehtävässä harjoitteessa laudan vastus lisääntyy jolloin tietyt harjoitteet muuttuvat raskaammiksi. Sileällä pinnalla korostuu kropan tasapainohallinta ja lihaskoordinaatio, koska lauta pyrkii ohjaamaan liikkeessä. Surfskate workoutti on yllättävän raskasta ja sitä kannattaa kokeilla omana harjoitteena vaikka olohuoneessa sadepäivien iloksi. Aiheesta ja muista surffia tukevista harjoitteista on tulossa syksyllä oma surf skate episodi. Itseasiassa materiaali ja harjoiteohjelmat ovat jo valmiina, jos haluat tietoa ota yhteyttä.

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hydroponic Surfskate The Surf red

  1. Paluuviite: Surf skate 2019 | Surf & Skate & Snow

  2. Paluuviite: Surfskate ostajan opas | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s