Hydroponic Surf Long

hydroponic surfskate-surf-longHydroponicin uutuus surfskate malli on monipuolinen lauta. Sama lauta voi korvata lonkkarin sekä surfskaten. Surf long on 35″ pitkä, mutta wheelbase on lonkkarin luokkaa. Laudasta löytyy käyttökelpoinen taili. Pituudesta huolimatta lauta pumppaa todella helposti ja sillä voi kruisia pumppaamalla, carvailemalla tai ihan perinteisesti potkuttelemalla. Koska lauta kääntyy ketterään, on sillä helppo liikkua kaupungissa ja erityisesti sukkuloida jalkakäytävillä. Laudalla on todella hauska pumppailla tasamaalla ja harjoitella pyöreätä surf longboard style -tekniikka käännöstä.

Laudassa on XRKP geometrian surffitrukit, joita pystyy muokkaamaan laskijan painolle optimoiduksi. Pienellä trukkimodauksella laudalla pääsee pumppailemalla helposti pidempiäkin matkoja ilman potkuttelua. Eräs poika tulikin kysymään onko se sähkölauta, kun pumppasin ylämäkeen ja kruisailin tasaisella tehden 360 asteen surf käännöksiä. hydroponic-surf-long-paivi.jpgLaudalla on mukava laskea mäkiäkin sellaisella 70´s surfing hotdog tyylillä eli jalat aika yhdessä keskellä dekkiä ja kääntyillä flegmaattisen eleettömästi tai vaihtoehtoisesti carvailla puolelta toiselle tehden speed check tyylisiä jarruttavia slidekäännöksiä. Laudalla onnistuu slaidailu ja driftaus sekä nopeat snäppikäännöksetkin. Kruisailun sekaan voi sekoittaa surffikäännöksiä ja surf trikkejä. Lauta toimii myös pumptrackillä ja sillä voi mennä jopa parkkiin.
Hydroponic surf long speed check snap

Offshoren laudat tulevat Buddhan uusilla surfskate 65mmx51mm 84a neonkeltaisilla renkailla (tuotekuvasta ja vakiosta poiketen) joissa on pitoa puskemalla silloin kun tarvitsee ja slideä silloin kun haluaa keventämällä. Lauta kannattaa ehdottomasti modata omaksi yksilöksi niin siitä saa kaikki ominaisuudet irti. Teemme modauksen samaan hintaan Offshoressa, ilmoitat vain painosi niin tiedämme setupin.

Pienellä modauksella complete sopii myös skateparkkiin. Parkissa on hauska harjoitella oldschool trikkejä kuten videon berttejä. Bertlemann tukee myös surfficutback harjoitetta.

Advertisement
Kategoria(t): Longboard, Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Hydroponic Surf Long

  1. Arde sanoo:

    Nyt on The lauta!

  2. Paluuviite: Surf skate 2019 | Surf & Skate & Snow

  3. Paluuviite: Surfskate ostajan opas | Surf & Skate & Snow

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s