Skate to Surf

surf skate peopleSurfskatelife on vienyt täysin mennessään. Edes videoita ei ole huvittanut kuvailla editoinnista puhumattakaan. Surfskate on asia, joka pitää kokea itse. Se soveltuu kaikenikäisille ja kaiken tasoisille ihmisille sukupuoleen katsomatta. 99% ihmisistä, jotka kokeilevat lajia jäävät siihen koukkuun tavalla tai toisella samaan tapaan kuin lainelautailussa. Surffisk8eittaus on parasta kuivan maan harjoitetta.

harmala pumptrackSurfskateilla voi mennä tavalliseen skeittiparkkiin, puistoon tai vaikka parkkihalliin. Edes hiekka ei ole ollut esteenä vaan Iso-Vilusen kivituhka BMX rataakin on ajettu Surfskatella. Surfskatet kehittää tasapainoa ja lihaskordinaatiota aina liikuttaessa. Erityisesti sillä voi nimensä mukaisesti kehittää surffitekniikkaa ja oppia liikeratoja lumilautailuun ja surffaukseen. Itse olen kehittynyt surffauksessa paljon dynaamisempaan suuntaan käsien ja kropan toiminnan aktivoitumisen takia. Jos tiettyä liikettä toistaa noin 20 krt niin kyllä se liikerata jää aivoihin muistiin. Jo 10min aktiivinen surfskate harjoittelu vastaa monen päivän vedessä oloa ainakin nykyruuhkaisilla spoteilla. Videoimalla omaa surfskeittausta näkee paljon omia tekniikkavirheitä. Edellä lyhyt Suomisurf/surfskate video, josta huomaa hieman kehityskaarta surffin kulkemisen suhteen videon loppua kohden.

pablo solar promodel2018 Uutuutena Millerin surfskateihin tulee lainelautailijastara Pablo Solarin promodel, joka on todellinen surfadapteri, supa coooool! Laudat löytyvät kesäkuun 2018 aikana Offshoresta 199e complete koottuna

surfskate kallo.miller jimmy z Salla Miller Surfskate Pablo Solar greengarden.JPG

Uutuuksina päivitetty NEW Mundaka sekä Classic mallista tulossa versio, joka lyhyempänä wheelbasena ja tiukempana konkkana sopii hyvin vaikka perus parkkihommiin ja kaariajoihin pooliin surfstyle . Kirrasta on myös tulossa hieman päivitetty versio. Jimmyz Surfskate Venice beach malli pysyy ennallaan ja Limited edition statuksella. Ennakkotilaa mikäli haluat omasi 2018. 10″ leveytensä ja reunoiltaan jyrkkenevän konkan takia hyvä myös surfsimuloimisen lisäksi potkutteluun ja kruisailuunkin tai citycommuutteriksi sekä surf fit harjoitteluun.

Miller 29 inch surfskate     Jimmys Surfskate potkuttelu

Advertisement
Kategoria(t): Surfskate Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s