Hydroponic Ariki

logo valkoinen tausta

Offshore: Kameli (Henri Lähteenmäki) kerros vähän millanen lauta toi Hydroponic Ariki oikeen on?

IMG_0241Kameli: Arikissa on ainakin tosi jees concave. Riittävän syvä, muttei sellanen naurettava (liikaa) kuin esim. Rayneissa. Myös ne micro dropit lukitsee jalat hyvin ja luo sellasen tunteen että tiedät tarkalleen missä kohtaa seisot dekillä. Myöskin sen concaven ja miedon W concaven vuoksi se on jäykkä kun mikä ja poppiakin löytyy ihan kivasti. Myös rakenne noin yleisesti on kestävän tuntuinen ja en ole kertaakaan epäillyt että saisin esim. delaminoitumista aikaan. 38,5″ x 9,70″ dekistä saa kasattua miellyttävän monta setuppia WB-vaihtoehtojen 24.75″-26″ vuoksi. Olen nyt ajellut tuota niin että takatrukki on siinä lyhkäisimmässä asetuksessa ja etutrukki on siinä keskellä, jotta en seiso ihan suoraan sen päällä slaidatessa. Halutessaan tuosta saa varmaan aika junan aikaan jos laittaa molemmat trukit tuonne ääripäihin, mutta itse preferoin tuota tailia. Laudasta saa twintipin ja directionaalin. Tailit on 4″ symmetriset kickit.

Offshore: Millanen setuppi sulla on tuossa laudassa tällä hetkellä?

Kameli: Pidän dekistä senkin takia, koska olen saanut koottua siitä mukavan setupin jolla voin laskea kaikki mäet ja slaidailla, enkä aio edes vaihtaa pois tuota jos lähden potkimaan pidempääkään matkaa. Toistaiseksi olen käynyt tuolla mm. Raisiossa ja Naantalissa (n. 40-50km yht.) ja hyvin on toiminut siinäkin. Topmount ei haittaa, koska potkuihin saa enemmän voimaa, kun saa hiukan pidemmän liikeradan potkiessa.

Rengaskaivot on oikeessa kohdassa ja ne toimi kaikilla kulmilla ja hangereillä. Kokeilin mm. 160mm 45+40 pleitellä ja nyt ajan 50+45 asteisia pleittejä 180mm hangereillä. Vaikka hilasin tuota trukkia vielä yhdet reijät edemmäs tolla Liquidin pleitillä, niin kaivot riitti ihan hyvin. Noissa Liquidin pleiteissä on sellanen 6 reikäinen kuvio, eli saat pleitillä säädettyä wheel basea jonkun +/- 1cm. Trukkien alla on 3mm shock padi ja en ainakaan toistaiseksi ole onnistunut saamaan baittia muuta kuin jossain kunnon pivotissa ja sitäkin sai oikein runnoa, että yltti ottamaan kiinni. Ajan trukkeja vielä aika löysällä.

hydroponic-hy-ariki-complete

Buddha wheels renkaista voin sanoa sen verran että ne on saman tuntuista thaania kuin vanhat hyvät pre Made in Usa Classicit (ei ne uudet jotka made in China). Buddhat kuluu aika siististi ja tollee jauhoisasti. Pinnasta riippumatta Buddhat on hyvin arvattavat ja helpot slaidaavat. Grippiä on ehkä hieman enemmän kuin Classiceissa (tai saman verran kuin noissa uusissa culteissa) joten kruisailu ja carvailukin onnistuu. Edes nuo punaiset 83a:t ei ole mitenkään holtittomat. Olen nyt ajanut nuo noin 55mm ja ne on pitäneet muotonsa hyvin jopa mun käytössäni. Olin vähän skeptinen tuon side setin vuoksi, mutta ne istuvat Arikiin oikein nätisti ja renkaan laita on melko tasan dekin kanssa vielä 180mm hangereilläkin.

Kokonaisuudessaan hyvät renkaat ja tuon duron ei pidä antaa hämätä. Siitä huolimatta ne soveltuu ihan cruisailuun ja sladit on yhtä hallittavia kuin pehmeämmälläkin, eli mistään Convertterien vastineesta ei kannata puhua. Soveltuvat hyvin sellaseen all around käyttöön. Mieluusti ajan noita vielä parikin settiä.

Offshore: Jos haluaa liukkaammat Buddhat niin löytyy 85a duoroakin sekä muitakin sheippejä noista Buddhathaaneista

buddha-longboard-wheels-hansan-72mm80a longboard-buddha-wheels-sogi-shape buddha-wheels-hansan-72mm80a-and-fukyo-green-85a

Offshore: Kerroit et olet potkutellu 40-50km matkoja. Entäs 40-50 km/h? 

Kameli: Vauhteja tuon kanssa ei todellakaan tarvi pelätä. Tiedät tarkalleen missä jalat on ja mieto concave varmistaa että jalkapohjat ei väsy pitkissäkään kyyryilyissä. Jäykkyyden vuoksi tuo pitää nätisti linjat mutkissa ja mitään woblausta ei kannata pelätä jos oma pää vaan kestää.

Kyseistä lautaa ja Espanjalaista Hydroponic merkkiä saa Offshoresta.  Hydroponic juuret tulevat Skaters of Barcelona ja Longboarders of Barcelona combosta. Lautoihin on valikoimissamme monenlaisia trukkeja ja myös hienosti sopivia Bolzen Germany trukkeja, joissa viimeistely viety next levelille. Karkeaa freeride grippiä ja Abec-9 laakereita integroiduilla spacereillä ja speedwashereilla. Slideglovedeja ja pugseja sekä kypäriä.

Arikivideo 1 By Hydroponic Barcelona

Arikivideo 2 By Hydroponic Barcelona

 

Advertisement
Kategoria(t): Longboard Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s