Snowscoot mallit pikatestissä

Snowscoot girls crew Finland.JPGOlemme testanneet kaikki Snowscoot mallit ja pientä referointia edellä. Jokaista snowscootia voi muokata toiveiden mukaisesti korostaen tiettyä ominaisuutta. Mikäli haluat matalampaa tai pystympää ajoasentoa niin valikoimastamme löytyy erilaisia ohjainkannattimia ja tankoja, jäykempiä bushingeja sekä erilaisia boardsettejä. Kokoamme Custom snowscootteja ja tiedämme millainen jokainen malli on laskea ja mitä ominaisuuksia muutokset tuovat snowscootiin tullessaan. Terveisin Offshore!

One

Helppo hallita ja kääntää sekä kevyt laskea. G1 Cap lautasetin saa taipumaan carvailuun, mutta myös luisuttavaan käännökseen. Monipuolinen kokonaisuus kaikenlaiseen allround snowscoot laskuun rinteeseen ja kevyesti streetille.

one-cancan-pressi-juha-sila one-nohand-pressi-juha-sila one-carving

One plus (G1SW)

mika-sila-jykk-snowscoot-one-plus

G1 SW boardsetti sopii Cap setin ominaisuuksien lisäksi jibbailuun ja kovempaan streettiajoon hyppyreistä pressiboxeihin. Leveämpi tanko lisää hallintaa. Tukevampi kannatin ja korkeammat bushingit lisäävät laskemisen tarkkuutta ja ominaisuuksia. SW Boardsetissä on hieman enemmän kiertojäykkyyttä kuin vastaavassa CAP rakenteisessa.

Style-A

snowscoot-freerideG2A1 rokkerisheipin laudat lähtevät helposti kunnon carvailuun erityisesti hitaassa vauhdissa. Jäällä ja kovemmilla vauhdeilla takimmaisen rokkerilaudan pito ei mielestämme ole aivan G1SW tasoista. Muutama extrasentti etulaudassa lisää pehmeässä laskussa kelluttavuutta sekä ohjautuvuutta efektiivisen kanttipituuden pysyen samana rockerin ansiosta verrattuna lyhyeen frontboardiin. Pidempi frontboard lähtee helpommin ohjaamaan erityisesti pehmeässä kuin esim Onessa lyhyt. Ominaisuus josta jotkut tykkäävät jotkut eivät. Runko on joustava vertikaalisesti, mutta jäykkä horisontaalisesti. Käännettäessä vertikaalijäykkyys tuo carvailuun tarkkuutta ja vakautta samalla kun pystyjousto vaimentaa tärinää. Soveltuu hyvin hitaampaan metsälaskuun ja offpisteille. Snowscooteista kaikista kevein kääntää, mutta vauhdin kasvaessa laskeminen vaatii erityistä tarkkuutta ja hyvää laskutekniikkaa.

Style-G

juha-sila-snowscoot-mustavuori-by-supersanteriWide malli, joten esim. leveitäkin lumilautakenkiä käytettäessä jalkatila ei tunnu ahtaalta. G2 wide boardsetti on myös leveä, minkä takia käännökseen lähteminen vaatii kaikista Snowscoot malleista eniten voimaa mm kallistamiseen ja ohjaamiseen. Leveyden ansiosta hyppyreistä hyppiminen on vakaata ja streetin ajo suorastaan helppoa. Alastulot pehmeitä ja hallittavia eikä hyppyreihin ajaminen ole millään muulla mallilla yhtä varmaa ja vakaata. Kokonaisuus on yllättävän kevyt (n. sama kuin One). G2 sietää vauhtia ja tykkää lujaa laskemisesta. Aluksi lähtee kääntymään hitaasti kantilleen. Laskeminen vaatiikin kokoaikaista keskittymistä korostuen hitaassa vauhdissa. Runko on jäykkä ja rungon pääputken taivutus tuo lisätilaa liikkumiselle tankojen takana. Tärkeä ominaisuus, jos haluaa muuttaa painopistettä alemmaksi tiukkaan carvatessa tai tultaessa alas isommasta hypystä.  Boardsetti kelluttaa todella hyvin, mutta metsäoffarilla pehmeässä kaipaisi hieman rokkerimuotoa takaboardiin kääntämisen nopeuttamiseksi. Todella hauska ajaa suojalumessa ja pehmeässä hoidetussa rinteessä. Ei carvaa ihan yhtä helposti kuin One malli ainakaan hitaammassa vauhdissa. Vauhdin lisääntyessä kääntymisominaisuudet paranevat ja kallistaminen kantille helpottuu. G on omiaan streetillä ja hypyissä sekä kovempivauhtisessa offpiste laskussa.

S / S70snowscoot-boardset

S malli on normaalilla ohjainkulmalla, S70 malli on jyrkemmällä kulmalla, S70 sopii paremmin todella pitkille laskijoille tai sellaisille joilla freeride hyppiminen/laskeminen on prioriteetti numero1. Dusain Antalik pro boardsetti (kuvassa oikeanpuoleisin) on helppo laskea eikä töki vaikka alastulossa tulisikin hieman vinossa tai takaperinkin. Leveä etulauta antaa varmuutta ajettaessa hyppyrin lippaa kohti vakaudellaan eikä toki laskettaessa takaperin. Backboardin flexi vaimentaa alastulot mukavasti, samantuntuisesti kuin Style G:ssä Wide setti (kuvassa vasemmalla). X1 Dusain Antalik boardsetti kääntyy hitaassa vauhdissa nopeammin kuin WideG2G, mutta hitaammin kuin StyleA:n setti A1 rocker (kuvassa keskellä). X1 setti sietää vauhtia paremmin kuin A1 boardsetti kiertojäykkyytensä puolesta.

Style Carbon

snowscoot-carbon-samiTodella kevyt eli alle 8 kg kokonaisuus rakennettiin Samille customina. Helppo paiskoa mutkasta mutkaan. Bunnyhoppaa iisisti yli metrin. Tällä saa kaiken rinnetilan irti vaikka Hervannasta. Kevyt kaikessa ja varsinkin naispuoleiset innostuu laskemaan tällä. Very rare, custom, kallis, erikoistilaus. Boardsettinä Type G+J. Ultralight Primo alu tangot. RST insertit ja carving bushing set. CNC kannatin…

Style Ti/Tiablo

sami-snowscoot-tiabloTitaanirunkoinen noin 9 kg carving machine. Runko absorboi tärinät ja värinät. Korkeat bushingit ja G2 shapein honeycomp laudat. Kainalot maassa carvingia tai allround freeridelaskua. Hyppimiseen huono sillä suoraan ohjautuvuus vaikeaa, pyrkii aina kantilleen. Tykkää Snowscoot X radasta ja pitkistä hoidetuista auringon pehmentämistä rinteistä. Kuvassa Sami.

 

 

Advertisement
Kategoria(t): Snowscoot Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s