Surf SM 2015

Kello herättää 5:50. Juuri kun olen saanut pikakahvin nautittua niin Tuomas soittaa 10 minuuttia etuajassa olevansa portilla. No kamat kasaan, Paulin hakuun ja matkalle. Perillä odottaa Surf SM 2015 ja Emis. Emiksen aalto näyttää aina samalta, koskaan ei osaa sanoa onko se hyvä vai keskinkertainen vaiko huono. Jokatapauksessa vedessä on aina kivaa, kuten matkalla todettiin, jos asia koskee surffausta. Se paistaako aurinko, niin sillä ei ole merkitystä, tai siis on, mutta se ei ole ratkaisevaa. Pauli jopa sanoi sen häikäisevän.

Juha@emis (c) Janne Niini

Eka hiitti meni ihan ookoo. Muutama hyvä aalto, jossa pääsi kääntyileen ja yksi isomman aallon feissitys (kuvassa). Tuomaksen ja Paulin oleminen samassa hiitissä oli jees ja kaikki jatkoon. Semeissä taas sama poppoo joten Paulin ja Tuomaksen läsnäolo samassa hiitissä häiritsi. Oikea kilpailu kavereiden kesken ei ole mun juttu. Sain ekana aallon, joka oli ihan ookoo. Vetäydyin ”lineupissa” hieman ulommaksi ja sain tilaa Tuomakselle, joka saikin hyvän aallon. Heti perään Lauri sai hyvän ja myös toisenkin hyvän, samoin Tuomas. Meloin itse hieman kärkeen ja ajattelin nyt on meikän huki. Sain aallon, mutta se cloussas. Meloessani takas näin kun Tuomas sai vielä kolmannen aallon, samoin Lauri. Tämän jälkeen aaltoja, kunnollisia vedettäviä aaltoja ei tullutkaan. Rannalta kuulutettiin eka 10 min. Sitten 5min ja vielä 5 minuutin jälkeen 5 min. Ei mitään. Lopussa Tuomas sai vielä yhden ja itse menin kämäsellä Nesteen yhden käännöksen tekniikalla rantaan. Rannassa Tuomas heitti femmafistit ja tajusin itsekin et seuraavaksi on mun duuni kuvata. Johny ilmoitti et hyvä eka aalto, Tuomas sai samanlaisia kaksi joten Tuomas sekä Lauri jatkaa finaaliin.

Hain saunalta Icebeaverin ja autosta kameran. Ylhäällä taustakuva Tuomaksesta Emiksen finaalista. Kuvailusta noin minsan video olkaa hyvä! Kiitos Peksi, Johny, Heppu, Pinguino surfboards, Hessu, Oikarinen ja muut organisaattorit&maailmankaikkeus että mediat mm. Janne Niini jnejne.

Advertisement
Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s