Madrid Havoc 2.0 Freeride review by Markus Kumpula

Madrid Havoc 2.0, 38.25″

Ensimmäinen reaktio Madrid Havoc 2.0:sta oli mielenkiintoinen. Olin aina tuuminut ja voiko ”all-around” lauta olla mahdollinen valmistaa siten, että sillä olisi oikeasti mukava skeitata kaikkea mihin ikinä sitä joutuu työntämäänkin. Ensituntumalta kasatessa ja oikeaa wheelbasea arpoessa aloin hieman vakuuttua, lauta vaikutti kokonaisuudessaan jämäkältä. Parit kauppareissut alta pois ja sain 50 asteiset trukit tuntumalle ja pushingsetupin säädettyä. Wheelbase on säädettävä ja mahdollisuudet on seuraavasti:

21.5″, 22″, 22.75″, 23.125″, 23.725″, 24.125″, 24.875″, 25.125″, 25.25″, 25.5 Laudassa on w-concave ja rockeria sekä  flared CNC wheel wells sekä medium kicktail. Stiff!

Painoonsa ja kokoonsa nähden Havoc on hyvinkin helppo ja ketterä saada puolelta toiselle, sekä käsitellä taililla. Tailiin asti venyvä concave antaa tukevan railituntuman missä tahansa jalat ovatkin. Kaivon kannen yli tai kurbille poppaus tapahtuu kuin laudan omalla painolla ja itseasiassa stomppasin kesän ensimmäisen kickflipin tällä dekillä. Ensiyrittämällä. En uskaltanu uudestaan. On se silti aika iso.

Isosta puheenollen, tilaa dekin päällä löytyy, mutta niin myös muotoa. Kasaamisen aikana en edes ajatellut asiaa, mutta kun eka kertaa etujalka koski dekkiin huomasin trukkien välissä olevan W-concaven luovan hyvinkin jykevät micropocketit laudan keskilinjaa vasten. Tähän päälle Madridin taatut laatu wheel wellit (ei wheelbite ongelmaa) ja paketti on aikalailla kasassa, vieläkö all-in-one lauta enää muuta tarvii.

Ilmeisesti tarvii, sillä Havocissa on myös lievän ja kohtuullisen välimaaston rocker. Tämäkään ei vielä saa muotoilua ampumaan yli, sillä avuliaaksi se tulee varsinkin freeride-meiningeissä, mutta myös ollatessa nose nousee helpommin. Lopputuloksena Madrid on saanu hyvinkin vakuuttavan muotoilun toimimaan myös käytännön tasolla. Jos monogamia on sun juttu (ja tykkäät olla top-mount), Madridin Havoc 38 on sun lautas!

Markus Kumpula järjestää Ylläs Freeridet 25.7.2015. Samalla kannattaa käydä laskemaan Isosyötteen uusi asfaltti.

Ylläksen spoteista löytyy tietoa tästä videoineen.

Madrid lautoja ja Cadillac renkaita myy Offshore.

Miller longboard polvi- ja kyynärsuojat myös saapuneet!

Trojan/Venom hanskoja saatavilla.

Advertisement
Kategoria(t): Longboard Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s