Pori longboard spotit

Pori

Porista löyty kaksi slidemäkeä joissa ei ole rotvalleja eli katukiveyksiä eikä autoja parkissa. Lyhyempi, mutta jyrkempi löytyy Yyteristä korkeimman dyynin, Keisarinpankin, vierestä. Keisarinpankilla on kesäisin kesäsesongin aikaan kaikenlaista ruuhkaa, koska tie vie ravintolalle. Pidempi slidemäki löytyy Harjunpäästä (1. video 0:28). Katinhännäntieltä lasketaan Kullaantien mutkaan, osuudella ei ole kadun nimeä. Harjunpäässä on muutakin laskettavaa mm Porin ainoa mäki, jossa pystyy harjoittelemaan kovempivauhtisempaa mutka-ajoa . Pätkä lähtee Uudenhaantien päältä Katinhännäntietä pitkin Kullaantielle. Autoja kannattaa varoa ja spottaaja suositeltavaa risteyksiin. Auton voi jättää kirkon pihaan.

Kruisailu ja bänkkien ajo onkin Porissa mukavaa. Lähes kaikkien alikulkujen reunat keskustasta Tikkulaan on laatoitettu ilman kiveystä ja bänkkiajettavissa. Kirjurinluodossa on hyvä betoniparkki lonkkarille. TB bänkit löytyvät Yyterin Teboilin pihassa olevan korjaamorakennuksen takaa (1. video 0:57) , niitä pystyy ajelemaan myös aaltosurffityylillä. Mikäli haluaa viettää aikaa piknik kruisailemalla ja hienoja maisemia katselemalla sekä samalla käydä meressä uimassa on suuntasi Yyteri. Yyterin dyynejä pitkin laskee paljon puupäällysteisiä reittejä joita pystyy varauksella laskemaankin. Leirintäalue on kiva paikka potkutella ja syödä vaikka jäätelöt. Leirintäalueelle johtavalla tiellä, Yyterinsantojentiellä, on loiva alamäki (2. video 0:46). Vauhtimontuntiellä on hyväkuntoinen asfaltti ja pidempi loiva alamäki jota on mukava laskea erityisesti myötätuulella (2. video 01:04) . Tien päässä on toinen Yyterin rannoista ja kiva kahvila sekä upea luonto. Tampereentien ja Helsingintien liittymästä löytyy myös pieni mäki pyörätieosuudella. Pihlavassa on muutama loiva mäki ja loivat ässämutkat.

Pormestariluodossa Isosannankatu 23 löytyy hyvä betoniparkki. Parkki soveltuu erinomaisesti surfskateille. Toinen hieno surfskate spotti on jäähallin takaosa, jossa on laatoitettu 200m pitkä aalto.

pori surfskate spot

Yyterin leirintäalueella ja Reposaaresta löytyy paljon surfskate flättipaikkoja joissa reenailla ja lämmitellä surfskatella ennen surffia cutbackejä. Surfcheck video tästä.

 

Advertisement
Kategoria(t): Longboard Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Pori longboard spotit

  1. Paluuviite: Surfskate historia | Longboard & Snowscoot & Surf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s