Lainelauta Offshore Funboard 8´6

IMG_8093Lähes 20v longboard-kokemuksen (1997-) tuloksena syntynyt funshape. 8’6 pitkä lauta on yhdistelmä perinteistä longboardia ja hybridiä = funboard. Lauta on helposti kääntyvä, kevyt ”lonkkari”. Voi ajaa keskeltä, takaa tai noseridingina.

Laudassa on kokonaisuudessaan vähän rockeria paitsi tailissa eväalueella, jonka käyttö mahdollistaa hyvät kääntymisominaisuudet yhdessä reilin- ja pohjanmuotojen kanssa.Vähäisen noserockerin ja noseconcaven ansiosta laudalla pystyy suorittamaan helposti noseridingia. Tämän takia lauta on myös nopea pädlättävä minkä ominaisuuden ansiosta aallon saa kiinni todella aikaisessa vaiheessa.

Offshore funboard lainelautaLaudassa on sidecuttia, jolloin reileille muodostuu sidecut painetta loivan midrockerin ansiosta, Laudalla on helppo pysyä aallon facella. Lautaa on mahdollista ajaa myös centered stanssilla eli keskeltä pumppaamalla. Reilit ovat keskeltä pyöreät ja anteeksiantavat. Perästä terävät. Näiden ominaisuuksien ansiosta laudalla on helppoa lukea aaltoa ajamalla sitä keskeltä tai takaa.

Hieman steppailemalla laudan päällä edestakaisina mahdollistuu cutbackit ja bottomturnit ilman vauhtien menetystä pienelläkin suomiaalloilla. Pumppari LongboardLauta lähtee helposti liikkeelle pieneenkin aaltoon. Loivan rockerin takia laudalla on hieman vaikeampi ottaa takeoffeja kuin normaalilla longboardilla. Liian etupainoinen takeoffi saa aikaan helposti nosen sukeltamisen. Ominaisuuteen tottuu helposti ja pädlätessä aaltoon oppii nopeasti melomaan hieman normaalia taaempaa kuin perinteisellä lonkkarilla. Shortboardtyyppinen perä on squash muotoa kolmella evällä. Pohjamuodot ovat concave to double concave. Lauta on perinteinen lasitettu polyuretaanilauta 8’6×23”x3,5” Laudan päällipuoli on pyritty sheippaamaan mahdollisimman tasaiseksi välttäen näin lonkkareille tyypillisen pallomaisen tunteen.

krosstepping longboard finland

X stepping small wave @pumppari

Lauta ei ole varsinaisesti aloittelijaystävällinen vaan käyttötarkoitus on enemmän hauskanpito ja aallon feissillä ajeleminen aina sellaisina päivinä kun pienemmille laudoille on liian pientä tai muuten vaan huvittaa vaihteluksi ottaa ”toisille sessioille” aivan erilainen lauta. Laudalla on voi harjoitella noseridingia ja hang teniä sekä steppailua ja krosstep käännöksiä.

Hinta 489eur sisältäen evät.

beach girl pumppari

girl camper @pumppari

beach girl pumppari

 

Advertisement
Kategoria(t): Surf Avainsana(t): , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Yksi vastaus artikkeliin: Lainelauta Offshore Funboard 8´6

  1. Paluuviite: Kesäsurffit | Longboard & Snowscoot & Surf

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s